Hotellimatka Tallinna – yöpyminen sataman yhteydessä

Jos olet tulossa Tallinnaan Suomen puolelta matkalle yöpymisineen, yksi parhaista alueista majoittua kaupungin alueella on sataman yhteydessä.

Reisisadam matkustajasatamasta on lyhyt kävelymatka risteilyalusten terminaalien ohella useisiin keskeisiin Tallinnan nähtävyyksiin, ostospaikkoihin, ja vanhaankaupunkiin.

Ja yöpymällä sataman alueella pääset hyödyntämään takaisinpaluuseen vaivatta aamuristeilyjen hintoja Tallinna-Helsinki, jotka ovat usein edullisempia kuin iltalähtöjen, joita päivämatkalaiset käyttävät Suomeen paluuseen.

Tallink Express Hotel
Sadama 9
10111 Tallinna

Tallink Express Hotel Tallinna

Reisisadam alueen hotelleista Tallink Express Hotel on yksi keskustan alueen edullisimmista hotelleista, ja se sijaitsee oikealla puolella satamaa jos haluat nopeasti vanhaankaupunkiin.

Hotelli, joka on rakennettu Tallinkin Tallinnan päämajatalon viereen, sisältää yhteensä 163 huonetta.

Muista palveluista hotellista löytyy kahvila ExpressCafé, konferenssihuone, bisnesnurkkaus tietokoneella, isokokoinen parkkialue, ja hyvin toimiva langaton laajakaista koko rakennuksen alueella.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11A
10111 Tallinna

Tallink Spa Conference Hotel Tallinna

Tallink Express hotellin vieressä sijaitseva, vuodesta 2007 avoinna ollut Tallinkin omistama Spa & Conference Hotel on suosittu tapa yhdistää bisnes ja lomailu.

Hotellista löytyy erittäin moderni konferenssikeskus, luksusmainen Aqua Spa vesikeskus, laaja valikoima kauneuspalveluita Hera Salongidissa, kuin myös a la carte ravintola Nero, joka on valittu maan top 50 ravintoloiden joukkoon.

Hotel Euroopa
Paadi 5
10151 Tallinna

Hotel Euroopa Tallinna

Hotel Euroopa on ollut Tallink Spa & Conference hotellin tavoin avoinna vuodesta 2007.

Paikka on sisustettu hienoon moderniin tyyliin, virolaisia luonnonläheisiä rakennusmateriaaleja hyödyntäen.

Neljän tähden tasoinen paikka sijaitsee aivan Tallinnan matkustajasataman yhteydessä, ja vain 700 metrin kävelymatkan päässä vanhankaupungin reunasta.

City Hotel Portus
Uus-Sadama 23
10120 Tallinna

City Hotel Portus Tallinna

City Hotel Portus on Tallink Express hotellin tavoin yksi kaupungin edullisimmista mutta samalla tasokkaista majoituspaikoista.

Hotellin, joka on ansainnut kolmen tähteä hotelli-luokituksessa, sijainti on erinomainen sekä Tallinnan vanhaankaupunkiin että keskustan vapaa-ajanviettoon ja shoppailuun.

Kokonaisuudessaan majoituspaikassa on 107 huonetta, kukin sisustettuna lämpimiin ja iloisiin väreihin ja luontoystävällisillä korkkimatoilla.

Oheistilojen suhteen hotellista löytyy mm. konferenssitilat ja saunoja viidennessä kerroksessa, sekä lämmitetty parkkitila hotellin yhteydestä.

Marine Keskus
Paadi 14a
10151 Tallinna

Marine Keskus Hotelli Tallinna

Marine Keskus on majoituspaikkana hostelli, joka sijaitsee vain 100 metriä lähimmästä Tallinnan matkustajasataman terminaalista.

Huoneet ovat Marine Keskuksessa yksinkertaisesti kalustettuja, ja niistä löytyy peruspalveluina langaton laajakaista sekä kaapeli-TV.

Pääset hostellilta vanhaankaupunkiin noin 10 minuutin kävelymatkalla ja Tallinnan rautatieasema (Baltijaam), on 1,5 päässä.

Aivan vieressä on muun muassa Norde Centrum kauppakeskus, joka sisältää Rimi hypermarketin, Seppälä vaatekaupan, Hesburger ravintolan, ja joukon erilaisia muita myymälöitä ja palveluita.