Paras hotelli Tallinnassa – Swissôtel Tallinn

VeniceExpert valinta Paras Hotelli Tallinnassa -kategoriassa on Swissôtel Tallinn, loistava viiden tähden hotelli kaupungin Stockmann-tavaratalon vieressä ja lähellä Viron pääkaupungin kansainvälistä lentokenttää.

Tallinnan kahdeksan *****-tähden valikoimassa kohokohtana oleva Swissôtel Tallinn on rakennettu alusta alkaen tarjoamaan parhaimman mahdollisen hotellikokemuksen asiakkailleen, toimien yhtenä alueen päähotelleista etenkin kansainvälisille liikematkailijoille, kiitos sen lentokentän läheisyydestä.

Turistit suosivat kaupungin viiden tähden majoituspaikkojen valikoimasta yleensä enemmän vanhankaupungin tuntumassa ja välittömässä läheisyydessä olevia paikkoja.

Swissotel Tallinna hotelli.

Siten, jos tulet turistina Tallinnaan, parempi valinta saattaa löytyä vaihtoehdoista Savoy Boutique by TallinnHotels, Hotel Telegraaf – Autograph Collection, Schlössle Hotel, St. Petersbourg Hotel, tai The Three Sisters Boutique Hotel.

Useat muut Tallinnan luksushotellit sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa, etenkin juuri vanhankaupungin puitteissa, ja niissä on monesti jouduttu tekemään kompromissejä palveluiden ja tilojen suhteen rakennuksen historiallisesta tärkeydestä johtuen.

Tallinnan Swissotel -hotellissa yöpyessäsi et joudu lomasi aikana tekemään majoitustilojen tai palveluiden suhteen kompromisseja, ainoan turistin kannalta negatiivisen puolen ollessa hieman pidempi etäisyys vanhaankaupunkiin ja ydinkeskustaan (Google Mapsin mukaan noin 700 metriä / 9 minuutin kävelymatka esimerkiksi Viru Keskus -kauppakeskukseen ja 900 m / 12 minuuttia vanhankaupungin rajalle).

Tutustu Swissotel-ketjuun videon avulla.

5-tähden ylellistä luksusta tarjoava Swissotel Tallinna sijaitsee kaupungin korkeimmassa rakennuksessa, josta on hulppeat näkymät ympäröivään Tallinnan bisnes- ja finanssikaupunginosaan, sekä aina vanhaankaupunkiin & Baltian merelle saakka.

Hotelli on huippusuosittu yöpymispaikka etenkin kansainvälisten liikematkustajien keskuudessa, sillä Lennart Meri lentokenttä sijaitsee lyhyen 15 minuutin ajomatkan päässä, ja Swissotel-ketju palvelee tätä asiakaskuntaa laajalti myös muualla maailmassa, omaten maineen moitteettomana ja täsmällisenä palvelujen tarjoajana.

Pääset hotellista helposti myös kaupungin pääbussiasemalle, Tallinn Bussijaam, josta on käteviä jatkoyhteyksiä etenkin Pietariin, Riikaan, Vilnaan, sekä kauemmaksi Eurooppaan ja mantereen muihin pääkaupunkeihin.

Hotel Swissôtel Tallinn
Tornimae Street 3
10145 Tallinna
Puh. +372 624 0000
Puh. (varaukset): +372 624 4444
tallinn@swissotel.com
www.swissotel.com/hotels/tallinn/
www.facebook.com/swissotelhotelsresorts/

Millaiset majoitustilat ja palvelut paras hotelli Tallinnassa tarjoaa?

Swissotelliin sisältyy kaikkiaan 238 elegantisti sisustettua vierashuonetta ja sviittiä, ylellisiin yksityiskohtiin kuuluessa viimeisin tarjolla oleva majoitusteknologia ja eksklusiiviset asiakaspalvelut.

Paras hotelli Tallinnassa - Swiss Advantage huone.

Swiss Advantage -huone.

Executive-huoneet ja toisaalta myös Swiss Executive Club lounge tarjoavat ekstra-luksusta hakeville lisä-elämyksi ja uniikkia otetta Tallinnassa yöpymiseen.

Swiss Executive -huone, Swissotel Tallinna.

Swiss Executive -huone.

Tässä viiden tähden majoituspaikassa ei ole jätetty mitään sattuman varaan myöskään oheispalveluiden suhteen.

Tästä ovat osoituksena mm. kolme huippuluokan ravintolaa ja kaksi baaria (yllä kuvattuna No3 Deli Lounge & Bar), lämmitetty sisätila-uimahalli (suomalaisella ja turkkilaisella saunalla), kuin myös huippumoderni fitness sali.

Muista hotellin palveluista asiakkaiden keskuudessa suosittu on etenkin Purovel Spa & Sport kauneushoitola, täydellinen rentoutumispaikka pitkän kaupungilla nähtävyyksien parissa tai liikeneuvotteluissa vietetyn päivän jälkeen.

Pürovel Spa & Sport, Swissotel Tallinna.

Pürovel Spa & Sportin uima-allas.

Kauneushoitolan palveluihin sisältyy monipuolinen valikoima hoitoja, mukaanlukien hydroterapiat ja kuumakivihieronnat.

Koska paikka on niinkin suosittu sijaintinsa ansiosta (Tallinnan bisnes-finanssikaupunginosan ytimessä ja lähellä maan suosituinta lentokenttää) bisnesmatkaajien keskuudessa, hotellista löytyvät erinomaiset puitteet tapaamisten ja tilaisuuksien viettoon.

Swissotel Tallinnin tarjoamat tapahtumatilojen koot vaihtelevat aina 9 hengen tapaamishuoneista Viron suurimpaan juhlasaliin saakka (joka on suosittu myös häiden pitotilana).

Swissotel Tallinn -hotellin ravintolat ja baarit

Swissotel-hotellista löytyy kolmen ravintolan ja kahden baarin valikoima, joissa on mukava rentoutua rentouttavien drinkkien, kevyen lounaan, ja ylellisen illallisen merkeissä vaikkapa pariskuntana, kaveriseurueessa, tai työkavereiden kanssa.

Horisont ravintola ja baari - paras hotelli Tallinnassa.

Horisont ravintola ja baari.

Baarit ja ravintolat tarjoavat oikeanlaisen ilmapiirin, palvelut, ja ruokalistan kaikenlaisia tilaisuuksia varten.

Horisont-ravintola, joka palvelee rakennuksen ylimmässä kerroksissa panoramisilla näkymillä Viron pääkaupunkiin, sisältää innovatiivisen menun virolaisen keittiön hienouksia.

Swissotellin The Quarter -ravintola edustaa myös virolaista keittiötä uniikilla lähestymistavalla, kun taas No3 Deli Lounge & Bar on paikka, jossa pääset nauttimaan suussasulavista kakuista ja sandwich-leivistä.

The Quarter, Swissotel Tallinna.

The Quarter, Swissotel Tallinna.

Kun ilta hämärtyy Tallinnan vierailullasi, hotellin Horisont Bar on aina suosittu kohtaamispaikka tyylikkäille tallinnalaisille ja kaupungissa vierailijoille, baarina, jossa voit kokea tasokkaita cocktail-drinkkejä sekä ilmapiiriin soveltuvaa musiikkia.

Pürovel Spa & Sport

Paras hotelli Tallinnassa tarjoaa myös kaupungin parhaimmistoon kuuluvat kylpylä-ja terveyspalvelut Pürovel Spa & Sport palvelun kautta.

Swissotel -ketju panostaa terveyspalveluissaan sveitsiläisiä lähestymistapoja ja kokemuksia, jota varten yhtiö on kehittänyt uniikkeja tuotteita, joissa käytetään eksklusiivista Suissessences -sarjaa eteerisiä öljyjä ja hajusteita.

Monille yksi terveen elämän avaimista on harjoittelu ja kuntoilu, jota silmälläpitäen Swissotel Pürovel Spa & Sport sisältää huipputason kuntosalitilat, sisätiloissa olevan uima-altaan, höyrysaunan ja suomalaisen saunan, sekä kaksi hoitohuonetta, joissa on varusteena hydroterapia-allas.

Pürovel Spa & Sport on avoinna ma-pe 7-22, la-su 9-21. Hotellivieraana voit käyttää Pürovel-kuntosalia aikoina ma-pe 4-22, la-su 4-21.

Signature-hoitoina palveluista löytyvät mm. Mountain Meadow Massage -hieronta, Hot Stone Massage -hieronta, sekä aromaterapia hieronnat, joissa hyödynnetään sveitsiläisten alppimaastojen tuoksuilla varustettuja eteerisiä öljyjä.