Klassinen Viru hotelli Tallinna

Yksi Tallinnan maamerkeistä on Sokos-ryhmän omistama Viru hotelli, joka on rakennettu Viron pääkaupungin ensimmäiseen pilvenpiirtäjään ja edelleen merkittävään maamerkkiin, aivan ydinkeskustassa.

Hotelli on suomalaisten matkailijoiden suosima kohde useastakin syystä, mukaanlukien rakennuksesta tarjolla olevat näkymät Tallinnan matkustajasatamaan sekä UNESCO:n ihmiskunnan perintökohteeseen, keskiaikaiseen vanhaankaupunkiin.

Tallinnan Viru hotelli

Viru-hotellista löytyy erinomainen valikoima erilaisia huonetyyppejä eri tarpeisiin, ravintoloita, vapaa-ajantiloja, kauneus-ja terveyspalveluita, sekä uniikki KGB museo.

Original Sokos Hotel Viru on myös shoppailun kannalta yhdellä kaupungin parhaista sijainneista, suoralla yhteydellä Viru Centre kauppakeskukseen, lähellä myös teattereita ja suosittuja kulttuurikohteita.

Original Sokos Hotel Viru
Viru Väljak 4
10111 Tallinna

Viruhotellin huonevalikoimasta Standard huoneista (Twin, Family, ja Queen -huoneet) suurin osa sijaitsee ylemmissä kerroksissa, ja niissä on yksityiskohtina mm. parkettilattiat ja kaikki perusmukavuudet modernille matkustajalle. Standard Queen huoneissa voit valita suihkun tai kylpyammeen väliltä.

Superior Twin huone Viru hotelli Tallinna

Huoneista Superior huoneet ovat puolestaan suurempikokoisia paikkoja, joista löydät viihtyisät olotilat lomailuun, tyylikkäillä parkettilattioilla.

Luksusta hakevana löydät upeat tilat hotellin Junior Suite (Twin tai Queen) sviiteistä, joista löytyy oma saunansa, parkettilattiat, ja oleskelutilaa kahden normaalihuoneen verran.

Sviitti Viru hotelli Tallinna

Kaikkein ylellisimmät ja suurikokoisimmat huoneet hotellissa ovat sviittejä, joista löytyy valintasi mukaan joko oma saunansa tai poreammeensa. Sviittien ominaisuuksiin lukeutuvat mm. parkettilattiat sekä erilliset makuu-ja olohuoneet, molemmat omalla HD TV setillään.

Viruhotellissa yöpyvänä keskeinen lomakokemus on ruokailu hotellin ravintoloissa tai baareissa, joita ovat Ravintola Merineitsi, Amarillo, lobbybaari, Valuutabaar (Valuuttabaari), Night club Cafe Amigo, sekä Viru Pubi.

Näistä Ravintola Merineitsi on klassinen bankettihallin omaava ruokailupaikka, jossa kattauksena on aamuisin klo 7-11 hotellin Skandinavialais-tyylinen aamiainen.

Merineistsin tiloissa on suosittua järjestää myös erilaisia konferensseja ja tapahtumia, jopa 400 vieraalle kerralleen. Ravintolan kohokohtiin lukeutuu lisäksi Starlight Cabaret variety-illat, joissa cabaret ilta-viihdykkeen yhteydessä on a la carte ruokapalvelu.

Ravintoloista kotimaastakin tuttu Amarillo tarjoaa hyvää ruokaa läpi päivän, raikastavia juomia, sekä rennon ilmapiirin. Kesäisin ravintolan suosiota nostaa sen aurinkoinen kesäterassi.

Baareista Viruhotellin lobbybaari on suosittu kohtaamispaikka, kun taas Valuutabaar, löytyy rakennuksen toisesta kerroksessa.

Yksi Tallinnan yöelämän keskuksista löytyy hotellin tiloista, Night club Cafe Amigo, jonne hakeutuvat etenkin viikonloppuisin sekä paikalliset että Tallinnassa lomalla olevat. Iltakerho, jossa musiikkina on sekä virolaisia live-esiintyjiä että huippu-DJ:tä, on avoinna 7 päivänä viikossa.

Hotellin Pubi on suosittu kohtaamispaikka, jossa löydät sekä oluita että urheilua paikan teevee-ruuduilta. Pubi on suosittu kohde aloittaa illan juhlinta.

Muista palveluista yksi keskeisimmistä on samasta Viru-hotellin rakennuskompleksista löytyvä kuntosali, MyFitness, jota monet pitävät kaupungin parhaimpiin fitness-keskuksiin kuuluvana.

Terveyspalveluihin lukeutuvat myös Si Style Beauty Studio kauneushoitola ja Viru kauneuskeskus.

Näistä Si Style Beauty Studio (avoinna ma-la klo 9–20 ja su klo 9–16) löytyy hotellin toisesta kerroksesta.

Sen palvelut kattavat kosmeettiset hoidot, depilaatiot, käsi-ja jalkahoidot, silmäripsien pidennykset, kuin myös geelikynnet.

Viru kauneuskeskus (Viru Ilusalong, avoinna ma-la klo 9-20 ja su klo 10-16) on omalta osaltaan hotellin kolmannessa kerroksessa.

Palveluina keskuksesta löytyvät kampaamopalvelut, kosmeettiset hoidot, manikyyrit, pedikyyrit, lääketieteelliset pedikyyrit, hieronnat, ja laaja valikoima myynnissä olevia hoitotuotteita kotiinvietäväksi.

Muita palveluita hotellissa ovat lasten leikkihuone ja internet asiakaspisteet.