Kolmen tähden tasoinen Express Hotel Tallinna

Mikäli etsit majoituspaikkaa Tallinnassa läheltä ydinkeskustaa ja matkustajasatamaa, yksi parhaista vaihtoehdoista on 3 tähden Express Hotel Tallinna, joka kuuluu Tallink Hotels -ketjuun.

Sijainti hotellilla on muutoinkin mainio, vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, Tallinnan tärkeimmästä nähtävyyskokonaisuudesta.

Tallink Express Hotel Tallinna

Express hotellin edustalla sijaitsee SadaMarket kauppakeskus ravintoloineen ja muine kauppoineen, ja lähimpiin sataman terminaaleihin (Reisiterminal A ja B) on matkaa vain 300 metriä.

Jos haluat tutustua kesäaikaan kaupunkiin ja etenkin vanhankaupungin kaupunginosaan idyllisesti polkupyöriä käyttäen, niitä on vuokrattavissa Express hotellin vastaanotosta.

Tasokkaita, valoisia & moderneja huoneita majoituspaikassa on yhteensä 163:n valikoima, ja vakiovarusteluun niissä lukeutuu mm. taulu-TV kaapelikanavilla, työpöytä, sekä kylpyhuone.

Oheispalveluihin hotellissa kuuluvat kahvila ExpressCafe, konferenssitilat, bisnesnurkkaus, suurikokoinen parkkialue, lasten leikkipaikka, sekä ilmainen langaton laajakaista internet koko rakennuksen alueella.

Näistä Express Café tulee sinulle tutuksi aamiaistarjoilustaan, joka on katettuna buffet-noutopöytä pohjaisesti.

Muina aikoina kahvila tarjoaa menussaan sekä virolaisia että kansainvälisiä ruokia.

Vastaanotto on avoinna 24h, ja voi auttaa sinua muun muassa hotellin aulassa sijaitsevan (ilmaisen) internetpisteen käytössä.

Mikäli majoitut hotellissa turistina tai osana perhematkaa, löydät useat tärkeimmistä Tallinnan nähtävyyksistä lyhyen kävelymatkan päässä hotellirakennuksesta.

Esimerkiksi lähimmät vanhankaupungin museot löytyvät vain 5 minuutin päässä hotellista.

Mikäli matkasi takaisin Suomeen tapahtuu lentokoneella, Tallinnan Lennart Meren kv. lentokentälle on hotellilta matkaa 6 km:n verran (noin 20 minuutin ajomatka).

Jos olet menossa Helsinkiin päin risteilemällä Tallinkin käyttämästä D-terminaalisti, huomaa että joudut kävelemään satama-alueen toiselle puolelle, noin 1100 metrin matka (13 minuuttia rauhallisesti kävellen).

Tallinnan pääjuna-asema, nimeltään Balti Jaam, sijaitsee noin 2 km päässä Express hotellista.

Juna-asemalle pääsee nopeasti muun muassa raitiovaunulla, jonka pysäkki löytyy kivenheiton päässä Expressiltä vanhaankaupunkiin päin.

Tallink Express Hotel
Sadama 9
10111 Tallinna

Voit valita majoitushuoneesi Tallink Express hotellissa kaikkiaan 163 mukavasta kahden hengen standard-luokkaisesta huoneesta, joko yhdellä leveällä (double) sängyllä, tai kahdella kapeammalla (twin) sängyllä varustettuna.

Kahden hengen twin huone Tallink Express Hotel Tallinna

Perheitä varten Tallink Express hotellilla on vaihtoehtoina joko kahden hengen huoneet sängyksi avautuvalla sohvalla tai väliovella varustetut kahden hengen huoneet.

Huomaa, että perheen pienempiä hotelli on muistanut omalle leikkialueellaan ja ExpressCafessa on heitä varten oma lasten ruokalistansa.

Expressin huoneet, joiden koko on keskimäärin 14 m2, ovat kolmen tähden luokkaisina tiloina riittävän tasokkaita niin vaativalle turistille kuin bisnesmatkaajallekin.

Muihin keskeisiin hotellin palveluihin kuuluvat ympärivuorokauden avoinna oleva vastaanotto, valuutanvaihto (vastaanotossa), autoparkkeeraus, sekä ilmaisia sanomalehtiä lobby-alueella.

ExpressCafe Tallink Express Hotel Tallinna

Paikan kahvila-ravintolana toimii 120-asiakaspaikan kokoinen ExpressCafe, jossa aamuisin kattauksena on buffet-noutopöytä aamiainen.

Buffet aamiainen on kattauksena tarjolla ma-pe klo 7-10 ja la-su klo 8-11.

Aamiaiseen kuuluu mukaan aina omelette, makkaroita, puuroa, kananmunia, mysliä, aamiaismuroja, sandwichejä, kuumi sämpylöitä, mehua, maitoa, kahvia, ja teetä.

Myöhemmin päivästä voit käydä ruokailemassa ExpressCafessa monipuolisen lounaan, mukaanlukien huippusuositun soppagallerian, ja illallisen.

Näistä soppagalleria on ruokalistalla ma-pe klo 11:30-17:00 ja la-su klo 12:00-17:00.

Nimensä mukaisesti soppagallerian valikoima koostuu keitoista, päivittäin yhteensä kuudesta erilaisesta versiosta (joista yksi on profiililtaan makea), ja voit syödä keittoa niin paljon kuin haluat.

Suosittuja keittoja saa ostettua myös edullisina take-away annoksina mukaan.

Lounas ja illallinen ovat kahvila-ravintolassa ruokalistalla ma-pe klo 11:30-21:00 sekä la-su 12:00-21:00.

Mikäli olet järjestämässä tapahtumaa, ExpressCafen yksityishuone (jossa on tilaa max. 40 henkilölle) on erinomainen vaihtoehto ryhmä erilaisiin juhlallisuuksiin, ja siihen saat helposti mukaan kahvila-ravintolan catering palvelut.

Majoittuessasi muualla kuin Tallink Express hotellissa, ExpressCafén asiakkaana saat yhden tunnin ilmaista parkkiaikaa viereisellä Tallink Express Hotel parkkialueella.

Käyttääksesi hyväksesi tämän 1 tunnin ilmaisen parkkeerauksen ravintolassa käynnin yhteydessä, hanki ensin 1-tunnin ilmainen parkkilippu automaatista, ja aseta se ajoneuvosi kojelaudalle, näkyvälle paikalle.

Voit käydä muualla majoittuessasi myös täällä aamiaisella, ja aamiaisbuffet onkin ollut yksi kaupungin edullisimpia aamiais-tarjouksia, erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Nopeaan nälkään voit ostaa sandwichejä, pikkupurtavaa, kuumia ja kylmiä juomia myös lobby-alueella olevasta automaatista, 24h vuorokaudessa.

Konferenssihuone Tallink Express Hotel Tallinna

Keskeisen sijaintinsa (ja erinomaisen vastineen rahalle) ansiosta Tallink Express Hotel on suosittu paikka pitää erilaisia bisnestapahtumia, kuten seminaareja ja kokouksia.

Hotellin kokoustiloina löytyy maksimissaan 40 henkilölle tilat luova seminaarihuone, joka on varustettu kaikilla moderneilla esitysteknologioilla.

Huone on ollut suosittu vuokrauskohde esimerkiksi pieniin konferensseihin, koulutuspäiviin, seminaareihin, ja asiakastapaamisiin & esityksiin.

Monipuolinen tila voidaan kalustaa U-tyyliseksi maksimissaan 20 osanottajalle, luokkahuonetyyliin maksimissaan 30 osanottajalle, sekä teatterityyliin maksimissaan 40 osanottajalle.