Kylpylät Tallinnan vanhassakaupungissa

Matkailu Viroon terveyskylpylässä vietetylle lomalle on ollut suosittua eurooppalaisten keskuudessa jo 1800-luvun alusta lähtien, mutta viime vuosina tämä suosio on kokenut todellisen renesanssin, etenkin Tallinnan seudulla.

Tallinnassa toimii tätänykyä viitisentoista erilaista spa-kylpylää, joiden palveluvalikoimat kattavat perinteisten terveyskylpylähoitojen ohella myös uudentyyppisiä wellness spa hoitoja ja kauneuspalveluita.

Suosittuja palveluja tässä suhteessa ovat esimerkiksi laavakivihieronnat, suklaavartalokääreet, ja kasvohoidot.

Usein voit yhdistää kylpylälomasi hotellipakettiin majoituksineen ja ruokailuineen. Jos valitsemasi kylpylä on kuitenkin ns. ‘day spa’ tyyppinen paikka, tarjolla on vain hoitoja.

Viron pääkaupungin spa-kylpylöistä kolme sijaitsee vanhankaupungin alueella, ihanteellisesti suhteessa keskeisiin shoppailupaikkoihin ja nähtävyyksiin.

Elemis SPA (Hotel Telegraaf)
Vene 9
10123 Tallinna

Elemis SPA Hotelli Telegraaf

Elemis SPA on luksus-spa keskeisellä paikalla vanhaakaupunkia, hotelli Telegraafin yhteydessä, osoitteessa Vene 9 (mm. vain 120 metriä raatihuoneen torilta).

Kylpylä on ystävällisenoloinen rentoutumispaikka pitkän nähtävyyksien katselussa ja shoppailussa vietetyn päivän jälkeen.

Elemiksestä löytyy tiloina esimerkiksi 3x10m allas, täysikokoinen Jacuzzi, sauna ja turkkilainen sauna.

Kylpylän hoidot kattavat erilaisia kasvohoitoja (mukaanlukien anti-aging tehohoidot), kuusi erilaista hierontahoitoa (kestoltaan 30 minuutista aina 2 tuntiin saakka), sekä vartaloterapioita. Miehille löytyy omia erikoishoitojaan.

Paikka on erinomaisen sijaintinsa (ja tasokkaiden hoitojensa) ansiosta erittäin suosittu, joten sinun kannattaa varata aikasi hoitoihin ja kylpylään hyvissä ajoin etukäteen.

Day Spa
Vana-Posti 4
10146 Tallinna

Day Spa Tallinna

Osoitteessa Vana-Posti 4 vanhaakaupunkia sijaitseva Day Spa on nimensä mukaisesti day spa -hoitoja tarjoava paikka, jossa voit valita yksittäisistä hoidoista tai hoitopaketeista.

Kaikenkaikkiaan palveluvalikoima kattaa kategorioina:

kampaamopalvelut
manikyyri/pedikyyri
depilaatio
kasvohoidot
erikoishoidot
vartalohoidot
miesten erikoishoidot
kestopigmentointi

Spa-palvelupakettien nimet ovat “Miracle Morning”, “Body Benefits”, “Picture Perfect”, “Day Spa Retreat”, ja “Day Spa Ritual”. Kunkin paketin kuvaukset löytyvät paikan nettisivujen kautta (www.dayspa.ee).

Reval Day SPA
Pikk 7
10123 Tallinn

Reval Day Spa Tallinna

Reval Day SPA sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin ytimessä, Pikk kadun varrella.

Historiallisesta sijainnistaan huolimatta paikka panostaa moderneihin spa hoitoihin, kuin myös asiantuntevaan spa-hoitoja tarjoavaan henkilökuntaan.

Voit valita hoitosi joko yksittäisistä kylpylähoidoista, tai vaihtoehtoisesti valmiiksi kootuista spa-paketeista, joita on neljätoista erilaista.

Kategorioina paikan palvelut kattavat mm. kasvohoidot, miesten erikoishoidot, vartalohoidot, hieronnat, kulmakarvojen ja silmäripsien hoidot, depilaatiot / vahaukset, manikyyrit & pedikyyrit, ja meikkaukset.

Erikoisuutena valmiiksi kootuissa spa-paketeissa on esimerkiksi “Spa Romance for Two”, joka on romanttinen hoitopaketti toteutettuna kahdelle henkilölle (pariskunnalle) samassa huoneessa.