Kolmen tähden kylpylähotellit Tallinnassa

Kylpyläloman vietto on yksi suosituimmista suomalaisten tavoista viettää aikaa Tallinnassa, ja paikka on vetänyt kylpyläturisteja jo varhaiselta 1800-luvulta saakka.

Kylpylöiden suosio on ollut Tallinnan ohella myös koko muun Vironkin alueella, ja maahan on noussut tiheä verkosto erilaisia päiväkylpylöitä (ilman majoitusta) ja kylpylähotelleja.

Tyypilliset kolmen tähden kylpylähotellien tarjoamat spa-paketit ovat joko 2- tai 6-päivän kokonaisuuksia, jossa hintaan sisältyvät majoituksen lisäksi ateriat ja joukko kylpyläpalveluita.

Useimmissa kylpylöissä voit valita palvelukokonaisuuteen esimerkiksi hierontoja, kasvohoitoja, käsi-ja jalkahoitoja, vartalohoitoja (kuten vartalokääreitä), kuin myös kosmetologi- ja kampaamopalveluja.

Braavo Hotel, Sportsclub and Spa
Aia 20
10111 Tallinna

Braavo Ilusalong Spaa Tallinna

Aivan vanhankaupungin laitamalla sijaitseva Braavo Hotel tarjoaa asiakkailleen kylpylän ja kauneudenhoidon palveluja tiloissa toimivan Braavo Ilusalong & Spaa:n avulla.

Peruspalveluihin kauneussalonki/spa-hoitolassa kuuluvat kampaamo, kosmetologin palvelut, manikyyrit, pedikyyrit, meikkaukset, hieronnat, ja päiväspa-kokonaisuudet.

Hoitola käyttää palveluihinsa tasokkaita tuotteita merkeiltä Matrix, Farouk & Cutrin, sekä kosmetiikkaa brändeiltä Guinot, GiGi ja Orly.

Hotellin palveluihin kuuluvat myös vesipuisto sekä Viron suurin kuntosali, jossa treenaavat useat maan kuuluista urheilijoista. Kuntosalista löytyy erinomainen valikoima saunavaihtoehtoja: suomalainen sauna, trooppinen sauna, höyrysauna, sekä infrasauna.

Go Hotel Shnelli
Toompuiestee 37
10133 Tallinna

Spalife Shnelli Tallinna

Kivenheiton päässä vanhastakaupungista sijaitseva 3 tähden Go Hotel Shnellin kylpyläpalvelu toimii päiväspa Spalife Shnellin tiloissa.

Kompaktikokoisen (maksimissaan 8 ihmisen ryhmälle kerrallaan) Spalifen hoitovalikoima kattaa kaikki uusimmat kauneushoidot, kampaamopalvelut, hieronnat, sekä vartalohoidot, reflexologian, selluliittihoidot, ja IPL & laser-hoidot.

Hotellilta pääset Shnelli Day Span puolelle lasigallerian kautta, jolta puolelta löytyy myös mm. 100-paikkainen ravintola “Travel”, kauppoja, sekä kasino.

Hotellissa sinällään on yhteensä 120 tuplahuonetta, 2 yhden hengen huonetta, ja 2 perhehuonetta.

Pirita Spa Hotel
Regati pst 1, Pirita
11911 Tallinna

Pirita Spa Wellness Tallinna

Tallink Hotels ryhmään kuuluva Pirita Spa Hotel on yksi Viron pääkaupungin kuuluisimmista kylpylähotelleista, omaten pitkän historian johon kuuluu myös oleminen osa Olympia-kisojen traditiota.

Kooltaan paikka on Viron suurin spahotelli, jossa palveluiden laajuus kattaa terveyshoidot, kauneushoidot, ja muut hyvinvointipalvelut sekä paketit.

Hotellin sijainti on erinomaisella paikalla Piritan kaupunginosassa Tallinnaa, Pirita-joen suulla, noin 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Pirita SPA hotelli sisältää 265 huonetta parvekkeilla, Ravintola Regatan upeilla merinäköaloilla, sekä viiden konferenssihuoneen kokoelman.

Kylpyläpalveluista hoitoja toteuttavat paikan hyvinvointikeskus MediSPA, ja voit hoitojen ohessa rentoutua myös hotellin täysikokoisessa uima-altaassa, kuntosalilla, erilaisissa saunoissa, sekä pelaamalla minigolfia.

Hoitokokonaisuuksiin kuuluu esimerkiksi hierontoja, vartalokääreitä, vesihoitoja, suolakammio, valoterapia, SPA JET terveyskapsuli, Vichy suihkuhieronta, kuin myös kampaamopalvelut ja lääketieteelliset diagnoosit.

Spa Hotel Lavendel
Sõpruse tee 9
74001 Tallinna

Spa Hotel Lavendel Tallinna

Lähellä Piritan kaupunginosaa, mutta Viimsin puolella sijaitseva Spa Hotel Lavendel on kolmen tähden kylpylähotelli, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Baltianmeren rannalta.

Lavendelin kauneushoitola – kylpylä tarjoaa palveluina kasvohoitoja, kasvohoitoja Accuralla, vartalohoitoja, hierontoja, kylpyjä, pedikyyrejä, manikyyrejä, ja depilaatioita.

Voit tarkastaa hoitojen hinnat ja kestot paikan virallisen nettisivuston kautta (www.spahotellavendel.ee).

Hotellista löytyy lisäksi avara 24h avoinna oleva ViimsiSport urheiluhalli, jonka tiloissa voit käydä kuntosalilla, osallistua spinningiin, sekä pelata tennistä, badmintonia, sählyä, korista, tai lentopalloa.