Olympia hotelli Tallinna – 4 tähden hotellit

Huippusuosittu 4-tähden hotelli Olympia hotelli Tallinna (Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn) on erinomaisella paikalla kaupunkia, lähellä lentokenttää ja kävelymatkan päässä vanhastakaupungista.

Radisson Blu Hotel Olümpia toivottaa vieraansa tervetulleeksi aivan kaupungin ydinkeskustan tuntumassa.

Hotellin Radisson-ketjusta tutut laadukkaat palvelut ja modernit puitteet on räätälöity tekemään sekä bisnes vierailijoiden että lomamatkailijoiden hotellikäynnistä miellyttävän.

Lomasi aikana voit käyttää hotellin kunto- ja terveyskeskusta, joka on sijoitettu rakennuksen 26. kerrokseen (upeilla näköaloilla), sisältäen mm. uima-altaan, hyvin varustellun kuntosalin, ja rentouttavan sauna.

Radisson Blu Olympia Hotel Tallinna.

Hotellin puitteissa on useita vaihtoehtoja ruokailuille: voit valita herkullisen lounaan tai illallisen Senso-ravintolassa (kv. keittiö), kevyen aterian tai tuoreita leivonnaisia ja kakkupaloja Café Boulevard -kahvilassa, sekä virkistäviä drinkkejä Lobby Bar -baarissa.

Hotellin monitoiminen konferenssikeskus on kaupungin halutuimpia tapahtumien pitopaikkoja, tarjoten 13 erilaista tapahtumatilaa erilaisille tilaisuuksille.

Olümpian kokoustilat sisältävät aina viimeisimmän audiovisuaalisen teknologian, laitteistoja tulkkauksiin, sekä ilmaisen WiFi-liittymän. Suurimmillaan tiloihin mahtuu noin 500 kävijän ryhmä.

Jos etsit vierailullesi vihreää hotellia, Radisson Blu Hotel Olümpia on saanut toiminnastaan “Green-key” sertifikaatin, joka on maailman suurin eko-sertifikaatti, joita myönnetään majoituspaikoille.

Olympia Hotelli Tallinna.

Hotelli on saanut myös kansainvälisesti tunnistetun “Safehotels” sertifikaation.

Olympia hotelli Tallinna sijainti ja yhteystiedot

Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn
33 Liivalaia
10118 Tallinna
Puh. +372 631 5333
info.olumpia.tallinn@radissonblu.com
www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-tallinn-olumpia
www.facebook.com/RadissonHotels/
www.instagram.com/RadissonHotels/
www.pinterest.com/radissonhotels/
twitter.com/radissonhotels
www.youtube.com/c/radissonhotelgroup

Radisson Blu Hotel Olümpia on erinomaisella sijainnilla lähellä ydinkeskustan tapahtumia ja shoppailupaikkoja, ja toisaalta myös lyhyen matkan päässä lentokentältä, satamasta, ja Tallinnan kv. bussiterminaalista.

Pääset Radisson Blu Hotel Olumpia -hotellille eri puolilta Tallinnaa useammalla eri keinolla.

Perinteisten taksien ohella yksityismatkoja Tallinnassa tarjoavat älypuhelinsovelluksien kautta tilattavat Uber (vain yksityisiä kuljettajia), Bolt (yksityisiä kuljettajia & taksiyhtiöiden autoja), sekä Taxofon (vain taksiyhtiöiden autoja).

Kun käytät jotain näistä vaihtoehdoista päätepisteesi hotellilla on osoitteessa Liivalaia 33, 10118 Tallinn.

Tallinnan lentokentältä hotellille

Bussilla:

Ota bussi 2, 214, 229, 229A, tai 224 aina “Tornimäe” pysäkille saakka ja kävele viimeiset 240m hotellille.

Autolla:

Lentokentältä on nopea 4 km ajomatka hotellille. Matkusta ensin Tallinn–Tartu–Võru–Luhamaa/väylä 2. Jatka Liivalaia kadulle, ota oikealle kääntyminen A. Lauteri kadulle. Käänny oikealle Rävala puiestee -kadulle, jonka jälkeen käänny hieman oikealle jatkaaksesi Rävala puiestee -kadulla. Näet hotellin oikealla puolellasi.

Tallinnan satamasta hotellille

Kävellen:

Kävele vain 1.9 km pitkä välimatka satamasta.

Bussilla:

Ota bussi nro. 2 “Reisisadam” -pysäkiltä aina “Tornimäe” -pysäkille saakka ja kävele loput 250 metriä hotellille.

Raitiovaunulla:

Kävele “Linnahall” pysäkille ja ota raitiovaunu nro. 1 aina “Hobujaama” -pysäkille, sitten kävele loput 600 metriä hotellille.

Tallinnan Balti Jaam rautatie-asemalta hotellille

Kävellen:

Kävelymatkana väylä hotellille on noin 2 km, reitin kulkiessa kauniin Tallinnan vanhankaupungin halki. Ota Nunne -katu ja kävele vanhankaupungin tarjoamien nähtävyyksien ohi matkallasi majoituspaikalle.

Bussilla:

Ota mikä tahansa bussi, joka kulkee “Kivisilla” -pysäkille ja kävele loput 300 m hotellille. Voit ottaa myös minkä tahansa bussin, joka menee “Viru” -pysäkille ja kävellä loput 700 m hotellille.

Raitiovaunulla:

Ota raitiovaunu 1 tai 2 “Hobujaama” -pysäkille ja kävele loput 600 m hotellille.

Tallinnan Tallinna Bussijaam -bussiterminaalilta hotellille

Kävellen:

Kävele 1,3 km matka bussiterminaalilta hotellille.

Bussilla:

Ota bussi nro. 2, 15, 214, 229A, tai 244 “Tornimäe” -pysäkille asti, jolta on vain 240 m hotellille.

Raitiovaunulla:

Ota raitiovaunu nro. 2 tai 4 “Paberi” -pysäkille saakka, jonka jälkeen kävelymatka hotellille on noin 400 m pituinen.

Olympia Hotelli Tallinna vierashuoneet

Olympia hotelli Tallinna majoitusvalikoima sisältää 390 vierashuonetta, etupäässä Standard, Superior, ja Business -luokan huoneina, varustelutasoon kuuluessa mm. satelliitti-TV kansainvälisillä kanavilla, ilmainen WiFi, huonesäilö (vaikkapa läppärille), kahvin ja teen laittovälineet, sekä minibaari.

Radisson Blu -hotellin huoneet ja sviitit on jaettu 26 kerrokseen, joista suurimmasta osasta on upeat näkymät Viron pääkaupunkiin.

Huoneiden upeat ja hyvällä maulla toteutetut sisustukset ympäröivät sinua kun nautit tilojen moderneista mukavuuksista kuten minibaarin pikkupurtavasta ja juomista sekä ilmaisesta langattomasta internet-yhteydestä.

Olympia hotelli Tallinna - Standardi-huone.

Standard-huone, Radisson Blu Olumpia Hotel Tallinn.

Standardi-huoneet
Koko: 17-24 m²
Max. vierasmäärä: 2 aikuista, 1 lapsi

Standardi-huoneista löytyy kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun ja hyvään yöuneen. Mukavuuksiin kuuluu miellyttävä sänky, kahvin ja teenlaittovälineet, sekä ilmainen WiFi. Voit valita tupla-tai parisängyn välillä. Huoneen hintaan kuuluu maksuton pääsy Club 26 kuntokeskukseen ma-su klo 7-11.

Superior-huoneet
Koko: 17-24 m²
Max. vierasmäärä: 2 aikuista

Jos haluat lisämukavuuksia majoittumiseesi, sinun kannattaa varata yksi hotellin Superior-huoneista. Huoneesta löytyy kaikki mitä tarvitset. Voit valita tuplasängyn tai queen- ja king-parisängyn välillä, joista kukin edustaa poikkeuksellsita mukavuustasoa. Huoneen hintaaan sisältyy ilmainen pääsy hotellin Club 26 kuntokeskukseen.

Superior-huone Radisson Blu Olumpia Tallinn.

Superior-huone, Radisson Blu Olumpia Tallinn.

Superior-huoneet näkymillä vanhaankaupunkiin
Koko: 17-24 m²
Max. vierasmäärä: 2 aikuista

Mikäli haluat majoittumiseesi upeat näkymät, sinun kannattaa valita yksi hotellin Superior-huoneista näkymillä vanhaankaupunkiin.

Huoneesta löytyvät muiden Superior-huoneiden tapaan kaikki mitä tarvitset ja voit valita tupla-sängyn sijasta queen- tai king-parisängyn. Huoneen hintaan sisältyy maksuton pääsy Club 26 kuntokeskukseen.

Olympia hotelli Tallinna - Premium-huone.

Premium-huone, Radisson Blu Olumpia Hotel Tallinn.

Premium-huoneet
Koko: 40-47 m²
Max. vierasmäärä: 3 aikuista

Olympia hotelli Tallinna Premium-huoneet ovat ideaali valinta, jos haluat majoittumiseesi tilaa.

Premium-huoneisiin sisältyy samat mukavuudet kuin Superior-huoneisiin, mutta tarjolla on lisätilaa mukavaan oleskeluun. Huoneen hintaan sisältyy ilmainen pääsy Club 26 kuntosalille.

Junior-sviitti saunalla
Koko: 47 m²
Max. vierasmäärä: 3 aikuista, 1 lapsi

Junior-sviitit sisältävät erilliset tilat oleskeluun ja yöpymiseen, tarjoten siten ideaalin ratkaisun varsinkin vieraille, jotka ovat kaupungissa pidempään. Huoneiden varusteluun kuuluvat kylpyhuone, sadesuihku, kylpytakki ja kylpytossut, sekä sauna, jotka kokonaisuutena takaavat unohtumattoman vierailun. Huoneen hintaan sisältyy maksuton pääsy Club 26 kuntokeskukseen.

Sviitti
Koko: 48-76 m²
Max. vierasmäärä: 2 aikuista, 1 lapsi

Mikäli tarkoituksenasi on pidempi oleskelu Tallinnassa, sinun kannattaa varata yksi hotellin sviiteistä.

Nämä tilavat majoitustilat sisältävät erilliset oleskelu- ja yöpymistilat. Huoneen hintaan sisältyy ilmainen pääsy Club 26 kuntokeskukseen.

Presidential-sviitti
Koko: 189 m²
Max. vierasmäärä: 4 aikuista

Presidential-sviitti on isokokoinen sviitti, johon kuuluvat erilliset oleskelutilat sekä kaksi makuuhuonetta, tehden siitä erinomaisen valinnan perheille ja ystävyksille.

Sviitin tiloihin lukeutuu kahvinkeitin, kylpytakit ja kylpytossut, sekä Smart-TV elokuvavalikoimalla. Huoneen hintaan kuuluu ilmainen pääsy Club 26 kuntokeskukseen.

Perhehuoneet
Koko: 45 m²
Max. vierasmäärä: 3 aikuista, 1 lapsi

Perhehuoneet ovat räätälöityjä perheille, jotka haluavat pysyä yhdessä, tarjoten king-parisängyn sekä mukavan sohvasängyn. Huoneen varusteluihin kuuluvat tasokas kylpyhuone ja kylpyamme, taulu-tv, sekä ilmainen WiFi-internet.

Perhehuoneet- 2 yhdistettyä huonetta
Koko: 17-24 m² (per huone)
Max. vierasmäärä: 4 aikuista

Yhdistettävissä olevat huoneet tarjoavat optimaalisen tilamäärän ja mukavuudet, kun matkustat perheen tai ystävien kesken.

Huoneissa pääset viihtymään yhdessäolosta Standard-huoneiden varustelutasolla. Huoneista löytyy ilmainen WiFi sekä välineet kahvin ja teen laittoon. Huoneen hintaan kuuluu ilmainen pääsy Club 26 kuntosalille.

Palvelut Olympia Hotel Tallinna -hotellissa

Majoittuessasi Radisson Blu Hotel Olümpiassa, pääset nauttimaan Radisson-ketjun hotelleista löytyvistä tasokkaista peruspalveluista.

Olümpiassa asiakkaana ollessasi palveluja ovat mm. ilmainen kahvi- ja teepalvelu, vauvansängyt (saatavissa erillisestä pyynnöstä), kuivapesupalvelu, Express uloskirjautuminen, kuntokeskus, ilmainen Wi-Fi, matkatavaroiden säilytys, kokoustilat, juoksureitit, sekä huoneessa oleva tallelokero.

Kokoukset ja tapahtumat Tallinnan Olympia hotellissa

Olümpia-hotellin monitoimiset kokous-ja tapahtumatilat sijaitsevat ideaalisella paikalla Viron pääkaupunkia, lähellä lentokenttää ja vanhaakaupunkia & ydinkeskusta.

Tilat soveltuvat moniin eri tapahtumiin, kuten kansainvälisiin konferensseihin, työpajoihin, seminaareihin, kokouksiin, messuihin, näyttelyihin sekä juhlatapahtumiin, kuten gaala-illallisiin.

Alfa-konferenssihuone Radisson Blu Olumpia Hotel Tallinn.

Alfa-konferenssihuone, Radisson Blu Olumpia Hotel Tallinn.

Konferenssikeskus, johon mahtuu parhaimmillaan 500 henkilön joukkio kerrallaan, tarjoaa viimeisimmät audiovisuaaliset teknologiat, tulkkausteknologiat, sekä ilmaisen WiFi-liittymän kaikille osallistujille.

Tapahtuman menestys riippuu monesta elementistä – ohjelmasta, tapahtumatilasta, ruoasta ja juomista, sekä oheisviihdykkseistä.

Olympia-hotellin henkilökunta (etenkin Event Coordinators -yhteyshenkilöt) voi auttaa sinua löytämään ideaalin yhdistelmän näitä tekijöitä omaa tapahtumaasi varten ja unohtumatonta elämystä silmälläpitäen.

Avainetuihin hotellin valintaan tapahtumatiloiksi sisältyvät

  • 13 kokoushuonetta
  • 500 henkilön maksimikapasiteetti
  • Ilmainen WiFi
  • Korkeatasoiset audiovisuaaliset laitteeet
  • LED/LCD projektorit
  • Mikrofoni
  • Catering-palvelu
  • Jokaisen tilan oma, erillinen ilmastointi

Kokous-ja tapahtumatilat

Hotellissa voit valita monenlaisesta, joustavasta ja monitoimisesta kokoushuoneesta, jotka on suunniteltu vastaamaan monenlaisten tapahtumien tarpeita.

Tiloista löytyy ratkaisuja vaikkapa suuriin konferensseihin erillisine henkilökohtaisimpine kokoushuoneineen, pieniin tapaamisiin muutaman henkilön kesken, tai esimerkiksi suuriin gaala-illallisiin.

Kukin 13 kokoushuonetta sisältää modernin kokousteknologian ratkaisut ja ilmaisen WiFi-internetin. Mikäli etsit erilaista tilaratkaisua, hotellin sviiteistä tai juhlasalista saattaa löytyä vastaus tarpeisiisi.

Alfa 3

Suurenmoinen Alfa 3 on juhlatilat, joka tarjoaa luonnollista päivänvaloa ja josta löytyy tilat aina 500 juhlavieraalle asti.

Tiloihin kuuluvat innovatiiviset teknologiaratkaisut, kuten viimeisintä teknologiaa edustava 165” FHD videoseinä näytöksiä varten, sekä erikoisvalaistuksen ratkaisut, joilla luodaan juuri oikeanlainen tunnelma.

Kansainväliset tapahtumat hyötyvät tiloihin kuuluvasta tulkkauskopista, jossa on tulkkaukseen vaadittavat erikoislaitteet.

Alfa 1 & 2

Alfa 1 & 2 tapahtumatilat tarjoavat tilat aina 300 juhlavieraalle saakka sekä samanlaiset innovatiiviset teknologiat kuin Alfa 3.

Voit myös jakaa salit kahteen liikuteltavilla seinillä tai käyttää tiloja erillisinä – Alfa 1 tai Alfa 2, joihin mahtuu 120 (Alfa 1) ja 150 (Alfa 2) juhlavierasta.

Lambda-kokoustila, Radisson Blu Olumpia Tallinn.

Lambda-kokoustila, Radisson Blu Olumpia Tallinn.

Lambda

Lambda on kokoustila, joka on suunniteltu tehokkaaksi ja luovuutta edistäväksi tilaksi, sisältäen mukautuvia huonekaluja ja palveluja, jotka auttavat luomaan ajatuksia stimuloivan tilan.

Lambdan 82” kokoinen näyttö auttaa muuttamaan esityksesi tai brainstorming-sessiosi aidosti ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

Muut kokoustilat

Kokoustilat Olympia-hotellissa tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja liittyen kapasiteettiin ja tyyliin, sisältäen vaihtoehtoja kaikkiin tilaisuuksiin muutamasta ihmisestä satojen juhlavieraiden konferensseihin

Kukin tila tarjoaa modernit esitysteknologiat ja ilmaisen WiFin. Monet huoneista voidaan jakaa tai yhdistää liikuteltavilla seinillä, tuoden lisäjoustoa tilaratkaisuihin.

Juhlatilat

Mikäli tapahtumasi on juhlavastaanotto, elegantti gaala-illallinen, tai yritysjuhla, sinun kannattaa valita tapahtumatilaksesi Olympia-hotellin juhlatila.

Pääjuhlasali pystyy toimimaan istumatilat tarjoavana tapahtumatilana aina 120 juhlavieraalle asti, ja ilman pöytiä aina 200 juhlavieraalle.

Pienempi Zeta-juhlasali on täydellinen ratkaisu pienempiä tapahtumia varten, kyeten toimimaan pöydät sisältävänä tapahtumana tiloina aina 40 juhlavieraalle tai ilman pöytiä 60 juhlavieraalle.

Jewel-sviitit

Kukin hotellin yksityisen Jewel-tason sviiteistä on suunniteltu ja nimetty jalokiven mukaan, tarjoten täydellisen ratkaisun, jos etsit ylellistä ja viihtyisämpää tilaa.

Jewel-sviitit tarjoavat kaikki tarpeelliset esineet pieniä kokouksia varten, kuten pöydän kuudelle henkilölle ja TV:n, johon voit yhdistää läppärin tai älypuhelimen.

Jewel-sviitit ovat myös erinomainen ratkaisu, jos haluat yhdistää hotellissa majoittumisen pienten kokousten pitämiseen, sillä kukin näistä sviiteistä sisältää erilliset yöpymis- ja oleskelutilat.

Presidential-sviitti

Luksusmainen Presidential-sviitti, joka tarjoaa näkymät vanhaankaupunkiin, on uniikki ratkaisu pieniä juhlia tai kokouksia varten. Sviitissä voit tarjota vieraillesi virvokkeita ja nauttia yhden Tallinnan suurimpien (182 m2) presidentti-sviittien tiloista.

Hotelli Olympia Tallinna – lähellä olevat nähtävyydet

Tallinnan kaupungin keskusta, joka on jännittävä yhdistelmä modernia ja keskiaikaista arkkitehtuuria, on lyhyen kävelymatkan päässä Hotelli Olympia Tallinna majoituspaikasta.

300 metrin päästä löydät Tallinnan kuuluisan Stockmann-tavaratalon sekä modernin Solaris kauppakeskuksen palveluineen ja kauppoineen.

Hieman kauempana on Tallinnan vanhakaupunki, jossa kohokohtina ovat keskiaikaiset kirkot, kauppiastalot, sekä raatihuoneen tori ja mukulakiviset kadut.

Kulttuurinnälkäiset kävijät löytävät hotellilta helpon käyntimatkan päästä KUMU taidemuseon sekä vaikkapa Viron kansallisoopperan esitykset.

Muita yksityiskohtia hotellista

Olympia hotelli Tallinnan on tunnettu myös inspiroivasta välimerellisestä Ravintola Sensosta, jonka tarjonnasta löytyy myös aamiaisbuffet, ‘Super Breakfast Buffet’.

Ravintola Senso - Radisson Blu Olumpia Hotel Tallinn.

Ravintola Senso.

Senson tarjonta koostuu menun suhteen Välimeren alueen keittiökulttuurin parhaimmistosta, ja toisaalta miljöö on koottu samaan teemaan.

Voit ruokailla hotellissa lisäksi Cafe Boulevardissa, jonka ruokalistalta löytyvät taidokkaasti leivotut kakut ja leivonnaiset. Lobbybaari on puolestaan osoite, josta saat virkistävät drinkit.

Oheispalveluina hotellista löytyvät ruokailupaikkojen ohella esimerkiksi spa-kylpylä ja uima-allas.

Hotellin fitness-keskus, Club 26, sisältää kuntosalin (painoilla ja kuntolaitteilla), lämmitetyn 16 m pitkän sisäuima-altaan, hierontapalveluita, ja suomalaisen sekä infrapuna-saunan.

Nimensä mukaisesti hotellin 26. kerroksesta löytyvä Club 26 tarjoaa ikkunoistaan upeat panoramiset näkymät ympäröivään Tallinnan kaupunkikuvaan.

Muista palveluista kohokohtana esiin nousee etenkin hotellin omat kauneussalongit, Desirée & BeautyArt.

Kauneussalonkien hoidoista löytyy hoitoja aina hiustenleikkuista ja hiusten tyylittelyistä manikyyreihin, kasvohoitoihin, ja vahauksiin.