Paras 4 tähden Tallinna kylpylähotelli

Tallinnan kylpylävalikoimasta löytyy useanlaisia vaihtoehtoja loman viettoon, mutta monipuolisuudellaan monen suosikiksi on noussut Kalev Spa Hotel, joka on lajissaan suurin koko Baltian alueella.

Kalev Spa sijaitsee erinomaisella paikalla tyypillisen suomalaisen matkailijan kannalta, lähellä Tallinnan matkustajasatamaa ja vanhankaupungin laidalla, lähellä keskeisiä keskustan shoppailualueita.

Kalev Spa Tallinna hotelli

Kaupungista löytyy useita tasokkaampia kylpylähotelleja, muttei yhteen ainutta yhtä monipuolista kokonaisuutta (hotelli, vesipuisto, fitness keskus, kauneussalonki, ja sauna-kompleksi).

Keskus on kaiken lisäksi moderni, valmistunut 2005, ja sisältää 100 tarkkaan mietittyä huonekokonaisuutta (mukana 4 sviittiä), joista on näkymät vanhaankaupunkiin.

Spa huone Kalev Spa hotelli Tallinna

Erinomaisesta sijainnistaan ja palvelujen monipuolisestaan johtuen Kalev Spa hotellista on muodostunut etenkin perheiden ja pariskuntien suosima kohde Tallinnassa.

Myös kunnostaan lomallaan huolehtivat ja treeniohjelmaa noudattavat yksittäiset matkailijat ovat suosineet hotellia viime vuosina.

Vesipuistona Kalev Spa on kooltaan yksi suurimmista koko maan alueella.

Voit käyttää vesipuiston suhteen paikan ainulaatuista 8 väyläistä 50-metriä pitkää uima-allasta, vaihtoehtoista 25-metristä uima-allasta, kuin myös helmi-ja kukkaiskylpyä.

Kalev Spa vesipuisto Tallinna

Lapsille löytyy vesipuistossa oma altaansa ja taaperoille oma fantasia-altaansa. Lapsia on muistettu vesipuistossa lisäksi kaikkiaan kolmella vesiliulla.

Saunojen suhteen vesipuisto tarjoaa suomalaisen saunan sekä höyrysaunan, kuin myös kylmävesi-altaan.

Kalev Spa Fitness Centre on puolestaan monipuolinen kuntokeskus, jossa voit lomasi aikana osallistua sekä ryhmäliikuntoihin että treenata hyvin valaistulla kuntosalilla omatoimisesti.

Kalev Spa kuntokeskus Tallinna

Kuntosalilta on upeat näkymät vanhaankaupunkiin ja viereiseen puistoon, joka tekee omalta osaltaan vaikkapa juoksumatolla treenaamisen miellyttävämmäksi.

Ohjattujen liikuntojen suhteen voit osallistua esimerkiksi aerobic tunneille, spinningiin, sekä vesiliikunta-ohjelmiin. Ohjelmia on tarjolla aina vasta-alkajasta tosi-urheilijoihin saakka.

Kauneushoitojen suhteen pääset näihin palveluihin käsiksi hotellin Kalev Spa Beauty Centre and Wellness Centre keskuksissa, joista kauneushoidot löytyvät vastaanoton vierestä, sisääntulokerroksessa.

Kauneuskeskus Kalev Spa Tallinna

Ammattimaiset hoidot kattavat mm. kauneuskonsultaatiot, kampaamon, manikyyrit ja pedikyyrit, kuin myös kasvo-ja vartalohoidot.

Paikan erikoisosaamiseen lukeutuvat virkistävät hoidot, hoitotuotteina ollessa maailman huippumerkit kuten Guinot, Alessandro, Alfraparf ja Kalahari.

Hyvinvointihoitojen suhteen voit valita erilaisista hieronnoista ja vartalohoidoista, erikoisuutena Kalahari Spa tuotteet ja kauneuskapsuli-hoito.

Dermalife Spa Oceana kapsuli Kalev Spa Tallinna

Wellness keskuksen sisäänkäynnin löydät hotellin vesipuiston lobby-alueelta.

Kalev Spa ruokailu Tallinna

Hoitojen, yöpymisten, ja vesipuiston riemujen kirsikkana kakun päällä toimivat Kalev Span ruokailupaikat, a la carte Ravintola Linda, moderni Water Park Cafe, sekä hotellin lobbybaari.

Ravintola Linda Kalev Spa Tallinna

Jos etsit täyttä ateriaa tai aamiaista, paras paikka on hakeutua Ravintola Lindaan (hotellin 2. kerroksessa), jonka menu on koottu eurooppalaisen keittiön pohjalta, kauden parhaista raaka-aineista.

Hotellin aamiainen on puolestaan katettuna klo 7-11 rakennuksen 3. kerroksessa, ja illallisbuffetti on samassa kerroksessa tarjolla klo 17-20.