Nordic Hotel Tallinnan keskustassa

Modernia majoitusta aivan Tallinnan ydinkeskustassa tarjoava Nordic Hotel Forum Tallinna on yksi kaupungin suosituimmista neljän tähden hotelleista.

Hotellin luokitukseltaan etenkin bisnes- ja konferenssihotelli, mutta lähellä myös tärkeimpiä shoppailun ja viihde-elämän paikkoja.

Nordic Hotel Tallinna

Sijainnin keskeisyydestä, osana Viru-aukiota, kertoo muun muassa se, että Tallinnan vanhakaupunki on vain 150 metrin etäisyydellä hotellin etuovelta.

Taksilla pääset esimerkiksi Tallinnan kv. lentokentälle, Lennart Meri Tallinn lentokentälle nopeasti hotellilta, kun taas satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Majoituspaikkaa manageroi dynaaminen, vuonna 2002 perustettu kansainvälinen Nordic Hotels hotelliketju.

Tämän ohella Nordic Forum Hotel liittyi, ensimmäisenä Baltian alueen majoituspaikkana, vuonna 2010 arvokkaaseen kv. hotellien WORLDHOTELS ketjuun, osana sen First Class Collection kokoelmaa.

Hotellihuone Nordic Hotel Forum Tallinna

Vieraana Nordic Hotel Forum hotellissa voit valita kaikkiaan 267 huoneen valikoimasta. Kukin huone on luonteeltaan tilava ja elegantisti kalustettu.

Vakiovarusteluihin kussakin huoneessa huoneluokasta riippumatta kuuluu ilmastointi, LCD televisio interaktiivisella TV-järjestelmällä, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari, ja hiustenkuivain.

Hotellista löytyy lisäksi erikoishuoneita muun muassa tupakoitsijoille, liikuntaesteisille, ja allergioista kärsiville.

Huoneista perushuoneet (Standard-huone) ovat 25 m2 kokoisia, elegantilla designilla ja hyvällä maulla valituilla kalusteilla. Kaikista standardihuoneista löytyy ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain, puhelin suoravalinnalla, LCD TV (interaktiivisella teeveellä), SAT-TV, ja WiFi internet yhteys.

Business class huoneet ovat puolestaan rakennettu hotellin bisnes-vieraita silmälläpitäen. Niissä kussakin on WiFi ja moderni Skype-puhelin, jonka avulla voit tehdä ilmaisia Skype soittoja muille järjestelmää käyttäville (soitto kännyköihin ja maalinjoihin on halvempaa kuin perinteisissä puhelimissa). Varustukseen Business class huoneissa kuuluu lisäksi varustus kahvin ja teen valmistukseen, kaapeli-TV, kylpytakit ja tohvelit.

Suurikokoiset (40 m2) Double deluxe huoneet tulevat varustettuna vuodekatos vuoteilla, ja ne on suunniteltu olemaan kodinomaisia levähdyspaikkoja pitkän kaupungilla vietetyn päivän jälkeen. Vakiovarustukseen huoneissa lukeutuvat ilmastointi, tallelokero, minibaari, suoravalinta-puhelin, LCD TV (interaktiivisella TV järjestelmällä), SAT-TV, ja langaton WiFi yhteys. Myös kahvin ja teen laiton varustus sekä kylpytakit & tohvelit löytyvät näistä huoneista.

Mikäli haluat kaikkein parasta luksusta Nordic Hotel Forumissa olosi ajaksi, oikea valinta ovat hotellista löytyvät kahden huoneen kokoiset sviitit. Neljästä tarjolla olevasta sviitistä on upeat näkymät Tallinnan vanhaankaupunkiin. Varustuksena kaikissa näissä sviiteissä on ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivain, suoravalintainen puhelin, LCD TV interaktiivisella TV järjestelmällä, SAT-TV, ja WiFI laajakaista internet. Myös sviiteistä löytyvät varustukset kahvin ja teen laittoon sekä kylpytakit ja mukavat tohvelit.

Monaco Ravintola Tallinna Nordic Hotel Forum

Hotellin ruokailupaikkana, rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, toimii Ravintola Monaco. Paikka on avoinna niin aamiaista, lounasta, gourmet illallista, kuin myös pelkkää rentouttavaa viinilasillistakin varten.

Ravintola Monaco tarjoaa myös oman erikoismenunsa lapsille, ja kesällä voit ottaa tilaamasi ruoka-annokset ravintolan terassille.

Ruokalista ravintolassa on koottu modernin fuusiokeittiön mukaisesti, jossa on yhdistetty sekä klassisia että kansainvälisiä moderneja ruokalajeja.

Tilaa ravintolassa on yhteensä 152 ruokailijalle, joista 120 on brasserie-tyylisissä tiloissa, ja 32 privaatimmassa osassa salia.

Nimi paikalle tuli siitä faktasta, että Monakon ruhtinaskunnan kunniakonsulin tilat olivat aikanaan hotellin rakennuksessa.

Monaco Ravintola on avoinna aamiaisbuffetia varten ma-pe klo 7-10, la-su klo 7-10:30, lounasta varten ma-pe klo 12-15, ja a la carte menu on voimassa ma-la klo 18-23.

Nordic Hotel Forumin lobbybaari on puolestaan luonteeltaan valoisa ja avara tila, jossa on asiakaspaikkoja kaikkiaan 60 henkilölle.

Lobbybaari on ideaali kohde nopeille bisneslounaille, vapaa-ajan viettoon ystävien seurassa, sekä time-outille nähtävyyksien katselun lomassa.

Suosittua on myös napata mukaan läppäri paikan takkatulen ääreen, käyttäen lobbybaarin ilmaista WiFiä, kuumien ja kylmien juomien ja naposteltavien seurassa.

Lobbybaari on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 23.

Konferenssitilat Nordic Hotel Forum Tallinna

Konferenssi-ja bisneshotellina Nordic Hotel Forum on yksi Tallinnan suosituimmista kohteista erilaista konferenssien ja kokousten pitämiseen.

Paikka tarjoaa kuuden modernin ja monitoimisen konferenssi-ja kokoushuoneen valikoiman, joissa kussakin varustuksena on viimeisin esitysteknologia.

Hotellin ensimmäisen kerroksen huoneita voidaan käyttää mm. konferensseihin, seminaareihin, lehdistötilaisuuksiin, tapaamisiin, banketteihin, yritystapahtumiin, ja häihin. Näiden onnistunutta järjestämistä varten hotellista löytyy oma tapahtuma-manageri (events manager).

Kaikki konferenssikeskuksen huoneet, joiden ominaisuuksiin kuuluu luonnonvalovalaistus, on nimetty pohjoisen tähtitaivaan tähtien mukaan: Sirius, Capella, Arcturus, Vega, Altair ja Miitsar.

Konferenssihuoneen vuokran hintaan kuuluu aina projektori, DVD/VCR, kangas, fläppitaulu, taulutusseja, sekä WiFi yhteys. Sirius kokoushuoneessa on lisäksi tulkkauskoppi, joka tekee helpommaksi järjestää kansainvälisiä konferensseja.

Leisure Centre Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumin Leisure Centre on puolestaan paikka hotellin ylimmässä kerroksessa, jossa voit rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

Leisure Centre sisältää muun muassa sisä-uima-altaan, jacuzzin, höyrysaunoja, sekä kuntosalin. Myös allasbaari kuuluu paikan valikoimaan.

Keskus on avoinna päivittäin klo 7-22, kun taaas paikan baari tarjoilee (päivittäin) klo 13-22.

Mikäli tarvitset parkkitilaa autollesi hotellissa oleskelun ajaksi, Nordi Hotel Forumin 24h avoinna olevat (maksulliset) parkkitilat löytyvät kellarikerroksesta, ja sieltä löytyy asiakaspaikkoja 32 kappaletta.

Jos olet asiakkaana Nordic Hotel Forumissa, voit käyttää hyväksesi myös alennettuja parkkihintoja viereisen Viru Centren sisäparkkihalliin. Lisätietoja tämän alennuksen käyttämisestä saat hotellin vastaanotosta.

Jos tarvitset bisneskeskus-palveluita hotellissa olosi aikana, paikan business centre löytyy hotellin toisesta kerroksesta. Asiakkaat voivat pienestä maksusta printata, kopioida, skannata, sekä faksata dokumentteja keskuksessa, kuin myös käyttää laajakaista internetiin yhdistettyjä tietokoneita.

Lapsia varten hotellista löytyy oma leikkipaikkansa, “Children’s club”, joka on suunniteltu etupäässä alle kouluikäisiä lapsia varten. Children’s Clubissa voi mm. lukea kirjoja, pelata pelejä, sekä piirrellä kuvia. Aikuisia varten paikka tarjoaa kuuman kupin kahvia ja leivonnaisen leikkimisen ajaksi.

Oheispalveluna hotellissa on myös kauneuskeskus Sinine Salon (www.sinine.ee), jonka tilat ovat samassa rakennuksessa. Kauneuskeskuksen hoitoihin kuuluu laaja valikoima hierontoja, klassisia ja luksusmaisia kasvo-ja vartalohoitoja, sekä käsi-ja jalkahoitoja.

Voit valita myös kampaamopalvelut, joita varten Sinine Salonista löytyy oma hiustylistinsä.

Muita palveluita, joita voit kysyä vastaanotosta, ovat: autonvuokraus, autonvuokraus kuljettajalla, limusiinivuokraus, kuljetukset Lennart Meri Tallinn lentokentältä hotellille, lastenhoidon palvelut, museo-ja teatteriliput, Tallinn Card -kortti, kaupunkikierrokset, kukkien tilaus ja kuljetukset, pöytävaraukset ravintoloihin, sekä valuutanvaihdot.