Neljän tähden majoitus Tallinna

Katsaus 19 erilaiseen vaihtoehtoon Tallinnan neljän tähden hotellimajoituksen suhteen, aina Park Inn by Radisson Centralista PK Ilmarine hotelliin.

Park Inn by Radisson Central Tallinn
Narva mnt 7C
10117 Tallinna

Park Inn on mukava hotelli noin 500 metriä vanhastakaupungista ja 2 kilometriä Tallinnan rautatieasemasta.

Hotellin 245 huonetta ovat hyvin varusteltuja, mukaanlukien moderninopeuksinen langaton internet yhteys.

Muista palveluista hotellilta löytyy samasta rakennuksesta ravintola, jossa tarjoillaan mm. joka-aamuinen aamiaisbuffet, ja kevyempi menu lounasta varten.

Meriton Grand Conference & Spa Hotel
Paldiski mnt 4
10149 Tallinna

Elegantti ja moderni Meriton Grand Conference & Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan keskustaa, lähellä sekä vanhaakaupunkia että Viron parlamenttirakennusta.

Paikalta on lyhyt kävelymatka myös kaupungin keskeisille ostospaikoille, teattereihin, ja laajaan valikoimaan parhaita ravintoloita.

Huoneita hotellissa on yhteensä 465, mukaanlukien 157 classic huonetta, 280 Meriton luokan huonetta, 12 Meriton luokan triplahuonetta, 4 Classic Junior sviittiä, 5 Comfort sviittiä, 4 Panoramic sviittiä, 2 sviittiä saunalla, sekä Grand sviitti saunalla & jacuzzilla.

St Petersbourg Hotel
Rataskaevu 7
10123 Tallinna

St Petersbourg Hotel sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin sydämessä, tarjoten luksusmaista, keskiaikaista charmia sisältävän majoituspaikan.

Hotellin rakennus on restauroitu viimeisen päälle heijastamaan venäläisten kauppiaiden historiallisesti suosimaa tyyliä, joka on sovellettu modernin matkailijan tarpeisiin soveltuvaksi.

Hotel Euroopa
Paadi 5
10151 Tallinna

Vuodesta 2007 avoinna ollut Hotel Euroopa on sisustettu sekä modernisti että toisaalta tyypilliseen virolaiseen tyyliin käyttämällä paikallisia rakennusaineksia (ml. Saaremaan dolomiittia ja parkettipuuta paikallisesta tuotannosta).

Hotellin sijainti on kohtalaisen lähellä Tallinnan matkustajasatamaa, vain 700 metrin päässä vanhastakaupungista.

Radisson Blu Hotel Olümpia
Liivalaia 33
10118 Tallinna

3 km päässä Lennart Meri lentokentältä ja Tallinnan pääbussiasemalta sijaitseva Radisson Blu Hotel Olümpia on lähellä myös keskeisiä kaupungin alueita shoppailuun.

Huoneita hotellissa on yhteensä 390, ja oheispalveluina löytyvät esimerkiksi Ravintola Senso ja Cafe Boulevard, kuin myös Lobby Bar hetkellistä levähtämistä varten.

Kreutzwald Hotel Tallinn
Endla 23
10122 Tallinna

Neljän tähden Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee lähellä Viron kansalliskirjastoa Toenismaegi-alueella.

Hotellin, jonka rakennus on arvokiinteistö vuodelta 1953, on nimetty Viron kansallisrunoilija Friedrich Reinhold Kreutzwaldin mukaan, jonka käsialaa on mm. maan kansallisruno “Kalevipoeg”.

Paikasta löytyy yhteensä 75 tyylikästä huonetta ja sviittiä, joista 51 on standardihuoneita, 17 ZEN-huonetta, ja 7 ZEN-sviittiä.

Hotellin ravintolana toimii Ravintola Nipernaadi, joka on tarjolla sekä fine dining pohjaisesti, satunnaisille aterioille, ja drinkeille.

Muista palveluista rakennuksesta löytyy ZEN SPA japanilaisella altaalla, höyrysauna, ja useita erilaisia kylpyläpalveluita kuten hierontoja ja vartalohoitoja.

Nordic Hotel Forum
Viru väljak 3
10111 Tallinna

Moderni Nordic Hotel Forum on neljän tähden bisnes- ja konferenssihotelli lähellä kaupungin keskeisiä liiketoiminnan, shoppailun, ja viihde-elämän keskuksia.

Vanhakaupunki, keskeisin Tallinnan nähtävyys useine kohokohtineen, löytyy toisaalta vain 150 metrin päästä hotellin etuovelta.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a
10111 Tallinna

Vuodesta 2007 avoinna ollut Tallink Spa & Conference Hotel sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, ja soveltuu erinomaisesti sekä bisnesmatkailijoille että turisteille majoituspaikaksi.

Muina palveluina hotellista löytyy moderni konferenssikeskus, luksusmainen Aqua Spa vesikeskus, kauneuskeskus Hera Salongid, a la carte ravintola Nero, kuin myös viihtyisä sikaaribaari Fidel.

CRU Hotel
Viru 8
10140 Tallinna

CRU Hotel on pienikokoinen (16 huonetta) boutique-pohjainen majapaikka, joka on rakennettu yli 600 vuotta vanhojen paikallisten viihtyvyys-elementtien pohjalta.

Kaikista sviiteistä on upea avautuva näkymä Tallinnan vanhaankaupunkiin ja yhdelle sen vilkkaimmista kaduista.

Ravintolana hotellissa toimii Ravintola CRU, jonka keittiömestari oli mm. vuoden 2014 Bocuse d`Or -kokkiolympialaisten Viron edustaja.

Baltic Hotel Imperial
Nunne 14
10130 Tallinna

Baltic Hotel Imperial toimii upeissa puitteissa, rakennuksessa, joka on alunperin vuodelta 1877, ja restauroitu viimeksi moderniin kuntoon vuonna 2003.

Hotelli on rakennettu Tallinnan vanhan puolustusmuurin yhteyteen, Toompeanmäen juurelle.

Paikka kunnioittaa pitkiä perinteitään sekä sisätiloiltaan että miljööltään, jopa niin paljon, että osa keskiaikaisesta muurista on näytteillä hotellin sisällä.

Hotel Ülemiste
Lennujaama tee 2
11101 Tallinna

Ülemiste järven vieressä sijaitseva upea neljän tähden Ülemiste Hotel sisältää 128 mukavan huoneen valikoiman, mukana 70 standardihuonetta, 49 bisneshuonetta, 6 double de luxe huonetta, 1 junior sviitti, sekä 2 sviittiä.

Kaikissa huoneissa on vakiovarusteluna kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, ilmastointi, hiustenkuivain, satelliitti-TV, radio, puhelin, minibaari, sekä laajakaista-internet.

Baltic Hotel Vana Wiru
Viru 11
10140 Tallinna

Erinomaisella paikalla sijaitseva Baltic Hotel Vana Wiru on helmi keskellä vanhaakaupunkia.

Hotellissa on yhteensä 82 huonetta, tilava lobbybaari, Ravintola Complemento, Vana Wiru Pub, kesäterasseja, konferenssitilat, kokoushuone, sekä turkkilainen ja suomalainen sauna.

Hotel L’Ermitage
Toompuiestee 19
10137 Tallinna

Hotel L’Ermitage sijaitsee upealla paikalla Tallinnaa, aivan vanhankaupungin vieressä, yhdellä keskustan viheriäimmistä ja rauhaisimmista alueista.

Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä on historiallinen vanhankaupungin raatihuone (vanhankaupungin ydin).

Hotellissa on viihtyisiä huoneita, sauna, konferenssihuone, kuin myös à la carte ravintola.

Barons Boutique Hotel Tallinn
Suur-Karja 7 / Väike-Karja 2
10140 Tallinna

100-vuotta vanhaan pankkitaloon rakennettu Barons Boutique Hotel tarjoaa majoituspaikkoina kaikkiaan 33 huonetta, mukana 2 junior-sviittiä ja 2 Barons-sviittiä.

Muina tiloina hotellissa löytyvät ravintola, lobbybaari, neuvotteluhuone, viini-ja sikarihuone, ja sauna.

The von Stackelberg Hotel Tallinn
Toompuiestee 23
10137 Tallinna

Neljän tähden elämäntyyli hotelli von Stackelberg on rakennettu 1800-luvulta peräisin olevaan saksalais-virolaisen paroni von Stackelbergin historialliseen kaupunkikartanoon.

Hotelli, joka sijaitsee vanhassakaupungissa, tarjoaa tasokkaita superior-huoneita, mutta myös erikoisia ZEN-huoneita, ZEN Deluxe huoneita, ja ZEN-sviitin, josta löytyy myös jacuzzi.

Oheispalveluina löydät hotellista La Boheme Brasserie & Bar, joka on avoinna läpi päivän fine dining ruokailua, satunnaisia aterioita, sekä drinkkien nauttimista varten.

Paikka tarjoaa palveluna myös ZEN SPA kylpylän yksityisellä saunalla ja ZEN-altaalla, kuin myös joukon hierontoja ja vartalohoitoja.

Original Sokos Hotel Viru
Viru Väljak 4
10111 Tallinna

Viru hotelli sijaitsee Tallinnan ensimmäisessä pilvenpiirtäjässä ja edelleen merkittävässä maamerkissä, keskellä vilkkainta keskuskaupunkia.

Lyhyen kävelymatkan päässä on vanhakaupunki, ja suoraan hotellin alta löytyy toisaalta yksi kaupungin parhaista kauppakeskuksista, Viru Centre.

Hotel Rocca al Mare
Lillevälja 2 / Vabaõhumuuseumi tee 11
13522 Tallinna

Hotel Rocca al Mare sijaitsee hienolla paikalla Tallinnaa – suoraan meren äärellä.

Hotellilta onkin upeat näkymät ympäröivään viheriääseen luontoon sekä avoimiin merinälöaloihin.

Vaikka hotelli sijaitseekin hieman syrjässä suhteessa keskustaan, pääset nopeasti eri puolelle Tallinnaa tarjolla olevilla tiheillä julkisilla kulkuyhteyksillä.

Läheltä hotellia löytyy joukko kaupungin parhaita nähtävyyksiä, mukaanlukien ulkoilma-museo, eläintarha, sekä suosittu kauppakeskus Rocca al Mare.

Hotellista itsestään löytyy oheispalveluina mm. kylpylä, ja kauneussalonki.

Kalev Spa Hotel & Waterpark
Aia 18
10111 Tallinna

Kalev Spa Hotel, josta löytyy yhteensä 100 huonetta, sijaitsee sekä Tallinnan vanhankaupungin että kauniin Kanuti puiston kyljessä.

Hotellin vetonauloihin kuuluvat sen sisältämät urheilu-, terveys-, ja kauneuskeskus sekä Pohjois-Viron suurin vesipuisto.

PK Ilmarine Hotel
Põhja pst 21b
10414 Tallinna

PK Ilmarine hotelli on ollut avoinna vuodesta 1999, ja rakennettiin tuolloin historialliseen ja kuuluisaan Friedrich Wiegand’s tehdasrakennukseen vuodelta 1881.

Ilmarine on kokonaisuudessaan 105 huoneen kokoinen hotelli aivan vanhankaupungin vieressä, ja kävelymatkan päässä Tallinnan matkustajasatamasta.

Palveluina hotellista löytyvät esimerkiksi baari, ravintola Wiegand, hotellin kuntokeskus, kokoushuone “Venice”, ja kauneussalonki “Angel’s Rose”.