Pietarin Kontinent na Bukharestskoy kauppakeskus

Kontinent na Bukharestskoy kauppakeskus toimii Pietarin kaupungissa Venäjällä, Bukharestskaya Ulitsa ja Ulitsa Salova katujen risteyksessä.

Noin 90 000 m² kokoiselle, Frunzenskyn (Фрунзенский район) kaupunginosassa Pietaria sijaitsevalle ostoskeskukselle on helppo tulla, sillä sen yhteyteen on integroitu Bukharestskayan (Бухарестская) metroasema.

Kontinent na Bukharestskoy kauppakeskus Pietari Venäjä.

Myymälävalikoiman suhteen keskuksessa voi shoppailla muun muassa naisten ja miesten vaatteita, lastentavaroita ja vaatteita, kodin tavaraa, teknologiatuotteita ja elektroniikkaa…

…urheiluvaatteita ja -välineitä, alusvaatteita ja uimapukuja, nahkatuotteita ja asusteita, hajuvesiä sekä kosmetiikkaa, lahjatavaroita ja matkamuistoja, koruja & kelloja, musiikkia, elokuvia, ja kirjoja, ja paljon muuta.

Kohokohtina ostoskeskuksessa ovat esimerkiksi PRISMA supermarketti, Rive Gauche, Mango, SINSAY, sisäluistelurata, Luxor (Люксор) multiplex-elokuvateatteri, sekä Maza Park viihdekeskus (sisältäen mm. 120 biljardipöytää, 38-radan keilailukeskuksen, 1000 m2 kokoisen rullaluisteluringin, 9 baaria, 3 yökerhoa, yli 100 peliautomaattia, ja 24 pingispöytää).

Kontinent na Bukharestskoyn venäläisiä ja kansainvälisiä brändejä myyviin liikkeisiin ja palveluihin kuuluvat adidas, adidas Kids, Adidas Original, Anna Verdi..

…beFree, Concept Club, CROPP, Ecco, Gipfel, Incity, iPort, Lee Wrangler, Love Republic, MILANA, oodji, Radical Sport, Reebok, Respect, Rip Curl, Rosme, Takko Fashion, tele2, Velars, sekä Zinger.

Keskuksen palveluihin kuuluvat lisäksi Sberbankin (Сбербанк) pankkikonttori, Lider Club (Лидер) tanssistudio, lasten leikkikeskus Tutoka (Тутока), ja A Domani kynsihoitola.

Voit tutustua kaikkiin myymälöihin & palveluihin, kauppakeskuksen kerroskarttaan, ja paljon muuhun paikan virallisilla (venäjänkielisillä) nettisivuilla, osoitteessa www.trkcontinent.ru/na_bukharestskoy/.

Kontinent na Bukharestskoy (“Континент” на Бухарестской) ostoskeskus
32 Buharestskaya Ulitsa (Бухарестская ул., 30/32)
Pietari 192071 (Санкт-Петербург 192071)
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
www.trkcontinent.ru/na_bukharestskoy/

Kontinent na Bukharestskoy kuuluu Kontinent-ostoskeskusten ketjuun Pietarissa, joita on yhteensä neljä kappaletta, ja niillä on olemassa yhteinen VK-sivusto, osoitteessa www.vk.com/trk_continent.

Ketjun venäjänkieliset VK-sivut ovat hyvä paikka pitää silmällä ostoskeskuksen ajankohtaisia tapahtumia ja promootioita, kuin myös yksittäisten liikkeiden järjestämiä alennusmyyntejä.