Kylpyläloma Tallinnan keskustassa

Kylpylälomat Virossa ovat olleet suosittu tapa viettää aikaa virossa varhaiselta 1800-luvulta saakka, ja nykyisin varsinkin Tallinnan seutu toimii alan kansallisena keskuksena.

Kaiken kaikkiaan Tallinnasta löytyy yli tusina erilaista kylpylätoimintaa harjoittavaa paikkaa, joissa hoitojen kohokohtiin kuuluvat muun muassa kuumakivihieronnat, suklaavartalokääreet, sekä eksoottiset kasvohoidot.

Loman vietto kylpylässä tapahtuu kylpylähotelleissa, joihin on tarjolla 2:sta 6:een päivän paketteja, sisältäen yöpymisen, ateriat, ja muita palveluita mukaanlukien hoidot.

Tästä erotuksena päiväkylpylät tarjoavat vain hoitoja (ilman majoitusta/aterioita).

Zen SPA / von Stackelberg Hotel Tallinn
Toompuiestee 23
10137 Tallinna

Zen Spa von Stackelberg hotelli Tallinna

Von Stackelberg Hotel Tallinnassa on mahdollista viettää kylpylälomaa, paikan tasokkaan ZEN SPA kylpylän tiloissa.

Eleganteilla, ekslusiivisilla, ja kompaktikokoisilla hoitohuoneilla (3 kpl) varustettu ZEN SPA sisältää palveluina myös saunan ja ZEN uima-altaan.

Kylpylän SPA konsepti yhdistää miljööltään antikkisen aasialaisen ZEN filosofian elementtejä, luoden harmonian ja rauhallisuuden keskelle moderneja palveluita ja hoitoteknologioita.

ZEN SPA käyttää hoidoissaan 100% luonnollisia ja orgaanisia tuotteita, kansainvälisiltä eko-ystävällisiltä brändeiltä (kuten Fleur).

Zen SPA / Kreutzwald Hotel Tallinn
Endla 23
10122 Tallinna

Zen Spa Kreutzwald Hotel Tallinna

Kreutzwald Hotel Tallinnan kylpyläloma tapahtuvat myös ZEN SPA nimisissä tiloissa hotellin rakennuksessa.

ZEN SPA on kooltaan kompaktikokoinen, kolmen hoitohuoneen kylpylä, mukaanlukien kaksi tuplahoitohuonetta, kaksi saunaa, sekä juhlahuone japanilaisella uima-altaalla sekä kuntosalilla.

Myös Kreutzwaldin ZEN kylpylä käyttää kasvo-, vartalo-, käsi-, jalka-, ja muissa kauneushoidoissaa eko-ystävällisiä kalliimman hintaluokan Fleur-tuotteita.

Kylpylän erikoisosaamisena ovat SPA:n hoitajien osaaminen aloilla fysioterapia, klassiset, urheilu & Thai- ja kiinalainen hoidot.

Konsultoimalla hoitajien kanssa voit järjestää näistä itsellesi räätälöidyn hoitopaketin.

Spalife Shnelli: Day Spa (Go Hotel Shnelli)
Toompuiestee 37
10133 Tallinna

Day Spa Shnelli Hotel Tallinna

Day Spa kylpylä toimii kylpyläloman paikkana Go Hotel Shnellin yhteydessä, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista (Baltijaam juna-aseman vieressä).

Kylpylän hoitoihin kuuluu joukko moderneja hoitoja, mukaanlukien kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, sekä karvanpoistot.

Paikka käyttää kasvo-ja vartalohoitoihinsa kuuluisia ja luotettuja Guinot ja Algoane brändejä.

Pürovel Spa & Sport / Swissôtel Tallinna
11. kerros, Tornimäe 3
10145 Tallinna

Pürovel Spa & Sport kylpylä toimii viiden tähden Swissotel hotellin yhteydessä, hyödyntäen hoidoissaan ekslusiivisia Suissessences sarjan tuotteita (öljyjä ja hajusteita).

Kylpylän tiloihin sisältyy maailmanluokan fitness-keskus, josta löytyy laitteina muun muassa kuntopyöriä, cross trainer laitteita, ja vapaapainoja.

Palveluihin kuuluvat myös päivittäiset ryhmäkuntoilut ja mahdollisuus yksityisiin fitness-tunteihin, sisätiloissa oleva uima-allas, höyrysauna, sekä suomalainen sauna.

Meriton Grand Conference & SPA Hotel
Paldiski mnt. 4
10149 Tallinna

Meriton Conference and Spa Hotel Tallinna

Meriton Grand Conference & SPA Hotel on nimensä mukaisesti erikoistunut kylpylä-ja konferenssivieraisiin, ja tarjoaa valikoimissaan kahdeksan erilaista kylpylälomapaketti-kokonaisuutta.

Neptun party paketti
Fish Spa paketti
“Old Moscow” paketti
Romantic getaway! paketti
Romantic night in Meriton paketti
Spa paketit
Kylpylä-perhepaketit
Kylpylä-viihdepaketit

Voit ostaa myös erillisiä päivähoitopaketteja myös hetken mielijohteesta, joista löytyy vaihtoehtoja muun muassa käsi-ja jalkahoitoihin, romanttisia tuplahoitoja pariskunnille, sekä omia kokonaisuuksiaan miehille.

Kalev SPA Water Park
Aia 18
10111 Tallinna

Kalev Spa kylpylä Tallinna

Kalev SPA hotellin yhteydessä toimiva kylpylä tarjoaa kauneushoitoja, hyvinvointipalveluja, sekä terveyshoitoja.

Kompleksista löytyy spa-hoitojen ohella mm. isokoinen uima-allas, moderni kuntosali (vapaapainoilla ja kuntosalilaitteilla), ja venyttelystudio.

Voit ostaa kylpylästä paketteja myös day spa hoitopohjaisesti, joista löytyy vaihtoehtoja mm. detox hoitoihin, romanttisiin pariskuntapaketteihin, anti-aging hoitoihin, ja rentoutushoitoihin.

Aqua Spa & Beauty Centre Hera Salon / Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a
10111 Tallinna

Tallink Spa Conference Hotel Tallinna

Tallink varustamon omistama Tallink SPA & Conference Hotel tarjoaa kylpyläpaketteja, joissa hoidot tapahtuvat samassa rakennuksessa olevassa Aqua Spa keskuksessa ja sen Hera Salongid hoitolassa.

Aqua Spa tarjoaa useita uima-altaita ja saunoja (höyrysaunoja ja suomalaisia saunoja), kuin myös jacuzzin sekä allasbaarin.

Hera salonki sisältää puolestaan mm. kampaamon, ja hoitoina manikyyrejä, pedikyyrejä, ja joukon erilaisia kosmeettisia kauneushoitoja ja vartalohoitoja.

Beauty Centre Hera Salon / Tallink City Hotel
A. Laikmaa tn 5
10145 Tallinna

Tallink City Hotel Tallinna

Tallinkin toinen hotelli, josta löytyy Hera Salonki kauneushoitoineen on Tallink City Hotel.

Hotellin kauneussalonki Hera löytyy rakennuksen sisääntulokerroksesta, ja tarjoaa laajan valikoiman kauneus, kasvo, ja vartalohoitoja.