Oldhouse Apartments Tallinna majoitus

OldHouse Apartments on suosittu huoneistohotelli-tyyppinen majoituspaikka Tallinnan vanhankaupungin alueella.

Paikan kalustetut huoneistot, joita on yhteensä 29 kappaletta, ovat tarjolla lyhyitä vuokrauksia varten (minimiyöpymisenä 1 yö).

Näistä huoneistoista Oldhousen omistamia residenssejä on kolmessa kohteessa: Town Hall Square Residence (vanhankaupungin raatihuoneentori), Rataskaevu Residence, sekä Vene Residence.

Omien kohteiden ohella Oldhouse vuokraa huoneistohotelli pohjaisesti myös 10:tä yksityistä asuntoa vanhankaupungin alueella.

Oldhousen omista kohteista Town Hall Square Residence sijaitsee nimensä mukaisesti aivan vanhankaupungin ytimessä, ja kohteessa on kaikkiaan 8 asuntoa.

Viisi näistä asunnoista ylikatsoo raatihuoneentorin, ja yhdessä on jopa kaksi parveketta raatihuoneentorille olevin näkymin.

Town Hall Square Residencen huoneistoihin mahtuu asumaan yhteensä 32 henkilöä.

Rataskaevu Residence on puolestaan kohde Rataskevu kadun varrella, joka on yksi Tallinnan vanhimmista asuinkortteleista (mainittu ensikertaa historiankirjoissa jo niinkin varhain kuin 1361).

Kohde, josta löytyy 7 asuntoa, sijaitsee vain 100 metrin päässä raatihuoneen torilta. Paikan luksusmaisista huoneistoista, joihin mahtuu maksimissaan 22 asukasta, löytyy mm. saunoja, jacuzzeja, parvekkeita, ja takkoja.

Kolmas Oldhousen omista kohteista, Vene Residence, sijaitsee Vene kadun varrella, vain 200 metriä vanhankaupungin raatihuoneen torilta.

Kohteessa on neljä perushuoneistoa, joihin mahtuu asumaan maksimissaan 14 henkilöä.

Sijainniltaan kaikki nämä OldHousen huoneistot ovat ideaalisti sijaitsevia esimerkiksi nähtävyyksien katselua ja shoppailua silmälläpitäen, mutta myös bisnesmatkustajat arvostavat huoneistojen tasokkuutta ja keskeistä sijaintia.

Palveluihin OldHouse Apartmentsin asunnoissa kuuluvat mm. 24h vastaanotto, täysin varustellut keittiöt, ilmainen WiFi langaton laajakaista internet yhteys, digitaalinen- tai kaapeli-TV, sekä huoneistoon hintaan kuuluva siivous kahdesti viikossa.

Huoneistohotellina näiden asuntojen tarkoituksena on kilpailla alueen hotellimajoitusten kanssa, tarjoten yksityisempää, itsenäistä, ja avarampaa asumista erinomaisella sijainnilla.

Mikäli et ole varma, mikä OldHousen 29:stä tarjolla olevasta huoneistosta soveltuu parhaiten tarpeisiisi, paikka on jakanut kohteet edelleen 10 kategoriaan, koon ja huoneiston tyypin perusteella.

1. Vanhankaupungin Economy huoneistot

Vanhankaupungin Economy huoneisto Oldhouse Apartments

Tämän huoneistoluokan kohokohtiin lukeutuvat ilmainen langaton WiFi internet-yhteys, LCD TV:t, täysin varusteltu keittiö, sekä ilmainen asiakasparkkeeraus.

Vanhankaupungin Economy luokan huoneistot ovat luonteeltaan studio- tai yhden makuuhuoneen asuntoja, täysin varustellulla keittiöllä, digitaalisella LCD-TV:llä, sekä hintaan kuuluvalla langattomalla internet yhteydellä.

Huoneistoista löytyy joka kylpyamme tai suihku, ja niihin mahtuu maksimissaan kahden hengen seurue (plus 1 extra sängyllä ja ylimääräiseen hintaan).

Näiden huoneistojen koot vaihtelevat 26 – 60 neliömetrin välillä, ja niiden läheltä löytyy ilmaista parkkitilaa.

2. Vanhankaupungin Deluxe-huoneistot saunalla

Vanhankaupungin Deluxe huoneistot saunalla Oldhouse Apartments

Deluxe huoneistojen huomattaviin yksityiskohtiin kuuluvat sauna, ilmainen langaton laajakaista internet-yhteys, LCD TV, täysin varusteltu keittiö, ja ilmaista parkkitilaa.

Tämän huoneistoluokan asunto löytyy Rataskaevu Residence kohteen kolmannesta kerroksesta. 44 m2 kokoiselta asunnolta on näkymät sisäpihalle, sauna, makuuhuone-alue, oleskelu-alue, keittiö, ja suihku.

Muihin perusvarusteluihin lukeutuvat ilmainen langaton laajakaista internet sekä 32-tuuman LCD TV kaapeliteevee kanavin.

Huoneistoon mahtuu kahden hengen seurue, plus 1 lisäpedillä (saatavilla ylimääräisestä maksusta). Kohde sisältää kaksi yhdistettyä yhden hengen sänkyä.

3. Vanhankaupungin Deluxe-huoneistot saunalla ja takalla

Vanhankaupungin deluxe huoneisto saunalla ja takalla Oldhouse Apartments

Tämän saunalla ja takalla varustetun luksus-huoneiston varustelusta löytyvät myös ilmainen WiFi internet, LCD TV, täysin varusteltu sauna, ja ilmainen asiakasparkkeeraus.

Deluxe huoneistot takalla ja saunalla ovat tilavia luksusluokan asuntoja, joista löytyy erillinen makuuhuone, olohuone, täysin varusteltu keittiö, suihku, sauna, ja takka.

Huoneistojen vakiovarusteluun lukeutuvat myös ilmainen langaton laajakaista internet yhteys sekä 32 tuuman LCD TV kaapelikanavin.

Näihin asuntoihin voi majoittua kahden hengen seurue, plus 2 ylimääräistä asujaa lisäsängyissä, joista peritään ylimääräinen veloitus.

Asuntojen koko vaihtelee tässä huoneistoluokassa 58 – 75 neliömetrin välillä. Ilmaista parkkitilaa löytyy aivan kohteiden läheltä.

4. Vanhankaupungin romanttinen asunto parvekkeella, kylpyammeella, ja takalla

Vanhankaupungin romanttinen asunto parvekkeella, kylpyammeella, ja takalla Oldhouse Apartments

Pariskuntien suosiossa olevasta romanttisesta vanhankaupungin asunnosta löytyy takka, kaksi parveketta, ilmainen WiFi internet yhteys, LCD TV, täysin varusteltu keittiö, sekä pyöreä sänky ja ilmainen autoparkkeeraus.

Luksusmainen romanttinen ullakkoasunto on kooltaan 80 m2, ja sisältää kaksi parveketta mahtavin näkymin sekä moderniin Tallinnan kaupunkiin että keskiaikaiseen vanhankaupungin kaupunginosaan.

Kohteesta löytyy avoin olohuone takalla ja keittiöllä, kylpyhuone kylpyammeella, kuin myös makuuhuone pyöreällä sängyllä.

Muihin varusteluihin osoitteessa kuuluvat ilmainen langaton internet & 32-tuumainen LCD TV digikanavin.

Asuntoon voi majoittua maksimissaan kaksi henkilöä. Huoneiston sisältämä pyöreä sänky on tehnyt kohteesta suositun etenkin vastanaineiden keskuudessa.

Huoneisto sijaitsee kuudennessa kerroksessa, ja rakennuksessa on hissi. Ilmaista parkkitilaa löytyy huoneistorakennuksen läheltä.

5. Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen perheasunnot

Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen perheasunnot OldHouse Apartments

Oldhousen kaksi makuuhuonetta sisältävä perheasunto-kategoria sisältää kohokohtina mm. ilmaisen WiFi internetin, LCD TV:n, täysin varustellun keittiön, sekä ilmaisen parkkeerauksen.

Nämä perheasunnot tarjoavat kahden erillisen makuuhuoneen mukavuudet, olohuoneen, modernin keittiön, sekä suihkuhuoneen.

Huoneistoista löytyy myös ilmainen langaton laajakaista internet-yhteys ja 32-tuuman LCD TV digitaalisin kanavin.

Kohteessa voi majoittua maksimissaan neljä henkilöä, plus 2 ylimääräistä vierasta extra-sängyillä (jotka veloitetaan erikseen).

Perhehuoneistojen koot vaihtelevat 68 – 85 m2 välillä, ja niiden läheltä löytyy ilmaista asiakasparkkitilaa.

6. Vanhakaupungin aukionäkymin olevat asunnot

Vanhankaupungin aukionäkymin olevat asunnot OldHouse Apartments

Mikäli etsit huoneistohotellia, jonka huoneistoista on näkymät upealla vanhankaupungin raatihuoneen torille, OldHouse Apartmentsilla on olemassa juuri tälläisia kohteita, joissa yksityiskohtiin kuuluvat näkymien lisäksi ilmainen WiFi, LCD TV, kylpyamme, täysin varusteltu keittiö, ja ilmainen asiakasparkkeeraus.

Aukionäkymin olevat kohteet ovat luonteeltaan kahdella erillisellä makuuhuoneella varustettuja perheasuntoja, joista löytyy myös olohuone, erinomainen keittiö, ja suihkuhuone kylpyammeella.

Muista palveluista kokonaisuuteen kuuluvat ilmainen langaton internet-yhteys sekä 32 tuuman LCD TV (digikanavin).

Huoneistoon voi majoittua maksimissaan neljän hengen seurue, plus kaksi ylimääräistä majoittujaa extra pedeillä (jotka veloitetaan erikseen).

Tämän tyyppisten asuntojen koot vaihtelevat 62 – 83 neliömetrin välillä. Läheltä asuntoja löytyy ilmaista parkkitilaa, johon voit jättää ajoneuvosi.

7. Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen Deluxe huoneistot saunalla

Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen Deluxe asunto saunalla OldHouse Apartments

Kahdella makuuhuoneella ja saunalla varustetut Deluxe huoneistot tarjoavat myös ilmaisen WiFi internetin, LCD TV:n, hyvin varustellun keittiön, ja ilmaista parkkitilaa.

Yksityiskohtiin kohteissa kuuluvat kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone, erinomaisesti varusteltu keittiö, sauna, ja suihku.

Muista palveluista huoneistoista löytyvät 32 tuuman LCD TV digikanavin sekä ilmainen langaton internet yhteys.

Huoneistoissa voi yöpyä maksimissaan 4 henkilöä, plus 2 lisähenkilöä extra-sängyissä, jotka veloitetaan erikseen-

Kohteiden koko tässä asuntoluokassa vaihtelee 58 – 99 neliömetrin välillä. Ilmainen parkkitila löytyy huoneistojen lähellä olevalta alueelta.

8. Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen Deluxe asunnot parvekkeella & kylpyammeella

Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen Deluxe huoneisto parvekkeella ja kylpyammeella OldHouse Apartments

Vanhastakaupungista löytyvät Deluxe asunnot parvekkeella, kahdella makuuhuoneella, ja kylpyammeella sisältävät myös ilmaisen WiFi internet-yhteyden, modernin keittiön, ja ilmaista parkkitilaa ajoneuvollesi.

Näissä Deluxe-huoneisto kohteissa yksityiskohdat sisältävät luksusmaista asumista kylpyammeella ja parvekkeella, kahdella makuuhuoneella, olohuoneella, sekä keittiöllä.

Varusteluun lukeutuvat lisäksi ilmainen langaton laajakaista internet-yhteys ja LCD TV (kaapeli-TV kanavin).

Huoneistossa voi majoittua maksimissaan 4 hengen seurue, plus kaksi henkilöä extra-sängyillä, jotka on hinnoiteltu erikseen.

Näiden kohteiden koot vaihtelevat 70 – 75 m2 välillä. Kunkin asunnon läheltä löytyy ilmaista parkkitila, johon voit jättää autosi.

9. Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen historiallinen huoneisto saunalla & takalla

Vanhankaupungin kahden makuuhuoneen historiallinen huoneisto saunalla ja takalla OldHouse Apartments

Saunalla ja takalla sekä kahdella makuuhuoneella varustetun historiallisen OldHouse Apartments huoneiston yksityiskohtiin sisältyvät lisäksi ilmainen WiFi internet-yhteys, LCD TV, täysin varusteltu keittiö, ja ilmaista parkkitilaa.

Luksusmainen historiallinen saunalla ja takalla varustettu huoneisto sijaitsee Rataskaevu Residence kohteen kolmannessa kerroksessa.

Tämä 86 m2 kokoinen huoneisto, joka tarjoaa upeat näkymät Rataskaevu kadulla, sisältää kohokohtana mm. restauroidun seinämaalauksen olohuoneessa.

Asuntoa on tilava ja erittäin valoisa, sisustettuna romanttiseen tyyliin isolla olohuoneella, keittiönurkkauksella, kahdella makuuhuoneella ja saunalla.

Muita palveluita, jotka kuuluvat majoitushintaan, ovat esimerkiksi ilmainen langaton internet-yhteys sekä 42 tuuman LCD TV (kaapeliteevee kanavin).

Huoneistossa voi majoittua maksimissaan neljä henkilöä, plus 1 henkilö extra-sängyllä, joka on hinnoiteltu erikseen. Ilmainen parkkeeraustila löytyy rakennuksen lähistöltä.

10. Vanhankaupungin kolmen makuuhuoneen Deluxe asunnot saunalla tai parvekkeella

Vanhankaupungin kolmen makuuhuoneen deluxe asunto saunalla tai parvekkeella

Parasta luksusta Oldhouse Apartmentsin valikoimissa edustavat vanhastakaupungista löytyvät kolmen makuuhuoneen huoneistot, saunalla tai parvekkeella. Näiden kohteiden perusvarustelusta löytyvät myös ilmainen WiFi, LCD TV, modernisti varusteltu keittiö, ja ilmainen parkkeeraus.

Upeat kolmen makuuhuoneen Deluxe asunnot saunalla tai parvekkeella sisältävät useita luksusmaisia yksityiskohtia, mukaanlukien kolme makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, sekä suihkun tai kylpyammeen.

Asunnoista löytyy lisäksi langaton internet-yhteys & 32-tuuman LCD TV digikanavin.

Kohteissa voi majoittua maksimissaan kuuden hengen seurue, plus kaksi henkilöä extra-sängyillä, jotka veloitetaan erikseen.

Huoneistojen koot vaihtelevat tässä asuntoluokassa 97 – 135 neliömetrin välillä. Ilmainen parkkeeraustila löytyy kunkin kohteen suhteen rakennuksen läheltä.

Majoitusta varten olevien asuntojen lisäksi OldHouse Apartmentsilla on joukko valittavissasi olevia oheispalveluita, kuten:

Saunatilat
Kuljetukset
Hieronnat
Romanttiset lomapaketit & perhelomapaketit
Ylimääräiset sängyt
Vauvansängyt
Takkapuut
Aamiaiset huoneistossa
Aamiaiset ravintolassa
Minibaarit (Rataskaevu Residence/Town Hall Square Residence)
Playstation 3 pelikonsolit

Oldhouse Apartments Tallinna
Uus 26 / Rataskaevu 16
10111 Tallinna

Kaikki OldHouse Apartmentsin kohteet sijaitsevat Tallinnan historiallisen vanhankaupungin kaupunginosan alueella, joka on aivan modernin ydinkeskustan kyljessä.

Asunnot ovat ihanteellisesti sijaitsevia suhteessa kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja parhaisiin shoppailupaikkoihin.

OldHousen kohteista onkin tullut suosittuja etenkin turistien, perhelomailijoiden, ja liikematkaajien keskuudessa.

Esimerkiksi useimmat vanhankaupungin suosituista kirkoista, museoista, ja muotiputiikeista ovat noin 5 minuutin kävelymatkan säteellä asunnoilta.

Kahdeksan asunnoista ovat raatihuoneentorin yhteydessä, toiset kymmenen noin 100 m raatihuoneentorilta, ja loput yksitoista asuntoa ovat vain 200-400 metriä raatihuoneentorilta, vanhankaupungin sydämestä.