Kolmen tähden kylpylähotelli Pirita Spa Tallinna

Majoituspaikkana Pirita Spa hotelli Tallinnassa, joka kuuluu Tallink Hotels ketjuun, on yksi uniikeimmista lomanviettopaikoista Virossa, tarjoten maan suurimman kylpylähotellin monipuoliset palvelut.

Hotelli, jonka historiaan kuuluu myös Olympiakisojen osana oleminen, tarjoaa palveluina vierashuoneiden lisäksi erilaisia terveys-, kauneus-, ja hyvinvointipaketteja.

Pirita TOP Spa hotelli Tallinna

Pirita Spa sijaitsee nimensä mukaisesti Piritan kaupunginosassa Tallinnaa, noin 10-minuutin ajomatkan päässä keskustassa, kauniissa kohdassa Piritajoen mereenlaskukohdan yhteydessä.

Paikan edustalta löytyy suurikokoinen autoparkki, joka on ilmainen hotellissa yöpyville asiakkaille. Kaupungin parhaisiin lukeutuva ranta-alue löytyy lyhyen kävelymatkan päästää.

Mikäli et tule Tallinnaan omalla autollasi, hotellille pääsee helposti myös julkisia kulkuneuvoja käyttäen kaupungin keskustasta.

Kokonaisuutena Pirita SPA hotellista löytyy 265 huonetta, kukin parvekkeella varustettuna, 360-asiakaspaikan Ravintola Regatta (upein merinäkymin), sekä viidestä tilasta koostuva seminaarikeskus.

Voit nauttia ruoasta ja juomista lisäksi paikan baareissa, joita ovat Bar Seaside Lounge sekä lobbybaari.

Hotellista löytyy oheispalveluina MediSPA terveys-, hyvinvointi-, sekä kauneuskeskus. Voit käyttää tiloissa mm. täysikokoista uima-allasta, kuntosalia, erilaisia saunoja, sekä pelata minigolfia.

Muita keskeisiä palveluita hotellissa ovat 24h vastaanotto, tavaroiden säilytys, ilmainen parkkeeraus, huonepalvelu, kuivapesupalvelu, valuutanvaihto, putiikkeja, sekä kasino.

Matkaa hotellille Lennart Meri kv. lentokentältä on noin 7 km, joka on ajomatkana noin 40 minuuttia.

Matkustajasatamasta (D-terminaali) etäisyyttä hotellille on noin 5 km, ajomatkana noin 30 minuuttia.

Balti Jaam päärautatieasema löytyy 7 km päässä Pirita SPA Hotel rakennuksesta, ajomatkana noin 40 minuuttia.

Pirita Spa Hotell
Regati pst 1
11911 Tallinna

Pirita SPA hotellin kolme asuinkerrosta sisältävät yhteensä 265 Marina ja SPA huonetta, joista kustakin löytyy mm. parveke ja upeat näkymät joko merelle tai viheriäälle kadulle.

Tästä huonevalikoimasta löytyy 5 sviittiä, 5 Double de Luxe huonetta, 6 Junior sviittiä, 77 perhehuonetta, kuin myös 4 erikoishuonetta liikuntaesteisille.

Vakiovarusteluihin kaikissa huoneessa lukeutuvat puhelin, TV (kaapeliteevee- ja maksullisin kanavin), hiustenkuivaaja, suihku tai kylpyamme, WC, vaatekaappi, sekä parveke. Kaikki huoneet ovat tupakoimattomia tiloja.

Yöpymisen hintaan kuuluu aina uima-altaan ja saunojen käyttö, lasten leikkikenttä, ja ilmainen asiakasparkkeeraus.

SPA huone Pirita TOP Spa hotelli Tallinna

SPA huoneet ovat huoneista hotellin perusmajoitustiloja, joista löytyy kohokohtana esimerkiksi allergia-ystävälliset parkettilattiat.

Nämä huoneet, joiden koot ovat 18-20 m2, sijaitsevat rakennuksen kerroksissa 1-3, ja ne on kalustettu kahdelle erillisellä (twin) yhden hengen sängyllä.

Peruskokoonpanossaan SPA-huoneissa on puhelin, TV (kaapelikanavat & Pay-TV), suihku, WC, vaatekaappi, parkettilattia, sekä parveke.

SPA perhehuone Pirita SPA hotelli Tallinna

SPA perhehuoneet ovat puolestaan viihtyisiä ja tilavia perhelomailijoille suunnattuja majoitustiloja, jotka sijaitsevat joko sisäänkäyntikerroksessa tai ensimmäisessä kerroksessa rakennusta.

Näistä huoneista, joiden koko on keskimäärin 28-40 m2, löytyy perusvarusteluna kaksi yhden hengen (twin) sänkyä, ja osassa huoneita kalustuksena kerrossängyt.

Muihin huoneiden ominaisuuksiin lukeutuvat puhelin, TV (kaapeli-TV ja Pay-TV), suihku, WC, vaatekaappi, parkettilattiat & parveke.

Huoneiden yöpymishintaan kuuluu mukaan aina vapaa uima-altaan ja saunojen käyttö, lasten leikkikenttä, sekä ilmainen asiakasparkkeeraus.

Marine huone Pirita TOP Spa hotelli Tallinna

Muista huonetyypeistä Marine-huoneet, joita löytyy sisäänkäyntikerroksesta, kuin myös toisesta & kolmannesta kerroksesta, tarjoavat ikkunoistaan hienot merinäkymät.

Huoneista löytyy joko yksi kahden hengen (double) sänky tai vaihtoehtoisesti kaksi yhden hengen (twin) sänkyä.

Marine-huoneen hintaan kuuluu mukaan aina rajoittamaton uima-altaan ja saunojen käyttöoikeus, lasten leikkikenttä, sekä ilmainen asiakasparkkeeraus.

Huoneet, jotka ovat kooltaan keskimäärin noin 18-20 m2, sisältävät puhelimen, TV:n (kaapelikanavin ja Pay-TV optiolla), suihkun, vaatekaapin, kuin myös parvekkeen.

Marine perhehuone Pirita TOP Spa hotelli Tallinna

Marine-huoneluokasta löytyy lisäksi tilavia (keskimäärin 27-54 m2) perhehuoneita, kolmen rakennuksen kerroksen alueella.

Kussakin perhehuoneessa on kaksi kahden hengen (double) sänkyä, puhelin, TV (kaapeli-ja Pay-TV kanavin), suihku, WC, vaatekaappi, parkettilattia, ja parveke.

Huoneen hintaan kuuluu mukaan aina rajoittamaton uima-altaan ja saunojen käyttöoikeus, lasten leikkikenttä, sekä ilmainen asiakasparkkeeraus.

Double de Luxe huone Pirita TOP Spa hotelli Tallinna

Askel tasokkaampaa asumista lomasi ajaksi tarjoavat Double De Luxe huoneet, kooltaan keskimäärin 36-54 m2, ja sisältäen yhden kahden hengen (double) sängyn.

Kuhunkin Pirita SPA hotellin Double de Luxe huoneeseen sisältyy tilava parveke ja upeat näkymät merelle.

Voit valita Double de Luxe huoneesi joko Jacuzzilla, höyry-tai suomalaisella saunalla varustettuna.

Nämä majoitustilat on sijoitettu sekä rakennuksen sisäänkäyntikerrokseen että sen kolmanteen kerrokseen.

Kolme Double de Luxe huoneista on nimetty yksilöllisesti: Jonathan Edwards huone, Joey Dunlop huone, sekä Kalev Mark Kostabi huone.

Näistä taiteilija Kalev Mark Kostabin mukaan nimetty huone sisältää hänen tekemiään alkuperäisiä maalauksia ja kolmiloikkaaja Jonathan Edwardsin mukaan nimetty huone hänen signeeraamansa valokuvan.

Kaikkien Double de Luxe huoneisiin kuuluu mukaan rajoittamaton käyttöoikeus uima-altaan, saunojen, sekä lasten leikkikentän suhteen, kuin myös ilmainen asiakasparkkeeraus.

Double de Luxe huoneiden varusteluihin lukeutuvat puhelin, TV (kaapeli-TV ja Pay-TV kanavin), kylpytakki, kylpyamme tai sauna, WC, vaatekaappi, minibaari, ja parveke.

Junior-sviitti Pirita TOP SPA hotelli Tallinna

Pirita SPA hotellin sviittivalikoiman perustasona ovat Junior-sviitit, joiden keskimääräinen koko on 35-40 m2.

Nämä Junior-sviitit ovat tilavia ja valoisia, ja kahdesta näistä elegantisti kalustetuista huoneista on näkymät rauhalliselle ja hiljaiselle kadulle.

Yhteensä hotellilla on kuusi Junior-sviittiä, joita löytyy ensimmäisestä, toisesta, ja kolmennesta kerroksesta rakennusta. Huoneet sisältävät kaksi yhden hengen (twin) sänkyä.

Junior-sviittien hintaan sisältyy aina rajaton käyttöoikeus hotellin uima-altaiden, saunojen, sekä lasten leikkialueen käyttöön, kuin myös ilmainen asiakasparkkeeraus majoituksen ajan.

Huoneista löytyy puhelin, TV (kaapeli-TV ja Pay-TV kanavin), kylpytakki, kylpyamme tai sauna, WC, vaatekaappi, minibaari, jääkaappi, kuin myös parveke.

Sviitti Pirita SPA hotelli Tallinna

Parasta luksusta etsiville Tallinnan kävijöille oikea osoite on Pirita SPA hotellin sviitit, joita on kaikkiaan viiden kpl valikoima, koiltaan 35-45 m2.

Tyyliltään nämä sviitit ovat mukavia, valoisia, ja tilavia majoitustiloja, upein näkymin Tallinnan lahdelle.

Sviitit, joista yksi on nimetty seiväshyppääjä Sergei Bubkan mukaan, sijaitsevat ensimmäisessä, toisessa ja kolmannessa kerroksessa rakennusta.

Huoneista löytyy kaksi kahden hengen (double) sänkyä, puhelin, TV (kaapeli-TV ja Pay-TV kanavin), kylpytakki, kylpyamme tai sauna, WC, vaatekaappi, työpöytä, minibaari, sekä parveke.

Sviiteissä yöpymisen hintaan sisältyy aina mukaan rajoittamaton uima-altaan ja saunojen käyttö sekä lasten leikkikenttä, kuin myös ilmainen asiakasparkkeeraus sille varatuissa tiloissa.

Ravintola Regatta Pirita TOP SPA hotelli Tallinna

Tasokkaana kylpylähotellina Pirita SPA Hotell on panostanut baari-ja ravintolatarjontaansa, kohokohtana Ravintola Regatta, hotellin neljännessä kerroksessa.

Hotellin sijainnista ylhäällä hotellin yläkerroksesta johtuen paikasta on upeat, panoramiset näkymät ympäröivään Tallinnan lahteen, Piritan satamaan, ja läheiseen kuusimetsään.

Ravintolan ruokalista on koottu paikallisista raaka-aineista tehdyistä ruoista, ja ruokailua säestävät aina rauhallinen musiikki sekä kattava viinilista.

Regatta ravintola ja sen (merinäkymin) oleva Seaside Lounge tarjoavat yhteensä 360-asiakaspaikkaa, jotka ovat jakautuneet kuuden eri huoneen alueelle.

Tämä tilojen pohjakaava tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisten ja erikokoisten yksityisten tapahtumien järjestämiseen ja ryhmäruokailuihin.

Regatan toiminta alkaa päivittäin aamuisin edullisen buffet-aamiaispöydän merkeissä, joka on kattauksena tarjolla ma-su klo 7-11.

SPA lounas-buffet on ravintolassa katettuna ma-su klo 12-14 ja illallis-buffet ma-su klo 17-19.

Näissä ruokailuissa noutopöydästä löytyy mm. kahta laatua salaatteja, kaksi erilaista pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen (lounas sisältää myös yhden keiton), ja jälkiruoan.

Buffet-ruokailun hintaan (joka on samantasoinen sekä lounaan että illallisen suhteen) sisältyy aina lisäksi vesi, kahvi, tee, leipää, valkoista leipää, sekä voita.

Mikäli haluat yksilöllisen ruokailukokemuksen Regatta ravintolassa, voit valita ateriasi paikan à la carte ruokalistalta, joka on voimassa su-to klo 16-23 ja pe-la klo 16-24.

Seaside Lounge Bar Pirita TOP SPA hotelli Tallinna

Samassa kerroksessa Regatta ravintolan kanssa sijaitseva Seaside Lounge baari on avoinna su-to klo 16-23 ja pe-la klo 16-24.

Seaside Loungessa voit nauttia muun muassa klassisista cocktaileista, erinomaisesta viini-ja olutvalikoimasta, sekä näkymistä Tallinnan lahdelle.

Lounge baarista onkin tullut suosittu paikka viettää aikaa ystävien seurassa, cocktailien ja olutlasien ääressä.

Lobbybaari Pirita TOP SPA hotelli Tallinna

Baarien suhteen Pirita SPA Hotell tarjoaa myös lobbybaarin, joka on avoinna asiakkaille su-to klo 10-23 ja pe-la klo 10-24.

Lobbybaari löytyy nimensä mukaisesti hotellin sisäänkäyntikerroksesta. Baarin menu kattaa esimerkiksi klassiset drinkit & kevyet ateriat, paikan viihtyvyyden takeena ollessa vierailun ajan miellyttävä taustamusiikki.

Pirita SPA Hotell on kylpylähotelli, jonka keskeisenä palveluna kauneus-ja terveyshoitojen suhteen on ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Wellness Centre.

Wellness Centre, joka on avoinna ma-ke klo 8-19, to-la klo 8-20, sekä su klo 8-15, tarjoaa hoitoina laajan valikoiman toimenpiteitä eri puolilta maailmaa.

Esimerkkeinä hoidoista ovat erilaiset hieronnat, kivihieronnat, vartalohoidot kääreillä ja kylvyillä, SPA JET terveyskapsuli, Vichy suihkuhieronta, kuin myös vartalontrimmaus hoidot.

Pääset Wellness Centre tiloihin kaupungin keskustan puoleiselta hotellin sisäänkäynnistä (josta pääsee myös Sports Centre tiloihin ja uima-altaalle).

MediSPA Health Centre Pirita SPA hotelli Tallinna

Tärkeä osa Pirita SPA hotellin terveyshoitoja ovat toisesta kerroksesta löytyvän MediSPA keskuksen palvelut, joita on tarjolla ma-la klo 8-16:30.

MediSPA:n palvelut kattavat erilaiset kylpyläpaketit, vesihoidot, suolakammion, valoterapian, kuin myös lääketieteellisen diagnostiikan ja muita toimenpiteitä.

Terveyspalveluiden ohella saatat olla kiinnostunut kauneushoidoista kylpylälomasi aikana.

Näitä hoitoja Pirita SPA:n tiloissa edustaa hotellin kauneuskeskus, joka on avoinna ma-ke 8-19, to-la klo 8-20, sekä su klo 9-16.

Kauneuskeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen ulkonäöstäsi ja hyvinvoinnistasi, ja voit heidän avullaan löytää parhaat, tarpeisiisi sopivimmat kauneushoidot.

Hoitoihin kuuluu mm. kampaamo-ja kosmetologipalveluita, kuin myös käsi-ja jalkahoitoja.

Voit ostaa kauneuskeskuksesta lisäksi erilaisia korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita kotiinviemisiksi tai tuliaisina Tallinnan matkalta ystäville.

Pirita SPA Sports Centre, paikan urheilukeskus, on avoinna ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 8-22.

Sekä matkailijoiden että paikallisten asukkaiden suosima urheilukeskus sisältää uima-altaan kuudella 25-metrin pituisella radalla, erilaisia saunoja, mahdollisuuden osallistua vesiaerobiciin, kuntosalin, ohjattua kuntoilua, sekä minigolf-radan.

Tiloista löytyvä yksityissauna (höyrysauna) on mahdollisuutta varata yksityisiä tilaisuuksia varten lounge-tilansa kanssa, maksimissaan 12 henkilön ryhmille.

Sisäänkäynti urheilukeskukseen on kaupungin keskustan puoleiselta sisäänkäynniltä. Hotellin asiakkaana pääset Sports Centre -tiloihin myös hotellin sisätiloista.

Pirita SPA hotellin uima-allas sisältää kuusi 25-metrin rataa. Altaan matalamman pään syvyys on 1,2 metriä, ja syvemmän pään 1,8 metriä. Veden lämpötila on 27°C, ilman 28°C.

Uinnin jälkeen voit rentoutua paikan kahdessa höyrysaunassa, kahdessa suomalaisessa saunassa, tai infrapunasaunassa.

Urheilukeskus myy uintivälineitä, ja voit vuokrata mm. pyyhkeitä, kylpytakkeja, uintilautoja ja -kellukkeita, sekä voit jättää arvotavarasi säilytykseen tätä varten oleviin tallelokeroihin.

Keskuksesta löytyy palveluina myös mm. TOP Swimming Club, joka tarjoaa uintitunteja lapsista aikuisille saakka.

Mikäli olet kiinnostunut uinti-urheilusta, TOP Swimming Club järjestää tiloissa vuosittain (maaliskuussa) TOP Cup -uintikilpailun, johon osallistuvat maan parhaat uimarit.

Yksityinen, ryhmille vuokrattavissa oleva sauna on avoinna ma-su klo 8-22.

Tilana höyrysaunan ohesta löytyy myös tilava ja mukava lounge, mahduttaen kerrallaan maksimissaan 12 hengen saunaseurueen.

Huomaa että voit tilata saunavuokrauksesi aikana tiloihin virvoitusjuomia ja pientä purtavaa.

Mikäli olet kiinnostunut erilaisista ohjatuista liikuntatunneista urheilukeskuksen tiloissa, suosituimpiin vaihtoehtoihin lukeutuu vesi-aerobic tunnit.

Nämä vesi-aerobic tunnit järjestetään Sports Centren isolla altaalla, ja niiden tuntien (kunkin session kesto on 45 minuuttia) aikana käytetään erilaisia tyylejä ja välineistöä.

Vesi-aerobic tunteja on tarjolla aikataululla ke ja pe klo 11 sekä ti ja to klo 17:30. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Punttisali-liikuntaa harrastaville Pirita SPA hotelli tarjoaa Fitness 4U Gym (www.sde.ee) fitness-keskuksen, joka on avoinna ma-pe klo 7-22 & la-su klo 8-22.

Fitness 4U kuntosalilta löytyvät modernit kuntolaitteet, ja halutessasi voit käyttää kuntoiluun myös paikan ammattimaisten treenaajien neuvoja, mukaanlukien yksilöllisen treeniohjelman luominen tarpeisiisi.

Minigolfin peluu onnistuu puolestaan hotellin toisessa kerroksessa olevan Nautica baarin edustalla olevissa tiloissa.

Saat välineet minigolfin peluuseen ja lisätietoja minigolf radan käytöstä hotellin vastaanotosta.

Seminaarihuone Pirita SPA hotelli Tallinna

Pirita SPA on kylpylätoiminnan ohella lisäksi yksi Tallinnan merkittävistä kohteista konferenssien, seminaarien, ja erilaisten muiden tapahtumien pitoon.

Paikan seminaarihuoneet on nimetty kauniiden virolaisten saarten nimien mukaan, ja muodostavat uniikin kokonaisuuden eri puolilla ja eri osissa hotellin rakennusta.

Pirita SPA hotellia on tapahtumien suhteen käytetty muun muassa erilaisten seminaarien, koulutuspäivien, tuote-esitelmien, minimessujen, ja urheilutapahtumien pitoon.

Tuotteliaan tapahtumapäivän päätteeksi osanottajat voivat rentoutua samasta rakennuksesta löytyvissä kauneus-ja terveyspalveluissa, uima-altaalla, sekä saunoissa.

Seminaaritiloja on yhteensä viiden huoneen valikoima, kukin eri kapasiteetilla, suurimman mahduttaessa maksimissaan 118 henkilön seurueen (teatteri-tyylisessä istuinkokoonpanossa).

Näiden tilojen ohessa erilaisia tapahtumia voidaan hotellissa järjestää Nautica hallissa, johon mahtuu enimmillään 200 vierasta.

Tämä miellyttävän ilmapiirin sisältävä halli sisältää esiintymislavan, johon voit tilata erikseen erilaista viihdyke-ohjelmaa tapahtumasi ajaksi.

Suosittu tila erilaisiin yksityistapahtumiin on myös hotellin neljännestä kerroksesta löytyvä Ravintola Regatta, upeilla näkymillä merelle, sekä sen yhteydessä sijaitseva Seaside Lounge baari.

Ravintola on jaettu useisiin erilaisiin huoneisiin, joten siellä voi järjestää joustavasti monenkokoisia yksityisiä tapahtumia, mukaanlukien hääjuhlat, syntymäpäivät, ja erilaiset liiketapaamiset.