Pietarin Moskva hotelli-kauppakeskus

Hotelli-kauppakeskus Moskva löytyy Pietarin kaupungista Venäjältä, osoitteesta 2 Ploschad Alexandra Nevskogo.

Moskva monikäyttökompleksi sijaitsee Pietarin keskustan alueella, aivan Alexander Nevsky aukion (Площадь Алексанра Невского) metroaseman vieressä, ja esimerkiksi vain 1800 metrin päässä Stockmannin Pietarin tavaratalosta.

Pietarin Moskva hotelli-kauppakeskus Venäjä.

Rakennuskokonaisuuteen, joka jälleenrakennettiin Adamant-yhtiön toimesta, kuuluu neljän tähden hotellin ja 9 000 neliömetrin kokoisen ostoskeskuksen ohella myös moderni toimistokeskus, laaja markkinapaikka, uima-altaan sisältävä fitness-keskus, sekä multiplex-elokuvateatteri.

Kauppakeskuksen yhtenä vetonaulana on Prisman supermarketti (pohjakerroksessa), joka avautuessaan toukokuussa 2008 oli suomalaisen kauppaketjun ensimmäinen toimipiste Pietarissa.

Keskustasijaintinsa ansiosta Moskvan elokuvateatteri on yksi alueen suosituimmista vapaa-ajanviettopaikoista, myymälävalikoimista löytyessa puolestaan esimerkiksi Rive Gauche (РИВ ГОШ) hajuvesikauppa, vaateliikkeitä, kosmetiikkakauppoja, ja paljon muuta.

Moskvan toinen ja kolmas kerros on varattu etupäässä Moskva Business Center -liiketilojen käyttöön, jotka ovat suosittuja mm. paikan sijainnista lähellä Nevsky Prospekt katua ansiosta.

Rakennuksen hotelli, Moskva Hotel, jossa on kaikkiaan 825 huonetta, on yksi Pietarin suurimmista, ja suosittu suomalaisten keskuudessa johtuen majoituspaikan olemisesta kaikkien merkittävien liikennepaikkojen vieressä.

Hotellilta, joka sai neljän tähden luokituksen helmikuussa 2008, pääsee nopeasti Pietarin nähtävyyksistä esimerkiksi Eremitaaši-museolle, Palatsirantakadulle, Kazanin katedraalille, ja Venäläisen taiteen museolle.

Moskva hotelli-kauppakeskus
2 Ploschad Alexandra Nevskogo (Площадь Александра Невского, д. 2)
Pietari 191317 (Санкт-Петербург 191317)
www.hotel-moscow.ru

Rakennuksen elokuvateatteri, Kinoteatr Moskva (Кинотеатр Москва, www.kino-moscow.ru) sijaitsee rakennuksen kuudennessa kerroksessa, tarjoten neljän salin puitteissaan sekä kansainvälisiä menestyselokuvia että venäläisiä suosikkifilmejä.

Vetonaulana hotellin yhteydessä toimii lisäksi useita ravintoloita ja baareja, mukaanlukien panoraama-näkymät tarjoava baari Vosem (Восемь), venäläinen ravintola Pivorama (Пиворама), ja leipomokahvila (Mosponchik, Моспончик).