Hotelli Santa Barbara Tallinna – kolme tähteä

Kolmen tähden tasoinen majoituspaikka Santa Barbara hotelli sijaitsee lyhyen, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhastakaupungista, kaupungin tärkeimmästä nähtävyydestä.

Sijainti on muutoinkin keskeinen, sillä ympäristössä ovat myös useat merkittävimmistä kauppakeskuksista ja ostoskaduista, sekä keskeiset modernimmat turistikohteet.

Hotelli Santa Barbara Tallinna

Tallinnan Lennart Meri kv. lentokentälle hotellilta on matkaa noin 5 km verran, bussiasemalle noin 2 km, matkustajasatamaan (jonne myös Helsingistä tulevat risteilyalukset saapuvat) 3 km, sekä Balti Jaam rautatieasemalle 1 km.

Rakennuksen massiivisten historiallisten kalkkikivi seinien sisältä löytyy yhteensä 53 tilavaa ja valoisaa vierashuonetta, joiden kohokohtiin lukeutuvat korkeat kattokorkeudet ja kauniit isokokoiset ikkunat.

St. Barbaran rakennusta, jonka on suunnitellut arkkitehti Bernhard, pidetään yhtenä Tallinnan kauneimmista kalkkikivisistä arkkitehtuurin taidonnäytteistä.

St. Barbara hotelli sisäänkäynti Tallinna

Hotellista löytyy myös joukko erikoishuoneita, muun muassa allergioista kärsiville sekä lemmikkieläinten kanssa matkaaville.

Perhematkaajat on Santa Barbarassa otettu huomioon oman huoneluokkansa kautta, perhehuoneiden ollessa tilavia yöpymistiloja joihin mahtuu ylimääräisiä sänkyjä vanhemmille lapsille ja vauvansängyille.

Kaikissa huoneissa on vakiovarusteluna mm. kaapeli-TV, minibaari, ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla sekä lattialämmityksellä.

Muihin palveluihin sisältyvät koko rakennuksen kattava langaton laajakaista internet, vastaanoton yhteydessä oleva internetpiste, sekä saksalainen ravintola Baieri Kelder.

Pääset tutustumaan hotellin Baieri Kelder ravintolaan heti aamusta, buffetaamiaisen merkeissä. Muina aikoina ravintolassa voi nauttia perinteisiä saksalaisia ruokia ja oluita.

Ravintolasta löytyy kaksi vuokrattavissa olevaa kokouskamaria, vaikkapa bisnestapaamisia tai muita yksityisiä kokoontumisia varten.

Hotell St. Barbara
Roosikrantsi 2a
10119 Tallinna

Yhteensä Santa Barbarassa on 53 tilavaa, valoisaa, ja korkeiden ikkunoiden ja upeiden ikkunoiden kruunaamaa vierashuonetta.

Peruskategorioina huoneissa ovat Standard-huoneet, Superior-huoneet, kolmen hengen huoneet, perhehuoneet, Junior-sviitit, sekä sviitit.

Standard huone Santa Barbara hotelli Tallinna

Yhden hengen standard-huoneet, jotka ovat kooltaan 14 m2, sisältävät peruskokoonpanossaan taulu-TV setin (digikanavilla), henkilökohtaisen tallelokeron, sekä ilmaisen langattoman WiFi internet-yhteyden.

Näistä huoneista löytyvät myös vaatekaappi, minibaari, tuuletin, puhelin, työpöytä, yksityiset kylpyhuoneet lattialämmityksellä sekä hiustenkuivaajalla,

Standard-huoneita on myös kahden hengen (double & twin) versioina, joiden koko on hieman yhden hengen huoneita isompi (17 m2).

Kahden hengen standard huoneista löytyy vakiona taulu-TV setti (digikanavin), henkilökohtainen tallelokero, kuin myös ilmainen WiFi internet yhteys.

Kussakin huoneessa on privaatti kylpyhuone lattialämmityksellä ja hiustenkuivaajalla, työpöytä, vaatekaappi, tuuletin, ja minibaari.

Huoneista löytyvien sänkyjen koot ovat 1x 150-180cm tai 2x 90cm.

Superior double huone Santa Barbara Hotell Tallinna

Superior Double huoneet erottuvat majoitustilana puolestaan muun muassa arkkitehtuurillisista yksityiskohdistaan, kuten syvennysikkunoistaan.

Kukin Superior-huone omaa sisäpihalle olevin näkymin olevan romanttisen tunnelman, kalustettuja italialaisilla huonekaluilla, mukaanlukien viehättävän sohvan sisältävän levähdysalueen & varusteet kahvin / teen laittoon.

Superior-huoneista, joiden koko on 20 m2, löytyy mm. digitaalinen taulu-TV, henkilökohtainen tallelokero, ilmainen WiFi yhteys, tuuletin, puhelin, työpöytä, sekä vaatekaappi.

Näiden majoitustilojen kylpyhuoneet tarjoavat lattialämmityksen, hiustenkuivaajan, kylpytakit, sekä tohvelit.

Sängyn kokona Superior double huoneissa on 160cm.

Mikäli seurueesi koko on kolme henkilöä, oikea huonevalinta hotelli Santa Barbaran valikoimista saattaa olla paikan kolmen hengen huone.

Nämä tilavat (20 m2) ja mukavat huoneet tarjoavat peruskokoonpanossaan taulut-TV setin digitaalisin kanavin, henkilökohtaisen tallelokeron, ja WiFi laajakaista internet-yhteyden.

Sänkyjen koot tripla-huoneissa ovat joko 3x 90cm tai 1x 90cm & 1x 150cm valintasi mukaan.

Kohokohtina kolmen hengen huoneiden kylpyhuoneissa (kylpyammeella tai suihkulla) on esimerkiksi lattilämmitys sekä hiustenkuivaaja.

Kustakin huoneesta löytyy erillinen oleskelutila, vaatekaappi, työpöytä, minibaari, puhelin, sekä tuuletin.

Perhehuone Santa Barbara Hotell Tallinna

Perheitä varten Santa Barbaran huoneluokista löytyy oma kategoriansa, tilavine 25 m2 kokoisine huoneineen neljälle henkilölle.

Näissä huoneissa voit valita sänkykokoonpanoksi joko 2x90cm ja 1×151-180cm (avattava nurkkasohva) tai 2x150cm ja 1x90cm.

Huoneiden, joista on rauhalliset näkymät sisäpihalle, kokoonpanoon kuuluvat digitaalinen tauluteevee, työpöytä, vaatekaappi, minibaari, puhelin, kylpyhuone kylpyammeella (sekä lattialämmityksellä & hiustenkuivaajalla), vedenkeitin, tallelokero, sekä WiFi.

Perhehuoneita suosivat etenkin 2 aikuisen ja 2 lapsen kokoiset perheet, mutta ne käyvät majoitustiloiksi hyvin myös kahdelle aikuiselle jotka haluavat majoitukselta kaksi erillistä sänkyä ja erillisen olohuoneen.

Junior Suite huone Santa Barbara hotellit Tallinna

Luksusmaisenpaa oleskelua St. Barbara hotellissa edustaa paikan Junior sviitit, jotka ovat erittäin tilavia (25 m2) ja kauniisti & romanttisesti valaistuja, kiitos isoiden ikkunoiden sekä vaaleasävyisten verhojen.

Sviittien sisustus on toteutettu aidoilla italialaisilla huonekaluilla, sisältäen liukuvan väliseinän, joka tyylikkäästi erottaa olohuoneen makuuhuoneesta (jonka sängyn koko on 160cm).

Olohuoneesta löytyy sohvan lisäksi oleskelutila ja varustelut kahvin sekä teen laittoon.

Muina yksityiskohtina sviiteissä ovat esimerkiksi työpöytä, vaatekaappi, digitaalinen taulu-TV, ilmainen WiFi internet, tallelokero, tuuletin, puhelin, ja minibaari.

Junior sviittien tasokas kylpyhuone sisältää kylpyammeen, lattialämmityksen, hiustenkuivaajan, kylpytakit, sekä tohvelit.

Baieri Kelder ravintola Tallinna

Santa Barbara Tallinna hotellin oheispalveluista keskeinen on modernia saksalaista keittiötä tarjoava Ravintola Baieri Kelder.

Baieri Kelder (www.baierikelder.ee), joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1997, tarjoaa menun, joka on koottu moderneimmista saksalaisista resepteistä, ruokajuomien sisältäessä mm. tartolaista AleCoq olutta ja Paulainer olutta Munchenistä.

Ravintola Baieri Kelder on avoinna ma-la klo 12-23, pe-la klo 12-24, sekä su klo 14-23.

Tiloissa voi viettää aikaa hyvästä ruoasta nauttimisen lisäksi myös seuraten satelliittikanavilta näkyviä urheilulähetyksiä eri puolilta maailmaa.

Ravintolassa on tätä varten yhteensä kolme laajakangas-teeveetä.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli St. Barbara on suosittu myös liikematkaajien ja ryhmien parissa, joita silmälläpitäen tiloista löytyy kaikkiaan 3 pientä erikoishuonetta kokouksia ja tapahtumia varten.

Monipuoliset tilat ovat Baieri Saal (Baijerin sali) maksimissaan 30 henkilölle, Sakse Kamber (Mestarin kammari) maksimissaan 18 hengen ryhmiä varten, sekä Väike Kamber (Pieni kammari) enimmillään kuuden hengen kokoontumisia varten.

Nämä tilat edustavat tyyliltään saksalaista, baijerilaista sisustusta kalkkikivi seinineen, jotka tekevät kokoontumista viihtyisän ja ikimuistoisan tilaisuuden.

Oma roolinsa sisustuksessa on tiloista löytyvillä massiivisilla pöydillä ja tuoleilla, jotka tuovat suuruuden tuntua muutoin kompaktikokoisiin tiloihin.

Oheispalveluina hotellista löytyvät myös hieronnat ja hierontapaketit, sekä miehille että naisille, joita voit varata paikan vastaanotosta.

Hierontahoitoina voit ottaa esimeriksi selän, niskojen, ja olkapäiden hieronnan (30 min) yhdistettynä footreflex jalkahierontaan (30 min), Hawaii (Lomi-Lomi Nui) hieronnan (90 min), tai kuumakivi-hieronnan (75 min).