Neljän tähden Pärnu majoitus vaihtoehdot

Pärnu on suosittu kesäloman viettopaikka (niin suomalaisille kuin virolaisillekin), josta löytyy majoitus vaihtoehtoja aina yhden tähden peruspaikoista neljän ja viiden tähden luksukseen saakka.

Tunnelmaa rantalomailun ja Pärnun suurikokoisilla rannoilla vietettyyn aikaan tuovat myös paikkakunnan tasokkaat ravintolat, kuin myös yleinen ympäröivän luonnon kauneus, johon lukeutuu kaupungin läpi virtaava Pärnujoki.

Strand SPA & Konverentsihotell
A. H. Tammsaare puiestee 35
80010 Pärnu

Strand Spa & Conference Hotel Pärnu

Vuosien ajan Pärnussa vierailevat matkailijat ovat arvostaneet Pärnun neljän tähden hotellien tasoa, jossa erinomainen arkkitehtuurin taso on yhdistynyt upeisiin näkymiin Pärnun lahdelle.

Strand SPA & Konverentsihotell on täyttänyt näitä matkailijoiden haaveita ja toiveita jo vuodesta 1992 saakka, avaten ovensa vain hieman Viron Neuvostoliitosta itsenäistymisen jälkeen.

Strand on ensisijaisesti tasokas kylpyläloma-hotelli, jonka tiloissa voi viettää kuitenkin myös mm. upeita häitä, kansainvälisiä konferensseja, hauskoja yritystapahtumia, ja meetinkejä golf radalla pelaamisen yhteydessä.

Upean sijaintinsa lisäksi Strand houkuttelee asiakkaita värikkäällä historiallaan, sillä alunperin (1985) rakennus oli majoitustilana Venäjän informaatio-agentuurille (APN), salaperäiselle instituutiolle, joka piti tilan suljettuna yleisöltä toimintansa aikana.

Tilojen siirryttyä spa-ja hotellikäyttöön, hotellia on jälleenrakennettu ja peruskorjattu jatkuvasti, joka on pitänyt paikan tason korkeana, vaativallekin matkaajalle.

Kuhunkin rakennuksen tilaan, hotellihuoneisiin, konferenssihalleihin, ravintolaan, spa-kylpylään, hyvinvointikeskukseen, sisätila-minigolfiin, sekä yökerhon tiloihin on panostettu hyvällä maulla.

Nykyään Strand on neljän tähden majoituspaikka, josta löytyy monipuolisia lomaratkaisuja kaikille matkailijoille.

Paikka on suosittu etenkin muistorikkaita perhelomia varten, konferenssien (ja muiden tapahtumien) järjestämistä varten, kuin myös kylpylän palveluista nauttimiseen.

Useimmista hotellin vierashuoneista on mieltäkohottavat näkymät Pärnun lahdelle.

Strand SPA & Conference hotellista löytyy yhteensä 187 mukavaa huonetta, useimmissa kohokohtana tämä upea näkymä.

Vaativatkin matkaajat löytävät huonevalikoimasta makuunsa sopivan vaihtoehdon, sillä optioihin lukeutuvat standard huoneet, luksusmaiset sviitit, hypo-allergiset huoneet, ja huoneet erikoistarpeita omaaville asiakkaille.

Huoneen hintaan kuuluu mukaan aina runsas aamiainen, vierailut spa-kylpylätiloissa majoituksen aikana, sekä sisäänpääsy nightclub Strand iltakerhoon (joka on avoinna pe-la, ikärajana 21)

Huoneiden perusvarusteluun lukeutuvat modernit mukavuudet kuten ilmastointi, TV-setti, puhelin, tarvikkeet kahvin/teen laittoon, sekä hiustenkuivaaja ja kylpytakit.

Hotel Pärnu
Rüütli 44
80010 Pärnu

Hotell Pärnu Viro

Neljän tähden majoituspaikka Hotel Pärnu on suunniteltu edustamaan kodinoloista mukavuutta, vieraanvaraisuutta, sekä korkealaatuisia palveluita hotellissa yöpyville.

Kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 80 yksilöllisesti ja tasokkaasti sisustettua ja varustettua huonetta, erinomainen ravintola, kuin myös konferenssipalvelut upealla sijainnilla suhteessa Pärnun keskustaan, Rüütli aukion yhteydessä.

Mikä tahansa onkaan matkasi syynä – bisnes, shoppailu, kulttuurikokemukset, nähtävyyksiin tutustuminen, tai pelkästään Viron kesäpääkaupungin ilmapiiristä nauttiminen – Hotel Pärnu on erinomainen valinta johtuen sen keskeisestä sijainnista.

Hansalinn
Malmö 15
80010 Pärnu

Hotelli Hansalinn Pärnu

4 tähden tasoinen Pärnuhotelli Hotel Hansalinn sijaitsee hyvällä paikalla Pärnun keskustassa, paikassa, josta on lyhyt kävelymatka kaikkiin kaupungin mielenkiintoisimpiin ja houkuttelevimpiin nähtävyyksiin.

Hansalinn on suosittu yöpymispaikka etenkin bisnesmatkaajien keskuudessa, pariskuntien (viikonloppu-) matkoille, sekä perheloman keskuksena, kiitos etenkin sen hyvän sijainnin.

Läheltä hotellia löytyvät muun muassa:

Pärnun matkailukeskus
Endla teatteri
Pärnun konserttisali
Pärnu museo
Pärnun keskuskirjasto
Pärnun kaupungintalo
Pärnun kaupungin galleria
Pärnujoki
Pärnun satama
Pyhän Katariinan kirkko

Pärnun kuuluisa dyyniranta on kävellen noin 20 minuutin (1,7 km) päässä.

Hotellin kaikki 10 huonetta, jotka on nimetty yksilöllisesti historiallisen Hansaliiton kaupunkien mukaan, ovat viihtyisiä yöpymistiloja, ja niiden kohokohtiin kuuluvat lämpimät, luonnonmukaiset sisustusmateriaalit.

Pitkän nähtävyyksien äärelle tai rannalla vietetyn päivän jälkeen voit viettää rentouttavan hetken hotellin lobbybaarin drinkkivalikoiman ääressä.

Hedon Spa & Hotel
Ranna puiestee 1
80010 Pärnu

Hedon Spa & Hotell Pärnu

Mikäli haluat yöpyä yhdessä Viron upeimmista rakennuksista, neljän tähden Hedon Spa & Hotel on oikea osoite Pärnun kaupungissa.

Hotelli sijaitsee upealla paikalla tämän yhden pidetyimmän ja juhlituimman Viron kaupungin alueella, jossa paikalle vievät kadut tuovat näkymiisi aidon upean arkkitehtuurisen temppelin, joka nousee esiin Pärnun rannalta.

Kun astut rakennuksen ylhäisten pilareiden ohi ja ovien läpi rakennukseen, sinua odottavat huoneet tilavilla privaateilla parvekkeilla.

Loman viettoon Hedon hotellissa kuuluvat kohokohtina myös mittaamattoman arvokkaat ja kauniit näkymät merelle ja Pärnun idylliselle hiekkarannikolle.

Kukin paikan 72:sta majoitushuoneesta tarjoaa poikkeuksellista tyyliä ja mukavuutta.

Vakiovarusteluna huoneissa on mm. suihku, minibaari, satelliitti-TV, kylpytakit, tohvelit, hiustenkuivaaja, varusteet kahvin ja teen valmistamiseen, sekä ilmainen WiFi langaton laajakaista internet-yhteys.

Tervise Paradiisi spaa-hotell & veekeskus
Side 14
80010 Pärnu

Tervise Paradiis Pärnu hotelli

Kylpylähotelli Tervise Paradiis on tasokas, neljän tähden spa-majoituspaikka ja vesipuisto, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 2004, Pärnun kauneimmalla kaupunginosalla, rannan yhteydessä.

Lomasi Tervise Paradiisissa aikana voit viettää hetkiä rentouttavien spa hoitojen ja parantavien terveysproseduurien ääressä.

Hierontojen, vesiterapiahoitojen, ja lämpöterapian ohella Tervise Paradiis tarjoaa myös mm. suolakammion, infrapunasaunan, sekä terveyskapsulin.

MatiSpa ja muut vartalohoidot antavat omalta osaltaan parhaan tarjolla olevan käsittelyn.

Voit valita lomasi useista erilaisista paketeista, jotka on koottu monipuolisia tarpeita silmälläpitäen.

Hotellin tavoitteena on tehdä lomastasi mahdollisimman rentouttava ja parantava, jonka jälkeen paluu arkeen sujuu kuin tanssi.

Huomaa myös, että voit rakentaa hotellin huoneista & palveluista täysin oman maun mukaasi räätälöidyn kokonaisuuden. Ota yhteyttä paikan myyntipalveluun toteuttaaksesi omanlaisesi paketin.

Sinun tulee möys varata ajat pakettiin sisältyviin terveyshoitoihin hyvissä ajoin, span vastaanotosta.

Tervise Paradiis rakennuskompleksiin kuuluvat:

Huoneita 244 asiakkaan majoitusta varten
Terapiaosasto, kylpylähoitoineen ja spa-paketteineen
Viron suurin vesipuisto
Uima-allas
Aerobics kuntosali
Fitness huone
Kauneussalonki
Keilausrata
Useita baareja ja ravintoloita
Seminaarihuoneita ja muita tiloja
Kauppoja

Hotellin asiakkaana voit myös esimerkiksi vuokrata Nordic kävelysauvoja ja polkupyöriä kaupunkiin tutustumista varten.