Meriton Hotel Tallinna – neljä tähteä

Elegantti ja moderni Meriton hotelliketjuun kuuluva Meriton Grand Conference & Spa Hotel on yksi parhaista neljän tähden majoituspaikoista Tallinnan keskustassa.

Hotelli sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa, lähellä vanhaakaupunkia, kuin myös Viron parlamenttitaloa.

Meriton Grand Conference & Spa hotelli Tallinna

Läheltä löytyvät lisäksi kaupungin keskeiset shoppailualueet, teatterit, ja laaja valikoima ravintoloita.

Majoitustiloina tässä monipuolisessa hotellissa on kaikkiaan 465 modernia ja hyvällä maulla sisustettua vierashuonetta.

Valikoima sisältää 157 classic huonetta, 280 Meriton class huonetta, 12 Meriton class kolmen hengen huonetta, 4 classic junior sviittiä, 5 comfort sviittiä, 4 panoramic sviittiä, 2 sviittiä saunalla, sekä Grand sviitti saunalla & jacuzzilla. Tarjolla on myös erikoisvarusteltuja huoneita allergikoille ja liikuntaesteisille vieraille.

Majoituksen ohella Meriton Grand Conference & Spa hotellista löytyy laaja valikoima konferenssi-ja kokoustiloja, 14 erilaista, modernia huipputekniikalla varustettua konferenssihuonetta.

Lentokentältä on hotellille matkaa noin 6 km, Tallinnan keskusbussiasemalta 4 km, sekä Balti Jaam rautatieasemalta 1 km.

Keskustasta pääset hotellille myös julkisilla kulkuvälineillä – bussilla nro 40 tai johdinbussilla nro 1.

Lobby Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Meriton Grand Conference & Spa Hotel Tallinna
Paldiski mnt 4
10149 Tallinna

Vierashuoneiden hintaan sisältyy aina majoitus, yltäkylläinen buffet aamiainen, langaton WiFi laajakaista internet-yhteys, hotellin punttisalin käyttö päivän läpi, kuin myös Aqua & Saunakeskuksen käyttö huonepakettisi ehtojen mukaisesti.

Classic huone Meriton Grand Conference & Spa hotelli Tallinna

Huoneluokista Classic-huoneita on 157 kappaletta, ja vakiovarustuksena niissä on WC/kylpyamme tai suihku, minibaari, tallelokero, ilmastointi, SAT-TV, valmiudet kahvin/teen laittoon, hiustenkuivaaja, sekä WiFi langaton laajakaista internet.

Meriton class huone Meriton Grand Conference & Spa hotelli

Meriton class huoneita on puolestaan 280 kpl, joiden ohella voit valita majoituspaikkasi myös 12:sta Meriton class luokan kolmen hengen huoneesta.

Kukin näistä huoneista sisältää WC/kylpyammeen/suihkun, minibaarin, ilmastoinnin, tallelokeron, satelliitti-TV:n, varusteet kahvin tai teen laittoa varten, hiustenkuivaaja, ja langaton WiFi internet yhteys.

Näistä hotelli suosittelee perheille joko Meriton class luokan kolmen hengen huoneita tai väliovella varustettuja Meriton class huoneita.

Tässä luokassa löytyy myös erikoisvarusteltuja huoneita liikuntaesteisille asiakkaille.

Sviitti Meriton Grand Conference & Spa Hotel Tallinna

Parasta luksusta hakevana Meriton Grand Conference & Spa hotellin huoneluokista oikea osoite ovat paikan sviitit, joita löytyy monipuolinen valikoima.

Kukin sviiteistä tarjoaa erilaisen designin ja kalustuksen, joten voit valita joukosta juuri omaan makuusi soveltuvan majoituspaikan lomasi tai työmatkasi ajaksi.

Sviiteistä löytyy osana tarjontaa classic junior sviittiluokka, joita on neljä erilaista.

Näissä classic junior sviiteissä ominaisuuksiin lukeutuvat kahden huoneen oleskelutilat WC:llä/suihkulla/kylpyammeella, minibaarilla, puhelimella, tallelokerolla, ilmastoinnilla, SAT:TV:llä, kahvin tai teen laiton valmiudella, hiustenkuivaajalla, kylpytakeilla ja tohveleilla.

Sviitin hintaan sisältyy aina mukaan runsas buffet aamiainen, WiFi internet, Aqua & Sauna centerin käyttö, sekä pääsy fitness-keskukseen.

Kylpylä-ja konferenssihotellina Meriton Grand Conference & Spa on panostanut huomattavasti ravintola, baari, ja kahvilavalikoimaansa.

Näissä ravintoloissa voit nauttia juhlallisia illallisia, bisneslounaita, tai vain kevyitä välipala-aterioita.

Paikan kahvila on oikea osoite nopeaan nälkään, sillä sen menusta löytyvät kahvien ja muiden juomien ohella parhaat kotitekoisen tyyppiset kakut, tortut, leivonnaiset, sekä viinerit.

Balalaika ravintola Meriton Grand Conference & Spa hotelli Tallinna

Ruokailupaikoista ravintola Balalaika tarjoaa venäläistä keittiöperinnettä parhaimmillaan, mukaanlukien erikoisuudet kuten stroganoffin, blinit, Kievin leikkeet ja kaviaarit, syrnikin ja varenykin.

Kohokohtana tässä 70-asiakaspaikan kokoisessa ravintolassa on kylmä zakuska buffet-noutopöytä, joka katetaan Pietarin kaupungissa 1700-luvulla tehtyyn avovaunuun.

Ravintola, joka sijaitsee hotellin sisäänkäyntikerroksessa, tarjoaa ryhmille oman erikoismenunsa. Paikka on avoinna ma-su klo 12-15 sekä klo 18-23.

Wok & Grill ravintola Meriton Grand Conference & Spa hotelli

Muista ravintoloista suosittuihin lukeutuu lisäksi Asian restaurant Wok & Grill, joka on erikoistunut tarjoamaan perinteisiä aasialaisia ruokia.

Paikan suosion takana on muun muassa sen runsas aasialainen buffet lounas, joka on kattauksena tarjolla klo 12-15.

Voit valita lounaasi ravintolassa joko päivän keitosta, lämpimästä buffetista, wok-buffetista, tai täydestä buffetista, joista kukin on hinnoiteltu erikseen.

Päivän keittoon sisältyy kaksi erilaista keittoa.

Lämmin buffet-noutopöytään puolestaa kuuluvat: keitto, nuudelit, riisi, valikoima liharuokia ja kalaa, aasialaisia pikkunaposteltavia, kastikkeet, sekä jälkiruoat.

Wok-buffetissa katettuna on valikoima liharuokia, kalaa, katkarapuja, ja vihanneksia, joista osa on pikapaistettuna aasialaiseen tyyliin. Pisteenä iin päällä noutopöydässä ovat sen maukkaat jälkiruoat.

Täysi buffet on puolestaan kokonaisuus, johon kuuluvat lämpimän noutopöydän, wok-buffetin, sekä jälkiruokabuffetin antimet.

Voit tässä vaihtoehdossa valita ruokailusia laajasta valikoimasta liharuokia (lampaanliha, kana, sianliha, naudanliha), kalaa, katkarapuja, ja aasialaisia pikapaistettuja vihanneksia.

Ruoan valmistus tapahtuu Wok & Grillin show-keittiössä, joka sijaitsee tämän 96-asiakaspaikan ravintolan keskustassa. Tämä avoimuus tarkoittaa myös sitä, että voit valita ateriasi raaka-aineet ja mausteisuuden tason yksilöllisesti.

Myös sushi-ruoat kuuluvat täyden buffet-ruokailun antimiin. Tämä vaihtoehto on tarjolla päivittäin klo 12-15 ja 18-23.

Mikäli haluat valmiiksi koottuja ruokakokonaisuuksia buffet ruokailun sijasta, tästä toisesta kerroksesta hotellia sijaitsevasta ravintolasta löytyy myös vaihtoehtoinen à la carte menu.

Bistro Mary Meriton Grand Conference & Spa hotelli Tallinna

Toisessa kerroksessa Meriton Grand Conference & Spa hotellia sijaitseva 110-asiakaspaikan Bistro Mary on tunnettu herkullisesta ruokalistastaan, joka on koottu virolaisista ja kansainvälisistä klassikkoruoista.

Bistron palveluihin lukeutuu lisäksi ylenpalttinen lounas-noutopöytä, joka on kattauksena tarjolla ma-pe klo 12-15.

Tämän suositun buffet-noutopöytälounaan valikoima sisältää tuoreet salaatit, pikkupurtavat, kylmät leikkeleet, liharuoat, kalaruoat, kaksi erilaista keittoa, ja sivuruoat.

Buffet-lounaan päätteeksi voit päättää ruokailun makealla nuotilla paikan kahvilan (Cafe Mademoiselle) tekemillä kakuilla ja muilla jälkiruoilla.

Cubano Bar Meriton Grand Conference & Spa hotelli Tallinna

Meriton Grand Conference & Spa:sta löytyy kaksi erilaista baaria, joista Cubano bar tuo palan historiallista Kuubaa keskelle Viron pääkaupunkia.

Cubano bar (toisessa kerroksessa rakennusta) on erikoistunut ruoan puolesta kuubalaiseen ja espanjalaiseen keittiöön, ja sen drinkki-juoma menu sisältää laajan valikoiman erilaisia cocktaileja sekä muita juomia.

Cubano bar on avoinna asiakkaille ma-su klo 8-24.

Seafood & Vodka Bar Meriton Grand Conference & Spa hotelli

Mikäli haluat kokea Tallinnan lomasi aikana parhainta vodkaa ja sampanjaa yhdistettynä kalaruokiin ja merelliseen menuun, Meriton hotellin Seafood & Vodka bar on yksi kaupungin parhaista paikoista tässä suhteessa

Seafood & Vodka bar on avoinna ti-la klo 15-01, ja toisaalta baari on suljettu sunnuntaisin & maanantaisin.

Cafe Mademoiselle Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Cafe Mademoiselle, hotellin kahvila, on yksi kaupungin tunnetuimmista kahviloista, edustaen ranskalaista leivonnaiskahvila-kulttuuria parhaimmillaan.

Kahvilan valikoimat kattavat päivittäin laadukkaat kakut, tortut, leivonnaiset, ja viinerit.

Kukin tuotteista valmistetaan luonnonmukaisista ja tuoreista raaka-aineista. Voit valita ruokasi myös mm. salaateista, keitoista, sekä quiche-piirakoista.

Parhaiten paikka tunnetaan kuitenkin kakuistaan, joten sinun kannattaa kokeilla Illy-kahvisi ohessa yhtä näistä uniikeista makukokemuksista.

Cafe Mademoiselle, joka on 50-asiakaspaikan kokoinen, on avoinna ma-su klo 7-22.

Wellness Spa Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Kylpylähotellina yksi hotellin kohokohdista on sen Wellness Spa & Aqua – Sauna Center, josta löytyvät kaikki ne modernit palvelut, joita voit odottaa tallinnalaiselta modernilta kylpylältä.

Terveyspalveluita tarjoava Wellness Spa on suunniteltu virkistämään ja rentouttamaan asiakkaitaan arkipäivän stresseistä, jotta voisit palata kotimaiseen arkeen mahdollisimman energisenä.

Wellness Spa on avoinna ma-su klo 9-21, ja sen tiloista löytyy vaihtoehtoja aina terveyshoidoista kampaamopalveluihin ja infrapunasaunaan saakka.

Voit valita hoitosi keskuksessa mm. päiväspa-paketeista, kasvohoidoista, hieronnoista, vartalohoidoista, thermo-spa hoidoista, terveyskapsuli hoidoista, yhteishoidoista (samassa huoneessa), hierontakylvyistä, jalka-ja käsihoidoista, silmähoidoista, ja depilaatioista.

Huomaa, että sinun tulee saapua paikalle viimeistään 5-10 minuuttia ennen tilaamaasi hoitoaikaa (kaikki hoidot tulee tilata etukäteen).

Wellness Spa suosittelee minimissään 10 minuutin valmistautumisaikaa ennen hoidon alkamista. Muut ohjeet spa-etiketin suhteen löytyvät Meriton hotellin viralliselta nettisivulta (www.meritonhotels.com).

Aqua & Sauna Center Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Meriton Grand Conference & Spa:n terveyspalveluiden kokonaisuuteen lukeutuu myös kompleksin Aqua & Sauna Center keskus (avoinna ma-su klo 7-22), joka sijaitsee toisessa kerroksessa.

Tämän vesi-ja saunakeskuksen tilat sisältävät erilaisia saunoja ja vesialtaita:

suomalainen sauna miehille ja naisille
höyrysauna
suolakylpy
alhaisen lämpötilan sauna
uima-allas, syvyys 1,2 m – 1,4 m
4 hierontapistettä horisontaalisilla vesisuihkuilla ja hierontapylväs horisontaalisilla vesisuihkuilla 3 henkilölle uima-altaalla
rentoutumisallas, syvyys 0,4 m – 0,6 m
6 hierontasänkyä vedessä
2 jacuzzia
2 lämmitettyä penkkiä, 3 lämmitettyä sänkyä ja rentoutumissänkyjä altaan luona
erillinen rentoutumisalue
Spa Bar
Neptun huone yksityistilaisuuksia varten (max. 20 henkilölle)

Hotellista löytyy myös Sport Club fitness-keskus, jossa tiloina ovat kuntosali, 2 treenaussalia, ja yksityisen treenaajan huone.

Voit harjoitella cardio-laitteilla, painoilla, ja lämmitellä venytysalueella.

Halutessasi voit saada myös yksityisen treenaajan suorittaman cardiotestin, neuvontaa räätälöityjen treenausohjelmisen suhteen, ja vinkkejä painonpudotusta varten.

Sport Club on avoinna asiakkaille maanantaista sunnuntaihin klo 7-22.

Voit osallistua keskuksessa lisäksi ohjatuille liikuntatunneille:

Basic-liikunta – soveltuva kaikille
Tanssiliikunta – yhdistää lihasharjoittelun, cardio-treenauksen, ja elementtejä tanssista
Body & Mind – liikuntaa rauhalliseen tahtiin, kehittäen tasapainoa
Lihastreenaus – korkeamman intensiteetin treenausta
Aqua aerobics – erilaisia tyylejä. Soveltuva kaikille ja kaiken ikäisille.

Keskuksessa järjestetään myös Les Mills tunteja: Body Pump, Body Balance, ja Body Combat treenauksina.

Konferenssikeskus Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Kylpylätoiminnan ohella Meriton Grand Conference & Spa hotelli on yksi kaupungin tärkeimmistä konferenssihotelleista.

Näitä konferensseja varten hotellista, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja lähellä vanhaakaupunkia (ideaalisti tapahtumia varten), löytyy laaja valikoima banketti- ja kokoushuoneita, kuin myös kattavat oheispalvelut ruoan ja juomien suhteen.

Yhteensä hotellissa on 14 erilaista konferenssihuonetta, joista suurin mahduttaa maksimissaan 380 henkilön kokoisen seurueen.

Tilat voidaan myös erikoisjärjestää suurempia tapahtumia varten, jopa 600 henkilön cocktail-tapahtumiin ja aina 400 henkilön banketteja varten.

Kaikki konferenssihuoneet ovat ilmastoituja, ja ne ovat monitoimisia tiloja.

Tammsaare huone kahdeksannessa kerroksessa sisältää terassin, jolta on upeat näkymät vanhaankaupunkiin. Tila on ollut suosittu esimerkiksi seminaareihin, gaala-illallisiin, sekä esityksiä varten.

Grand Panorama puolestaan (hotellin 7. kerroksessa) tarjoaa panoramiset näkymät Toompean mäelle. Tilat ovat tarjolla mm. lehdistötilaisuuksiin, esityksiin, vastaanottoihin, banketteihin, juhliin, ja klubitapahtumiin.

Jakobson II Hall tila sijaitsee toisessa kerroksessa, ja se on ideaali gaala-illallisiin tai konferensseihin. Tämän hallin voi yhdistää tilana Grand Tallinn illallishuoneen kanssa suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Vaihtoehtoihin kuuluu myös max. 20-henkilön Neptune huone, Aqua & Sauna Center keskuksen vieressä, ja se on soveltuva mm. yksityisiin tapahtumiin ja bisnestapaamisiin.

Meriton Grand Conference & Spa:n tiloissa on myös valikoima yksityisiä, varattavissa olevia saunoja, rakennuksen Grand-puolella, sisäänkäyntikerroksessa.

Kaksi saunoista (A ja B) sisältävät jacuzzin. Nämä kaksi saunaa ovat muutoin identtiset, mutta sauna B on hieman suurempikokoinen.

Molemmista saunoista, joista kumpikin on tarkoitettu maksimissaan 12 henkilön seurueille, löytyy istuinalue, pukeutumisalue lokerikkoineen, jacuzzi ja suihkut, sekä kuumahuone. Molemmissa saunoissa on varusteluna myös taulu-TV.

Saunat C ja D ovat puolestaan pienempikokoisia saunoihin A & B verrattuna.

Näissä saunoissa, jotka on tarkoitettu max. 5 henkilön ryhmille, varusteluun lukeutuvat vaatteidenvaihtoalue lokerikkoineen, suihkualue kahdella suihkulla ja kuumahuoneella.

Huomaa että omien ruokien tai juomien ottaminen saunoihin on kiellettyä.

Hotellin asiakasparkkeerausta hoitaa osittain erillinen yksityinen yritys, OÜ Citypark Eesti, jonka erikseen hinnoitelluissa parkkitiloissa on tilaa 132 ajoneuvolle.

Hotellin maksullisesta parkkihallista löytyy puolestaan yhteensä 60 asiakaspaikkaa. Meriton hotellin edustalla olevissa parkkipaikoissa ensimmäiset 15 minuuttia ovat ilmaisia.