Pietarin Rodeo Drive kauppakeskus

Rodeo Drive (Родео Драйв) kauppakeskus löytyy Pietarin kaupungista Venäjältä, osoitteesta 1 Kultury Prospekt.

Moderni Rodeo Drive on avattu asiakkaille vuonna 2006, ja sisältää neljä kerrosta (joista yksi on maanalainen kerros) sekä yli 90 myymälää noin 47 500 neliömetrin alalla.

Rodeo Drive kauppakeskus Pietari.

Ostoskeskus on hyvien julkisten kulkuneuvojen reittien varrella, lähimpien metroasemien ollessa Akademicheskaya (Академическая), Ozerki (Озерки), ja Politekhnicheskaya (Политехническая), tarjoten yli 1100 parkkipaikkaa omille ajoneuvoille.

Pietarin Rodeo Drive ostoskeskus Venäjä.

Kokonaisuutena paikka on sekä shoppailu- että viihde-keskus, tarjoten moderneissa puitteissaan kaikkea mitä tarvitaan mukavan viikonlopun viettoon, kuten perheravintola Fazendan, lasten leikkikeskus Lazankin, karting-autoilukeskus Pit Stopin, biljardiklubin nimeltään “Stop!” (Стой!), ja nykyaikaisen kuntosali-fitnesskeskus De-Visionin, josta löytyy lisäksi uima-allas.

Rodeo Drive sisältää useita kansainvälisesti ja venäläisittäin tunnettujen brändien liikkeitä, mukaanlukien Zenden, Incity, FunDay, Zarina, Mavi, L’Occitane en Provence, Chester, Samsung, Massimo Renne, Lensmaster, MTS, kuin myös suomalaisen Yliopiston Apteekin myymälän.

Rodeo Drive ostoskeskus Pietari Venäjä.

Muita shoppailun kohokohtia kauppakeskuksessa ovat edellemainittujen ohella sen useat muut laadukkaat koru-ja asustemyymälät (esimerkiksi Accent, Bering, Skagen, MIESTILO, 585, Choron Diamond), alusvaateliikkeet (Charmante, Corsete, Palmetta), kodinkone- ja elektroniikkakaupat (DNS, Re:Store)…

…kauneus- ja terveysliikkeet & kauneuspalvelut (BeautyMe, Ile De Beaute, MONROE SPA), kenkä- ja nahkatavarakaupat (Edmins, 100 i odni sumka (1000 и одна сумка), Friis Company, Kristina&Milan, Massimo Renne, Vandini), vaateliikkeet (Bessini, Diplomat, Fashion House, Gloria Jeans, IMPERIO, Henderson, Monton/Mosaic, O’STIN, Mavi, SELA, You&Me)…

…lahjatavara- ja matkamuistomyymälät (UBU, V-Point, Tabakon (Табакон)), ruokaliikkeet ja gourmet-kaupat (Baccarat, Grondard, Helado, Perekrestok (Перекресток)), lastentarvike- ja lastenvaatemyymälät (Detskiy Mir (Детский Мир)), sekä urheiluliikkeet (Mad Wave, Sportmaster (Спортмастер)).

Oheispalveluita ostoskeskuksessa ovat muun muassa Art Decoration (juhlatavarakauppa), Bileter.su (lippumyymälä kaikkiin Pietarin keskeisiin tapahtumiin), ja Master Minutka (Мастер Минутка, suutari-ja avainpalvelu).

Myymälöissä kiertelyn ohessa voit pistäytyä Rodeo Driven useissa kahviloissa ja ravintoloissa, joihin kuuluvat mm. Carl’s Jr, Coffeeshop Company, Gatsby Bar, KFC, Lemon Bar, McDonald’s, Mr Sushi, Mr.O (eurooppalaistyylinen kahvila), NVB (vietnamilaista ja aasialaista ruokaa), Mister Dranik (Мистер Драник, perunapannukakkuihin erikoistunut kahvila), sekä Rosario (Розарио, italialainen ravintola).

Voit tutustua kaikkiin näihin kauppakeskuksen palveluihin ja myymälöihin paikan virallisilla, venäjänkielisillä nettisivuilla, osoitteessa www.tkrodeo.ru.

Rodeo Drive (Родео Драйв) ostoskeskus
1 Kultury Prospekt (пр. Культуры 1)
Pietari 195274 (Санкт-Петербург 195274)
Aukioloajat: ma-su klo 10-22
www.tkrodeo.ru

Rodeo Drive ylläpitää virallista, venäjänkielistä Facebook-sivua osoitteessa www.facebook.com/TRKRODEODRIVE.

Sivua seuraamalla pysyt ajantasalla kauppakeskuksen tapahtumista ja uusista myymälöistä, kuin myös yksittäisten liikkeiden järjestämistä alennusmyynneistä ja muista promootioista.