Hotelli Susi Tallinna – lähellä lentokenttää ja bussiasemaa

Mikäli olet matkaamassa eteenpäin Viron pääkaupungista vaikkapa Liettuan Vilnaan, Hotelli Susi Tallinna on erinomaisella paikalla jatkoyhteyksiin nähden, sillä sekä Lennart Meri kv. lentokenttä että kaupungin pääbussiasema, Tallinna Bussijaam, ovat vain 3 km päässä.

Voit tehdä matkan hotellilta bussiasemalle tai lentokentälle (tai keskustaan, joka on 4 km päässä) taksien ohella esimerkiksi raitiovaunuilla, joita lähtee aivan hotellin läheltä.

Susi hotellin, joka kuuluu Hestia-hotelliketjuun, sijainti on erinomainen myös suhteessa Tallinnan parhaisiin sisustusmyymälöihin & rautakauppoihin, ja aivan vierestä löytyvät seudun tasokkaimmat rautakaupat, mm. Bauhof.

Hestia Susi Hotelli.

Lyhyen ajomatkan päästä (osoitteesta Tähesaju tee 8, 13917 Tallinna) löydät myös Bauhausin suurikokoisen Tallinnan lippulaivamyymälän.

Mikä on Susi-hotellin vierashuonevalikoima?

Hotellissa on yhteensä 99 mukavaa vierashuonetta, mukana 4 saunallista sviittiä. Valikoimista löytyy lisäksi erikoishuoneita liikuntaesteisille sekä allergiahuoneita.

Kunkin huoneen perusvarusteluun kuuluvat WC, suihku (sviiteissä on myös kylpyamme ja sauna), satelliitti-TV, suoravalinta-puhelin, hiustenkuivain, ilmastointi, ja koko rakennuksen kattava langaton internet yhteys.

Yhden hengen huoneista löytyy yksi sänky, kahden hengen huoneista joko kaksi erillistä sänkyä (Twin-huone) tai yksi tuplasänky (Double-huone), ja kolmen hengen huoneista löytyy kolme erillistä sänkyä.

Sviitit puolestaan pitävät sisällään tilavan olohuoneen, makuuhuoneen, sekä kylpyhuoneen saunalla.

Susi Hotelli Tallinna sviitti.

Sviitti Hestia Hotel Susi -hotellissa.

Hestia Hotel Susi palvelut ja kokoustilat

Oheispalveluina asiakkaille Susi hotelli tarjoaa sisääntulokerroksesta löytyvän “Vana Möök” ravintolan, lobbybaarin, kokoushuoneita, bankettihallin, 2 saunaa, biljardipöydän, sekä kauneushoitolan.

Lisäksi, jos tulet hotellille omalla autollasi (tai ryhmäsi tulee hotellille bussilla), voit jättää ajoneuvon hotellin yhteydessä olevalle tilavalle parkkialueelle.

Palveluista ravintola Vana Möök on avoinna päivittäin sekä lounasta että illallista, klo 12 – 22 välisellä ajalla, rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Ravintola Möök Hestia Hotel Tallinna.

Hestia Hotel Susi ravintola Vana Möök.

Paikan ruokalista on koottu etupäässä herkullisista kotiruokaresepteistä ja toisaalta ravintolasta löytyy myös oma menunsa yli 10 henkilön ryhmien ruokailuja varten.

Hotellin baarin erikoisviehätyksenä on tiloista olevat upeat näkymät viereiseen Jüriöö-puistoon.

Baarin tarjoilu kattaa laajan valikoiman juomia kaikkiin makuihin, rennossa tunnelmassa johon kuuluu biljardipöytä.

Möök Bar on avoinna ma-pe klo 07:30-23:00 ja la-su klo 08:00-23:00.

Lähellä Tallinnan kv. lentokenttää olevana hotellina paikka on suosittu myös erilaisten konferenssien ja tapaamisten pitopaikkana, ja tätä varten rakennuksesta löytyy neljä erilaista tilaa:

  • “Mari” kokoushuone
  • “Jüri” & “Marta” tilat mm. koulutustilaisuuksia varten
  • “Green Spider” konferenssihuone

Näitä tiloja on hyödynnetty asiakkaiden toimesta esimerkiksi liiketapaamisiin, koulutuspäiviin, seminaareihin, ja konferensseihin.

Kuhunkin tilaan tulee vuokrahintaan mukaan moderni kokousteknologia: video, fläppitaulu, piirtoheitin, kuin myös laajakaista internet-yhteys.

Hotellin kaksi saunaa on suunniteltu vartavasten maksimaalista rentoutumista ja päivän stresseistä palautumista silmälläpitäen.

Pienempi saunoista on tarkoitettu 4-6 henkilön käyttöön, ja sisältää höyrysaunan, suihkun, sekä pukeutumistilat.

Suurempi saunoista mahduttaa maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan. Tämän saunan tiloihin kuuluvat höyrysauna, Jacuzzi, sekä pukeutumistilat.

Tämä sauna on myös yhdistetty tilana hotellin konferenssihuoneeseen, joka tuo mahdollisuuden yhdistää vakavan bisnestapaamisen rentoon asiakas-saunailtaan, vuokraamalla nämä tilat samassa paketissa.

Voit myös tilata kumpaankin saunaan vuokra-ajan puitteissa juomia ja ruokia Susi-hotellin ravintolasta.

Hestia Hotel Susi vastaanotto, Tallinna.

Susi Beauty Parlour and Massage Centre kauneuskeskus (Susi Ilusalong & Massaazhikeskus ) on puolestaan uniikki päiväkylpylä erilaisilla hoidoilla.

Kauneuskeskuksen hoitoihin lukeutuu laaja kirjo hierontoja ja vartalohoitoja, joiden oheen voit tilata myös koko perheen (SCHWARTZKOPF) kampaamopalvelut.

Muiden palveluiden suhteen voit valita hoidoksi esimerkiksi manikyyrin, pedikyyrin, sekä kasvo-, kaula-, ja kaulalinja-hoitoja (DARPHIN, DECLEOR, JANSSEN, ja FLEUR).

Susi Ilusalong on avoinna asiakkaille ma-pe klo 9-20, la klo 10-15. Paikka on suljettu sunnuntaisin.

Hestia Hotelli Susi Tallinna

Peterburi tee 48
11415 Tallinna
www.hestiahotels.com/susi/fi/
www.facebook.com/hestiahotelsusi/

Hotelli Susi Tallinna taustat ja historia

Susi hotellia aina 2010-luvulle operoinut AS SUSI perustettiin alunperin vuonna 1991, vain vuosi Viron Neuvostoliitosta itsenäistymisestä, täysin paikallisen omistuspohjan varaan.

Hotelli avasi ovensa asiakkaille (rakennustöiden päättymisen jälkeen) 1. joulukuuta 1992, tuolloin 42 huoneen kokoisella kokoonpanolla.

Kesällä 1994 hotellin yhteyteen lisättiin saluuna/ravintola “Green Spider”, jossa ylläpidettiin virolaista burleski-tanssin perinnettä vuosikausien ajan.

Nykyisin Green Spider -saluuna on kuitenkin ainutlaatuinen konferenssikeskus, jonka uniikki sisätila auttaa tekemään tapahtumastasi unohtumattoman.

Maan itsenäistymisen jälkeen suoritetuissa yksityistämisissä hotellin omistava yritys tuli omistajaksi entisen ajoneuvo-ja tieministeriön rakennukselle osoitteessa Peterburi tee 46, jonka tiloihin hotelli laajenikin 1997.

Kesäkuussa 1998 hotellin tiloihin lisättiin uusia kerroksia, uusi ravintolakompleksi, sekä Susi Ilusalong kauneuskeskus. Samalla hotelli sai nykyisen kolmen tähden luokituksensa.

Osaksi Hestia hotelliryhmää Susi-hotelli tuli 2010-luvulla.