Stockmann Tallinna tavaratalo ja sen palvelut

Stockmann konsernin ensimmäinen tavaratalo Virossa avattiin Tallinnaan vuonna 1993, tässä kaksi vuotta aikaisemmin uudestaan itsenäistyneessä maassa.

Nykyiseen kokoonsa paikka laajeni vähitellen, ensin vuoden 1996 laajennuksessa, ja myöhemmin vuonna 2000 nykyiseen kokoonsa (14 500 m² myyntipinta-alaa), Baltian suurimmaksi tavarataloksi.

Tavaratalo, joka löytyy osoitteesta Liivalaia 53, on rakennettu viiteen kerrokseen, ja sen yhteydessä on sijainnut vuodesta 2000 400-paikkainen paikoitushalli.

Tallinnan Stockmann tavaratalo

Tallinnan Stockmann tavaratalo
Liivalaia 53
10145 Tallinna
Aukioloajat: maanantai – perjantai klo 9-21, sunnuntai klo 10-21

Tavaratalon 1. kerroksesta löydät kuuluisan elintarvikeosasto Stockmann Delikatessin, jossa on myynnissä myös alkoholituotteita. Muista tuotteista ensimmäinen kerros tarjoaa mm. kosmetiikkaa.

1. kerros

Alkoholituotteet
Annilill kukkakauppa
Kosmetiikka ja parfyymit
Deli fast food tuotteet
Stockmann Delicatessen

Toisessa kerroksessa ovat etenkin miesten pukeutumisen tuotteet, vaatteet & jalkineet, kuin myös nuorisomuodin One Way tuotteet sekä matkalaukut.

2. kerros

Stockmann Internet café
Miesten osasto – vaatteet, jalkineet
Nuorten osasto / One Way
Matkalaukut

Kolmannesta kerroksesta on naistenvaateosasto, naistenjalkine- ja käsilaukkuosastot sekä lastenvaatteosasto ]] ja lastenjalkine- ja leluosastot.

3. kerros

Naisten osasto – vaatteet, kengät, laukut, sukkahousut, sukat

Ylemmistä kerroksista 4. kerroksessa myydään muun muassa kodintarvikkeita, paperituotteita, elektroniikkaa, musiikkia, puhelimia sekä kameroita ja urheilutuotteita.

4. kerros

Lastenosasto – vaatteet, jalkineet
Lelut
Taloustavarat
Kodinkoneet
Paperiosasto

Ylin viides kerros sisältää mm. vaateliike Seppälän, kauneushoitola Désireén, optikkoliike Instrumentariumin, ja Kesklinna Apteek apteekin. Ylimmässä kerroksessa on myös Fazerin ravintola “Fifth Floor”.

5. kerros

Ravintola “Fifth Floor”
Kauneussalonki Désireé
Ecoclean – kuivapesu
Estravel – matkatoimisto
Instrumentarium
Kesklinna Apteek
Kuld Artur
Lasten leikkinurkkaus
Lippupalvelun myymälä
Mister Minit – avainpalvelu & suutari
Piletilevi
Infopiste, asiakaspalvelu
Seppälä
Sothys kauneussalonki
Tallink myymälä

Näiden viiden kerroksen alueelta löytyvien palveluiden lisäksi rakennuksesta löytyvät mm. lahjapakkaamispiste, vaatteiden räätälöintipalvelut, sekä tuotteiden kotiinkuljetukset (Tallinnan alueella).