Pietarin Kitai Gorod kauppakeskus

Kiinalaisiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin erikoistunut kauppakeskus Kitai Gorod (suomeksi “Kiina-kaupunki”) sijaitsee Pietarissa, Venäjällä, osoitteessa 503 Vyborgskoe Shosse.

Ainutlaatuisessa, 39 460 neliömetrin kokoisessa ostoskeskuksessa on yhteensä yli 100 erilaista myymälää, tarjoten korkealaatuisia ja erittäin edullisia kiinalaisvalmisteisia tuotteita ja kiinalaisia ravintoloita.

Kita Gorod kauppakeskus Pietari Venäjä.

Kitai Gorodin sijainti Vyborgskoe Shosse moottoritien varrella on lähellä Pietarin kehätietä, tarjoten erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, joilla paikan päälle pääsee kaikkialta Pietarista ja esikaupungeista. Kauppakeskukseen kuuluu noin 700 parkkipaikan valikoima asiakkaiden omille ajoneuvoille.

Kita Gorod ostoskeskus Pietari Venäjä.

Kiinalaisia tuotteita myyvien myymälöiden ohella ostoskeskuksen kohokohtiin lukeutuvat Prisman hypermarketti, Decathlon urheilukauppa, kuin myös Eldorado (Эльдорадо) kodinkoneiden ja elektroniikan hypermarketti, jotka kaikki on sijoitettu keskuksen toiseen kerrokseen.

Alemman kerroksen yli sadan myymälän valikoimissa on miljoonia tuotteita halvoilla hinnoilla, mukana vaatteita koko perheelle, kenkäkauppoja, alusvaatteita, käsilaukkuja, kosmetiikkaa, optikkotuotteita, leluja, asusteita, kodin sisustustuotteita ja kodintavaroita, kalastustarvikkeita, ja paljon muuta.

Kiinalaisten kauppojen ohessa ensimmäinen kerros tarjoaa L’Etoile (Л’Этуаль) kosmetiikkaliikkeen, 14 Karat (14 карат) koruliikkeen, Planeta Sport (Планета спорт) urheilukaupan, Bukvoyed (Буквоед) kirjakaupan, Laserta (Ласерта) rengasliikkeen, suomalaisen Tikkurilan sisustus- ja maalimyymälän, sekä Yamaha-kaupan.

Voit ruokailla kiinalaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi amerikkalaisessa KFC kanaravintolassa.

Lisätietoja Kita Gorodin tarjoamista palveluista (mukaanlukien ilmaiset bussiyhteydet Ozerki (Озерки) sekä Prospekt Prosveshcheniya (Проспект Просвещения) metroasemilta) ja ravintoloista löytyy paikan virallisilta, venäjänkielisiltä nettisivuilta, osoitteessa www.kitgorod.ru.

Kitai Gorod (Китай Город) ostoskeskus
503 Vyborgskoe Shosse (Выборгское шоссе, 503)
Pietari 194362 (Санкт-Петербург 194362)
www.kitgorod.ru

Virallisten nettisivujen ohessa Kita Gorod ylläpitää myös virallista VK-sivustoa, joka löytyy osoitteesta www.vk.com/kitgorod_ru.

VK-sivulla mm. kerrotaan keskuksen yhteisistä tapahtumista, esitellään yksittäisiä liikkeitä, ja kerrotaan liikkeiden järjestämistä alennusmyynneistä ja muista promootioista.