Kolmen tähden Braavo Hotel Tallinna

Hotel Braavo (3 tähden majoituspaikka) sijaitsee erinomaisella sijainnilla Tallinnassa.

Erittäin lähellä majoituspaikkaa ovat mm. Viron messukeskus, Katariina Käik väylä, useat kirkot, historiallisia kiltataloja, sekä museoita.

Braavo Hotel Tallinna

Lentokentältä pääset hotellille julkisista kulkuneuvoista parhaiten bussilinjalla nro. 2, joka tulee suoraan vanhaankaupunkiin.

Bussijaam-bussiasemalta pääsee hotellille puolestaan raitiovaunulinjalla nrot 2/4 (joiden reitti on suoraan vanhankaupunkiin).

Tallinnan rautatieasema, Balti Jaam, on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Braavo Hotel, Health Center & SPA sijaitsee aivan vanhankaupungin ytimen tuntumassa, mutta rauhaisalla, puistojen värittämällä alueella, kävelymatkan päässä matkustajasatamasta.

Braavo Hotel Tallinna
Aia 20
10111 Tallinna

Hotellin 37 tilavaa huonetta on rakennettu uniikilla tavalla, suoraan vanhaakaupunkia ympäröivään historialliseen suojamuuriin.

Huoneet ovat luonteeltaan moderneja ja hyvin toimivia, ja niistä löytyvät kaikki ne nykyaikaiset mukavuudet joita hotelliyöpymiseltä voi odottaa, mukaanlukien langaton WiFi laajakaista internet-yhteys.

Hotellia suosivat etenkin perhematkaajat, sillä Braavosta löytyy erittäin tilavia ja erinomaisella pohjakaavalla & yksityiskohdilla varustettuja perhehuoneita.

Standard double huone Braavo hotelli Tallinna

Perushuonetyyppinä Braavossa ovat Standard-huoneet, joiden koko on keskimäärin 19,5 m2.

Kukin huoneista on varustettuna TV:llä, WiFi langattomalla internet-yhteydellä, hiustenkuivaajalla, silitysraudalla ja -laudalla (pyynnöstä), en-suite kylpyhuoneella, lattialämmityksellä, sekä pöydällä.

Huoneen hintaan kuuluu aina mannermainen aamiainen, vapaa pääsy Braavo Sport Club & Water Park tiloihin (2 tunnin ajaksi päivittäin klo 6-12 välisenä aikana), sekä Wifi-internet koko rakennuksen alueella.

Perhehuone Braavo Hotel Tallinna

Tilavimmat huoneista ovat perhehuoneita, joiden koista löytyy jopa 37 m2 kokoisia vaihtoehtoja.

Perhehuoneet soveltuvat erinomaisesta maksimissaan neljän lapsen perheille, tai viiden henkilön ystäväryhmille.

Nämä huoneet on rakennettu kahteen kerrokseen, siten että yläkerrasta löytyvät makuuhuoneet ja alakerrasta keittiönurkkaus, ruokapöytä, sohva, ja TV.

Huoneista löytyy lisäksi erillinen kylpyhuone ja WC.

Voit valita perhehuoneesi kahdesta erilaisesta päätyypistä.

Toisessa tyypissä (joita on 5 kappaletta) sisäänkäynti on erikseen kadulta, soveltuen etenkin autolla matkaaville, sillä parkkipaikka löytyy heti oven takaa.

Toisessa perhehuone-tyypissä (joita on 3 kappaletta) puolestaan huoneet sijaitsevat erillisessä osassa hotellia, ja niistä löytyy neljä yhden hengen sänkyä yläkerrasta ja sohvasänky alakerrasta.

Kaikki perhehuoneet tarjoavat varusteluna teeveen, langattoman WiFi yhteyden, hiustenkuivaajan, silitysraudan ja -laudan (pyynnöstä), en suite suihkun, lattialämmityksen, sekä pöydän.

Perhehuoneiden hintaan sisältyy aina mannermainen aamiainen ja vapaa pääsy Braavon Sports Club & Water Park tiloihin (päivittäin 2 tunniksi klo 6-12 välisenä aikana).

Voit luonnollisesti vierailla Braavon fitness-keskuksessa ja vesipuistossa myös muina aikoina, mutta nämä käynnit ovat maksullisia (eivät sisälly hotellin huonehintaan). Lippuja saat suoraan hotellin vastaanotosta.

Water Park vesipuisto Braavo Hotel Tallinna

Braavo Water Park vesipuisto tarjoaa miellyttävän kokemuksen kaikille kävijöille. Vesipuisto on jaettu kahteen osioon: urheiluosio sekä vapaa-ajanosio.

Näistä urheiluosiosta löytyy kaikkiaan 4 vesiallasta erilaisia harjoitusohjelmia varten.

Vesialtaista kaksiratainen 25 metriä pitkä allas on tarjolla sekä uimista että vesi-aerobic harjoittelua varten, kuin myös aikuisten uimaharjoituksiin.

Libero-allas on tarkoitettu puolestaan vauva-uintia varten, ja se on paikka, jossa vanhemmat voivat viettää laatuaikaa perheen pienempien kanssa.

Lasten-allas on varattu lapsia varten, jossa he voivat vapaasti leikkiä ja nauttia vedestä.

Urheiluallasta käytetään myös lasten uimakouluihin (uimisen perusteet), joita on tarjolla 4-11 vuotiaille, kokeneiden uima-opettajien toimesta.

Voit käyttää Water Park vesipuistosta löytyviä vesialtaita myös rentoutumiseen, sille varatulla alueella.

Tätä varten paikka tarjoaa vastavirta-altaan, kuplakylpyaltaan, vesiputouksia, ja kylmävesialtaan. Kokonaisuudesta löytyy lisäksi uima-allas ulkoa.

Saunojen puolesta voit käyttää sekä lämpösaunaa (avoinna ma-pe 17-22 ja la-su 8-22) että japanilaista saunaa. Pukeutumistilojen yhteydestä löytyvät myös omat saunansa, infrapuna-ja lämpösauna.

Vesipuisto on avoinna päivittäin klo 6-22, ja voit vierailla siellä vaikka et olisikaan Braavo-hotellin asiakas.

Braavo Salong kauneushoitola Tallinna

Hotellista löytyy palveluina myös Braavo Beauty Salon&Spa, joka on tarjoaa omissa tiloissaan kauneuskeskus, kampaamo, ja päiväspa palveluita.

Voit ostaa Beauty Salon & Spa -keskuksesta lisäksi ammattimaisia hoitotuotteita kotiinviemiseksi.

Paikan ammattimaiset kampaajat käyttävät hoidoissaan brändejä Matrix, Farouk & Cutrin, kun taas keskuksen kosmetiikka on merkeiltä Guinot, GiGi ja Orly.

Hoidoiksi voit valita esimerkiksi kampaamopalvelut, kosmeettiset hoidot, manikyyrit, pedikyyrit, depilaatiot, meikkaukset, hieronnat, ja muut päiväspa-hoidot.

Sport Club Braavo hotelli Tallinna

Kuntoa voit hoitaa hotellin Sport club Reval Sport tiloissa, joka on kooltaan Viron suurin kuntosali. Paikkaa suosivat useat paikalliset urheilukuuluisuudet.

Sport Club tiloista löytyy treenauksen jälkeistä palautumista varten erilaisia saunoja – suomalainen sauna, trooppinen sauna, höyrysauna, sekä infrapunasauna (saunat ovat erillisiä miehille ja naisille).

Kuntokeskus Sport club on avoinna päivittäin klo 6-23.

Reval Sport Sports Club on ollut avoinna vuodesta 1990, ja sen kompleksissa on kuntoilutilaa kaikkiaan 5000 m2 verran.

Jos haluat osallistua ohjattuun treenaamiseen, Sports Club tarjoaa ohjelmina mm.:

– Aerobics (Body Pump, bodycombat, bodyjam, BodyBalance, Latino, FATBURN step, yoga, Streching, Pilates, Pilates Performer, Zumba, Body Power, bodyfatburn, revaljump, ja street dance)
– Spinning (FATBURN, up- down, freestyle)
– Vesi aerobics tunnit

Hotellin muista palveluista löytyy vartioitu parkkialue, hotellin edustalta, joka on maksullinen lisäpalvelu.

Parkkeerausta varten sinun tulee asioida hotellin vastaanoton kanssa, josta saat sisäänkäyntilipun ja parkkeerauskortin.

Näistä parkkeerauskortti tulee jättää näkyviin auton tuulilasin yhteyteen. Check-outin yhteydessä sinun tulee puolestaan pyytää exit-lippua parkkialueelta.

Pidempiä oleskeluja varten voit pyytää myös sisäänkäyntikorttia, jolla voi liikkua pois ja takaisin parkkialueelta vapaasti oleskelusi aikana. Tämän kortin saamista varten joudut jättämään rahapantin, joka annetaan takaisin check-outin yhteydessä.