Pietarin Akademicheskiy kauppakeskus

Akademicheskiy kauppakeskus sijaitsee Pietarin kaupungissa Venäjää, osoitteessa Grazhdanskiy pr. 41A.

Noin 28 770 neliömetrin kokoinen ostoskeskus kuuluu Adamant Mgt.Co. hallinnoimiin shoppailukomplekseihin Pietarissa.

Akademicheskiy kauppakeskus Pietarissa.

Akademicheskiy on ollut avoinna asiakkaille joulukuusta 2002 saakka, ja se on nykyisin yksi suosituimmista Kalininskyn kaupunginosan kauppakeskuksista.

Paikka on suosittu etenkin paikallisten, mutta myös turistien keskuudessa useasta syystä, muun muassa hyvän myymälävalikoimansa ja erinomaisen sijaintinsa lähellä Akademicheskayan metroasemaa ansiosta.

Kauppakeskukseen sisältyy kohokohtina upea atrium, vapaa-ajan ja viihde-elämän vyöhyke, useita baareja sekä kattava valikoima myymälöitä.

Akademicheskiy ostoskeskuksen keskusatrium Pietari.

Ensimmäisen ja toisen kerroksen kaupoista löydät lähinnä vaatteita, jalkineita, sekä asusteita joukolta tunnettuja kansainvälisiä ja venäläisiä brändejä kuten oodji, Sela, KARI, Forman, Ostin, Nike, Adidas, Reebok, OGGI, Zolla, PUMA, ZENDEN, СМИК, Буквоед, Буду мамой, ja monia muita.

Muita keskeisiä liikkeitä Akademicheskiyssä ovat Eldorado (Эльдорадо) kodinkone- ja elektroniikka-alan hypermarketti, matkapuhelimia ja matkapuhelinliittymiä myyviä myymälöitä, McDonald’s, kirjakauppa, pankkikonttori, kuin myös Sport Life Fitness Club kuntosali.

Pohjimmainen kerros on puolestaan varattu Domovoy (Домовой) supermarketille, Sun Point solarium palvelulle, sekä pesula-alan yritykselle.

Akademicheskiy (АКАДЕМИЧЕСКИЙ) ostoskeskus
Grazhdanskiy pr. 41A
Pietari 195267
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
academ.tkspb.ru

Voit tutustua koko Akademicheskiyn tiloista löytyvään myymälävalikoimaan paikan virallisilla (venäjänkielisillä) nettisivuilla, osoitteessa academ.tkspb.ru.

Akademicheskiyn nettisivuilta löytyvät myös mm. kunkin kerroksen myymäläkartat, kuvia paikan sisältä, sekä uutisia liikkeiden ajankohtaisista alennusmyynneistä.