Pietarin Akadem Park kauppakeskus

Akadem Park ostoskeskus sijaitsee Pietarin kaupungissa Venäjällä, osoitteessa 41/2B Grazhdanskiy Prospekt.

Vuonna 2011 avattu neljäkerroksinen kauppakeskus, jossa on tilaa kaikkiaan 32 648 neliömetrin verran, sijaitsee vastapäätä Akademicheskaya (Академическая) metroasemaa, joten sille on helppo päästä kaikkialta Pietarin alueella.

Akadem Park kauppakeskus Pietari.

Paikka on viihtyisä shoppailun ohessa myös vapaa-ajan viettoon, sillä Akadem Park sisältää modernin multiplex-elokuvateatterin sekä joukon hyvätasoisia kahviloita ja ravintoloita.

Kauppakeskus on rakennettu erikoiseen design-tyyliin, sisältäen kaksi teemaa, luonto (puut, ruoho, kirkkaan vihreät värit, luonnonmukaiset muodot) sekä akateemisuus (tiede ja kirjan muotoiset teräsrakenteet).

Akadem Park ostoskeskus Pietari.

Näillä teemoilla tiloihin on pyritty luomaan edistyksellinen, intiimi, ja hieman eksentrinen kokonaisuus, joka antaa kävijöille valoisia ja positiivisia tunteita.

Ensimmäinen kerros kauppakeskuksesta sisältää laadukkaita myymälöitä tunnetuille tuotemerkeille, mukaanlukien Rive Gauche (РИВ ГОШ) kosmetiikka-ja hajuvesiliike, Swatch kellokauppa, Mascotte kenkämyymälä, Calzedonia alusvaate- ja sukkaliike, lastentarvike- ja äitiyskauppa Mothercare, sekä vaatekaupat Incity, beFree, ja Love Republic.

Toisen kerroksen kohokohtia ovat esimerkiksi kenkäkauppa Respect, lähinnä miesten pukuja myyvä Diplomat, urheiluvaatetusta sekä -jalkineita & vapaa-ajan pukeutumista myyvät adidas ja Reebok, sekä farkkumuodin myymälä Gloria Jeans, sekä vaateliike New Yorker.

Akadem Parkin kolmas kerros on varattu etenkin ravintola-ja kahvilamaailman palveluille, mukana mm. Burger King, KFC, Sbarro, Teremok (Теремок), sekä Babble Waffle&Tea, mutta kerroksen tiloissa on myös kodinkoneiden ja elektroniikan hypermarketti M.Video (М.Видео).

Kolmannessa kerroksessa toimii lisäksi ostoskeskuksen elokuvateatteri, Formula Kino (Формула Кино), hyvien filmien ja popcornin ystävien suosikkipaikka.

Akadem Parkin 0-kerros sisältää Perekrestok (Перекресток) supermarketin ohella etenkin joukon palveluita, kuten Kodan Express kuvaliike, Apteka Raduga (Аптека Радуга) apteekki, ja Tele2 mobiilikauppa.

Mainittujen ohella muita suosittuja myymälöitä Akadem Parkin tiloissa ovat mm. vaatekaupat MODIS, Vilatte, Zarina, Jules, Finn Flare, LaSagrada, sekä Woolstreet, kenkä- ja asusteliikkeet MIO, Giotto, Ralf Ringer, Redmond, Passo Avanti, Ecco, Dr. Koffer NY, Dino Ricci, Chester, Thomas Munz, ja Basconi, kuin myös kosmetiikkamyymälät Lush, L’Occitane En Provence, Inglot, ja BeautyMe.

Voit tutustua lähemmin Akadem Parkiin paikan virallisen, venäjänkielisen nettisivuston kautta, osoitteessa www.academ-park.ru, josta löytyvät esimerkiksi sisätiloissa navigointia auttavat kerroskartat.

Akadem Park (Академ Парк) ostoskeskus
41/2B Grazhdanskiy Prospekt (Гражданский пр-кт, 41Б)
Pietari 195220 (Санкт-Петербур 195220)
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
www.academ-park.ru

Virallinen Akadem Park ostoskeskuksen Facebook-sivu on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/AkademPark.

Koko kauppakeskuksen yhteisten tapahtumien ohella näille venäjänkielellä ylläpidetyille Facebook-sivulle tulee tietoja yksittäisten liikkeiden järjestämistä alennusmyynneistä ja muista promootioista.