Pietarin Atmosfera kauppakeskus

Pietarin 47 500 m2 kokoinen kauppakeskus Atmosfera sijaitsee osoitteessa Komendantskaia aukio 1, Primorjen hallintopiirissä kaupunkia, keskustan pohjoispuolella.

Vuonna 2008 valmistuneessa kauppakeskuksessa on yhteensä seitsemän kerroksen verran alaa, mukana sekä kansainvälisten huippumerkkien kauppoja että venäläisiä laatuliikkeitä, ja runsaasti parkkitilaa.

Atmosfera kauppakeskus Pietari.

Voit ostaa käydessäsi paikan päällä muun muassa vaatteita, kenkiä, alusvaatteita, asusteita, lasten tavaroita (joita varten on varattu kokonainen kerros), koruja, nahkatuotteita, lahjatavaraa, matkapuhelimia, elektroniikkaa ja teknologiatuotteita, tee ja kahvituotteita, kuin myös tupakkavalmisteita.

Kohokohtina Atmosferan myymälätarjonnassa ovat esimerkiksi ANNA VERDI, Befree, Cropp, Deichmann, Diva, Diva Rose, DveGolovi…

…Ecco, Etam, Fantasy, Felicita, Fortress, Gold Luxе, Golfstream, Grondard, InCity, INDUSTRY OF BEAUTY, iPort Apple Premium Reseller, Iriss, Just Bags, Lee/Wrangler, Lilac, Love Republic, Luhta, Magic Nazmo, Magic Nazmo…

…Magistral, Mari, Marmalato, Mary Lime, Mexx, Nursace, oodji, Ostin, PANDORA, Redmond, Samsung, Sofia, Thomas Berger, Velars, Velvet Season, Via Roma, VILATTE, YOURBOX, Zarina, ja ZENDEN.

Kauppakeskuksen toiminnassa on panostettu valikoimaan kahviloita ja ravintoloita, mukana mm. Chili Pizza, Shokoladnitsa, McDonalds, KFC, Teremok, Shaher, Sladkoezhka, Pivorama, sekä Bushe.

Atmosfera ostoskeskus Pietari.

Palveluiden suhteen tiloissa on tarjolla esimerkiksi suomalaisen Yliopiston Apteekin apteekki, Tele2 myymälä, MTS teleliike, autonpesupiste (parkkihallissa, -3-taso), räätälin ja suutarin työpajat, sekä rahannosto-automaatteja.

Viidennestä kerroksessa sijaitsee lisäksi 784 katsojapaikan kokoinen KARO multiplex-elokuvateatteri popcorn-baarilla sekä italialaisella pizzerialla varustettuna, ja voit käydä viihteen suhteen myös pelaamassa biljardia keskuksen Germes-biljardisalilla.

Voit tutustua koko kauppakeskuksen valikoimaan paikan virallisilla (venäjänkielisillä) nettisivuilla, osoitteessa www.trkatmosfera.ru.

Atmosfera kauppakeskus
Komendantskaia aukio 1. (Комендантская пл., 1)
Pietari 197372 (Санкт-Петербург 197372)
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
www.trkatmosfera.ru
www.vk.com/trkatmosfera

Jos haluat pysyä ajantasalla kauppakeskuksen tapahtumista ja toiminnasta, yksi parhaista tiedonlähteistä on Atmosferan VK-sivu, osoitteessa www.vk.com/trkatmosfera.

Kartta ostoskeskuksen sisätiloista löytyy puolestaan Atmosferan virallisilta nettisivuilta (www.trkatmosfera.ru).