Neljän tähden Hotel Ermitage Tallinna

Tasokas 4 tähden Hotel L’Ermitage sijaitsee upealla paikalla, aivan vanhankaupungin kyljessä, Tallinnan keskustan viheriäimmällä ja rauhallisimmalla osiolla.

Vain viiden minuutin kävelymatkan päästä löydät esimerkiksi historiallisen vanhankaupungin raatihuoneen torin, kaupunginosan ytimen.

Muista kaupungin keskeisistä alueista (Tallinkin ja Viking Linen käyttämä) matkustaja-satama on noin 10 minuutin päässä, “Bussijaam” keskusbussi-asema noin 15 minuutin ajomatkan päässä, ja Lennart Meri kv. lentokenttä noin 20 minuutin taksimatkan päässä.

Hotel Ermitage
Toompuiestee 19
10137 Tallinna

Rakennuksena Hotel L’Ermitage edustaa modernia arkkitehtuuria parhaimmillaan, ja myös sisätiloissa on käytetty samaa hyvää modernia makua yksityiskohtien valinnassa.

Hotel L'Ermitage Tallinna

Lähestyessäsi hotellia päiväsaikaan erotat sen ympäristöstään arkkitehtuurin ohella mm. sen uniikin kuparisen julkisivunsa ansiosta.

Standard huone L'Ermitage Hotel Tallinna

Hotellista löytyy yhteenlaskettuna 122 huoneen valikoima, joista on näkyminä joko romanttinen panorama yli viereisen Hirvepark puiston, vanhankaupungin Toompeanmäki, tai ikkunoiden suuntana on historiallinen Kassisaban asuinalue.

Vakiovarustukseen kussakin huoneessa kuuluu suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja, minibaari, taulu-TV, laajakaista internet yhteys, sekä huoneensisäinen ‘mini-safe’ tallelokero.

L’Ermitagen huonevalikoimasta löytyy myös erikoisvarusteltu tuplahuone liikuntaesteisille asiakkaille.

Perushuoneluokkana rakennuksessa ovat tyylikkäät ja korkelaatuisesti sisustetut Standard-huoneet (kuvassa yllä), joita on 85 kappaletta: 14 yhden hengen huonetta sekä 71 kahden hengen double tai twin -huonetta.

Bisnesasiakkaat on hotellissa huomioitu omalla ilmastoidulla Business-huoneluokallaan, joita on 7 kpl.

Kukin 19-22 m2 kokoisista bisnesluokan huoneista, jotka sijaitsevat hotellin uudemmalla sektiolla, on sisustettu tyylikkäästi ja modernilla maulla.

Perusvarusteluun Business-luokassa kuuluvat esimerkiksi minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku, kylpyamme, taulu-TV, kirjoituspöytä, meikkauspeili, valmiudet kahvin/teen laittoon, sekä ylimääräisiä hygieniatuotteita.

Voit valita huoneluokaksesi myös Superior-huoneen, jotka ovat kooltaan suurempia kuin Business-luokan huoneet, ja ne on sisustettu hyvällä maulla, moderniin tyyliin.

Superior-luokan huoneista löytyy monipuolinen valikoima vaihtoehtoja, mukaanlukien:

  • 3 Superior Romantic -huonetta (29 m2), joissa yksityiskohtiin kuuluvat vuodekatos ja romanttinen kylpyamme. Näistä huoneista löytyvät lisäksi tarvikkeet silittämistä varten.
  • 2 Superior Family -huonetta (31 m2), kahdella ylimääräisellä muunnettavalla sohvalla, joiden avulla huoneessa voi asua maksimissaan 4 hengen perhe.
  • 3 Superior huonetta saunalla (29 m2), yhdellä muunneltavissa olevalla sohvalla, tarjoten tilat max. 3 henkilölle.
  • 1 Superior huone jacuzzilla ja parvekkeella (hotellin vanhassa siivessä)

Parhainta luksusta hakevat L’Ermitage hotellin vieraat hakeutuvat kuitenkin useimmiten paikan sviitteihin.

Suurin sviiteistä, Suite L’Ermitage, on kooltaan 60 m2 kokoinen, ja sisältää erillisen olohuoneen, makuuhuoneen, sekä suurikokoisen kylpyhuoneen Jacuzzilla.

Suite L’Ermitagesta, joka sisältää parvekkeen, on kauniit näkymät vanhaankaupunkiin sekä Pikk Hermann tornille.

Vaihtoehtoisiin sviitteihin hotellissa kuuluu myös sen saunallinen 55 m2 kokoinen sviitti, jonka kokoonpanosta löytyvät lisäksi erillinen makuuhuone ja olohuone.

L’Ermitagen Junior Suite sviitti on hieman pienempi, 40 m2, ja sen parvekkeelta on näkymät Kassisaban historialliselle asuinalueelle. Voit valita myös 36 m2 kokoisen luksusmaisen perus-sviitin, erillisellä makuuhuoneella ja olohuoneella.

Muista palveluista Tallinnan L’Ermitage hotelli tarjoaa muun muassa saunan, konferenssitilat, kuin myös tasokkaan à la carte ravintolan.

Ravintola L'Ermitage Tallinna

Ravintola L’Ermitagen, jonka tiloihin mahtuu 50 asiakasta, ruokalista on koottu eurooppalaisen keittiöperinteen pohjalta.

Paikka, joka on avoinna päivittäin klo 14-23, on myös suosittu vuokratila erilaisia yksityisiä lounaita ja illallisia varten, kuin myös yritystilaisuuksiin.

Cafe Katze L'Ermitage Hotel Tallinna

Muihin ruokailutiloihin hotellissa lukeutuu kahvila Cafe Katze, joka on nimetty Kassisaban kaupungiosasta löytyvän historian kunniaksi.

Kassisabasta löytyi nimittäin 1600-ja 1700-luvuilla järjestelmä linnoituksia, joiden kulmat oli nimetty “Katze” (kissa) nimellä.

Koko Kassisaban (kissanhäntä suomeksi) kaupunginosan sanotaan itse asiassa saaneen nimensä samoista rakenteista.

Cafe Katze on avoinna päivittäin klo 12-24.

Lobbybaari on omalta osaltaan vastaanoton vierestä löytyvä baaritila, jossa voit rentoutua virkistävän kahvin, viinin, tai vaikkapa aperitiivin seurassa.

Nopeaan nälkään lobbybaari tarjoaa ratkaisuksi kevyen napostelumenun, jonka antimia voit nauttia viihtyisän lobby-alueen takkatulen ääressä.

Baaritila on avoinna päivittäin klo 9-24.

Konferenssikeskus L'Ermitage Hotel Tallinna

Bisnesluokan hotellina ja erinomaisen sijaintinsa ansiosta Hotel L’Ermitage on tullut suosituksi konferenssien pitopaikaksi.

Paikan moderni konferenssihuone tarjoaa tilat maksimissaan 67 henkilön kokoisia tapahtumia varten.

Tila on varustettu kaikkein moderneimmilla konferenssiteknologioilla, kuin myös säädettävissä olevalla ilmastointijärjestelmällä.

Konferenssivieraita varten tiloista löytyy erillinen tilava lobby-alue, jonka ohessa on moderni business-nurkkaus.

Konferenssilounaiden kattauksesta vastaa aina L’Ermitage ravintola, ja voit valita erilaisista konferenssi tai kahvitauko menuista, tai toteuttaa täysin räätälöidyn, ravintolan pääkokin kanssa yhteistyössä laaditun ruokalistan.

Tilojen vuokrahintaan lukeutuvat aina dataprojektori, OHP, valkokangas, fläppitaulu, merkintätusseja, kirjoitustarvikkeita, ja WiFi.

Sauna L'Ermitage Hotel Tallinna

Yksityissaunana hotellista löytyy Hotel L’Ermitage Sauna & Jacuzzi, jonka tiloihin mahtuu maksimissaan kuuden hengen seurue kerrallaan.

Ensimmäisestä kerroksesta rakennusta löytyvään sauna-ja jacuzzitilaan voi tilata hotellin ravintolasta virvokkeita ja pientä naposteltavaa.

Sauna on avoinna (vuokrattavissa) päivittäin klo 9-23 välisen ajan.