Hotelli Portus Tallinna – 3 tähteä

Kolmen tähden (Hotelstars rating järjestelmä) tasoinen City Hotel Portus on yksi suomalaisten matkaajien suosimista hotelleista lähellä Tallinnan keskustaa.

Suosiota nostaa myös hotellin sijainti aivan Tallinnan matkustajasataman D-terminaalin vieressä, johon muun muassa Tallinkin risteilyalukset saapuvat Helsingistä.

City Hotel Portus Tallinna

Kaupungin keskustan ohella myös Tallinnan vanhakaupunki on lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

City Hotel Portus tarjoaa kaikkiaan 107 huoneen valikoiman, joista kukin on sisustettu iloisilla ja lämpimillä väreillä kuin myös ympäristö-ystävällisillä korkkilattioilla (ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla).

Isoimmat huoneista (25 m2) sisältävät perhehuoneita väliovilla, liikuntaesteisten huoneita, sekä allergiahuoneita. Useimmista huoneista löytyy ilmastointilaite.

Bisnesmatkaajien kannalta keskeisiä ovat lisäksi hotellin viidennestä kerroksesta löytyvät konferenssi-ja saunatilat. Jos teet matkaa Viron puolella autolla, City Hotel Portus tarjoaa lämmitetyn autoparkkitilan.

Huonevalikoima sisältää luokkina Twin-huoneita, Superior kahden hengen huoneita, sekä perhehuoneita.

Twin huone City Hotel Portus Tallinna

Näistä huoneluokista Twin-huoneet ovat kooltaan 14-17 m2, ja sisältävät kaksi yhden hengen sänkyä.

Näiden mukavien huoneiden yksityiskohtiin lukeutuvat lämpimät väriskaalat sisustuksessa, korkkimateriaalista tehdyt lattiat, suihkutila, WC, hiustenkuivaaja, TV, ja langaton laajakaista (WiFi), kuin myös suoravalinta-puhelin.

Superior double huone City Hotel Portus Tallinna

Superior kahden hengen huoneet ovat hieman tilavampia, 22-24 m2 kokoisia tiloja, tuplasängyllä ja sohvalla.

Näiden huoneiden detaileihin lukeutuvat ympäristöystävälliset korkkilattiat, suihkutilat ja hiustenkuivaaja, WC, TV, langaton WiFi internet, sekä suoravalinta puhelin.

Perhehuone City Hotel Portus Tallinna

Vaihtoehdoista perhehuoneet sisältävät kaksi perushuonetta väliovella, maksimissaan neljälle henkilölle. Yhdessä näistä huoneista on kaksi sänkyä + sohva, ja toisessa on kaksi yhden hengen sänkyä, mutta huoneessa ei ole ikkunaa.

Perhehuoneiden sisustus on toteutettu iloisiin väreihin, korkkilattioilla, ja niistä löytyy aina suihku ja hiustenkuivaaja, WC, TV, suoravalinta-puhelin, ja WiFi langaton laajakaista internet.

Vastaanoton kautta voit kysellä hotellista löytyviä lisäpalveluita, kuten:

Tavaran säilytyshuonetta
Autojen parkkitilaa
Saunaa
Vastaanoton yhteydestä löytyvä internet-yhteys
Turvasäilö (vastaanoton yhteydestä)
Aamiainen

Näistä hotellin aamiainen tarjoillaan buffet-noutopöytänä City Hotel Portuksen kahvilassa, Café Retrossa, ma-pe klo 7-10 ja la-su klo 8-11.

Hotellin maksullinen parkkitila sijaitsee 0-kerroksessa, jonka ohella rakennuksen edustalta löytyy ilmaista parkkitilaa (muista pyytää parkkikorttia vastaanotosta tätä varten).

Cafe Retro City Hotel Portus Tallinna

Hotellin kahvila-ravintola, Cafe Retro, uniikilla sisustuksella, löytyy City Hotel Portuksen ensimmäisestä kerroksesta, ja tarjoaa tilat kaikkiaan 94 asiakkaalle.

Cafe Retro on oikea kohde, jos haluat nauttia yksinkertaisen ja maukkaan aterian (lounas tai illallinen), rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä.

Sisustukseltaan paikka on erikoinen, sisältäen ajattomia ja iloisia rock ja retro teemoja, jotka heijastuvat myös kahvilan musiikkivalinnoissa.

Kesäisin voit nauttia kahvisi ja kahvileipäsi kahvilan kesäterassilla.

Aamuisin Café Retro on paikka, jossa hotellin buffet-aamiainen tarjoillaan. Tämän ohella sinun kannattaa arkipäivinä tiedustella myös edullista lounasruokalistaa, jonka suositut ruokalajit on tehty virolaisen keittiön inspiroimana.

City Hotel Portus konferenssikeskus Tallinna

Hotellin viidennestä kerroksesta löytyy paikan konferenssikeskus, joka on suosittu paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Tiloina konferenssikeskuksessa on kolme seminaarihuonetta, joita erottavat väliseinät. Kustakin huoneesta löytyy moderni konferenssiteknologia, laadukas ilmanvaihto, sekä ilmainen langaton laajakaista internet.

Nämä kolme tilaa voidaan tarpeen vaatiessa yhdistää yhdeksi suuremmaksi tilaksi, maksimissaan 150 henkilön kokoisia tapahtumia varten.

Tilojen vuokrauksen yhteyteen voit tilata laajan valikoiman tarjoilua, kahvitauoista ja naposteltavista lounaisiin ja illallisiin joko konferenssitiloissa tai Cafe Retron ruokasalissa.

Tapahtumatila City Hotel Portus Tallinna

Viidennen kerroksen tilat soveltuvat suurempien seminaarien ja tapahtumien lisäksi myös pienempien ryhmien tarpeisiin tai perhejuhlia varten, edullisiin hintoihin.

Sauna City Hotel Portus Tallinna

Muista palveluista City Hotel Portus tarjoaa maksullisen saunan. Saunan asiakkaat voivat tilata ruokaa tiloihin aina klo 20:30 saakka.

Saunatilat ovat vuokrattavissa yksityissaunontaa varten, jolloin minimi-varausaikana on kaksi tuntia (pe ja la alkaen klo 17 miniminä on 3 tuntia).

Jos haluat tuoda yksityiseen varattuun saunailtaan omat ruokasi ja juomasi, tämä muuttaa varauksen hintaa.

Saunatiloissa on tilaa maksimissaan 20 henkilön ryhmiä varten. Tiloissa voi varata joko perinteisestä suomalaisesta saunasta tai höyrysaunasta, kuin myös rentouttavasta, modernista Jacuzzista.

City Hotel Portus sauna löytyy rakennuksen ylimmästä kerroksesta, ja sieltä on upeat näkymät ympäröivään Tallinnan kaupunkiin. Saunan etutila toimii juhlahuoneena, sisältäen LCD TV:n.