Tallink Baltic Queenin ravintolat

Tallink Baltic Queenin ravintolat vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Grande Buffet, Grill House, sekä slaavilaisen keittiön Aleksandra.

Alus tekee Tallinkin tarjoamia 22 h -risteilyjä, joihin kuuluu mukaan aina myös 4h shoppailuaikaa Tallinnan puolella.

Koska kyseessä on Itämeren risteilyihin – ei reittimatkoihin – keskittynyt alus, sen tiloissa on panostettu viihteeseen, ravintoloihin, sekä tarjolla oleviin ostosmahdollisuuksiin.

Tallink Baltic Queen.

Baltic Queen on aluksena nykyaikainen (laiva valmistui vuonna 2009), turvallinen, ja sisustukseltaan viihtyisä kokonaisuus.

Ruokailupaikkojen valikoimissa on otettu huomioon monipuolisesti erilaiset matkustajien budjetit sekä mieltymykset suosikkimakujen suhteen.

Tallink Baltic Queenin ravintolat.

Voit viettää mukavaa aikaa ravintoloiden ohella laivan baareissa ja muissa tapaamispaikoissa.

Illan mittaan kohokohtana laivan tiloissa on sen peräosassa sijaitseva kaksikerroksinen showbaari, jossa voit nähdä maineikkaita ja nousevia esiintyjiä & artisteja.

Tallink Baltic Queenin kaupat.

Shoppailun suhteen Tallinnaan risteilevältä Baltic Queenilta löytyy esimerkiksi halvoista hinnoistaan maineikas parfyymikauppa, supermarketti, lastentavaraliike, sekä putiikki.

Grand Buffet

Suosituimpiin laivan ruokailuvaihtoehtoihin lukeutuu 7. kannen (keulaosan puolen) Grand Buffet, jossa on katettuna monipuolinen noutopöytä.

Noutopöytäruokailun yhteydessä voit nauttia kauniista merinäkymistä, maistellen samalla vaikkapa teemaan sopivia kalaruokia noutopöydän herkuista.

Buffet-pöydän valikoima on erinomainen, painotuksena muun muassa virolaiset ja ruotsalaiset ruokalajit, mutta makuja on paljon myös muualta maailmasta.

Ruoan valmistukseen käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita, ja esillepano on toteutettu siten, että voit mahdollisimman helposti valikoida tarjonnasta suosimiasi ruokalajeja, sisältäen ruokapisteitä kuten vihannespöytä, kalapöytä ja kausittain vaihtuva teemapöytä.

Grill House – Tallink Baltic Queenin ravintolat

Baltic Queenin grilliruokiin erikoistunut ravintola, Grill House, sijaitsee laivan 7. kannella, aluksen keskiosassa.

Ruokailupaikasta löytyy maukasta ruokaa sekä rentouttava ilmapiiri ateriointiin.

Grill Housen ruokalista sisältää esimerkiksi herkulliset hampurilaiset ja mehevät pihvit, mukaanlukien “From the Grill” -pihviannokset, jotka on valmistettu huippulaatuisesta Angus-lihasta.

Ateriasi kruunuksi tarjolla on runsas jälkiruokapöytä tai menusta valitsemasi jälkiruoka-annos. Lapsia varten Grill House tarjoaa oman ruokalistansa.

Gourmet Baltic Queen

Kaikkein muodollisin ateriointikokemus laivalla on tarjolla Gourmet Baltic Queen ravintolassa.

Tämän gourmet-ravintolan monipuolinen ja tasokas à la carte menu sisältää ensiluokkaisen oheisvalikoiman viinejä – luoden upean kokonaisuuden vaativimmillekin nautiskelijoille.

Ravintola sijaitsee laivan keskiosassa, 7. kannella.

Aleksandra – Tallink Baltic Queenin ravintolat

Yksi Itämeren laivojen mielenkiintoisimpiin kuuluvista laivaravintoloista on Baltic Queenin slaavilaisen keittiön à la carte ravintola Aleksandra.

Aleksandra ravintola - Tallink Baltic Queenin ravintolat.

Aleksandra-ravintola.

Ravintolan avulla voit toteuttaa ainutlaatuisen merimatkan upeiden slaavilaisten ruokaherkkujen äärellä.

Paikan monipuolinen menu perinteisiä ja innovatiivisia moderneja ruoka-annoksia kannustaa sinua kokeilemaan myös vähemmän tunnettuja slaavilaisen keittiön hienouksia.

Ruokalistan suosittuja vaihtoehtoja ovat muun muassa ukrainalainen borssikeitto, Šašlõkk lampaansisäfileestä, sekä Kiovan kotletti karhumarjavoilla.

Fast Lane kahvila

Mikäli etsit ratkaisua nopeaan nälkään, Baltic Queenin kahvila Fast Lane on oikea kohde tähän ongelmaan.

Kahvilan valikoimista löytyy pieniä välipaloja (kuten salaatteja & täytettyjä leipiä) sekä virvokkeita, tehokkaaseen näläntaltuttamiseen.

Löydät kahvilan aluksen keulaosasta, 6. kannelta.

Baarit ja pubit

Baarien ja pubien suhteen Baltic Queenista löytyvät Sea Pub, Manhattan Piano Bar, sekä Seaside.

Näistä Sea Pub on paikka, jossa voit nauttia rennosta tunnelmasta, maistellen laajasta valikoimasta erilaisia siidereitä ja oluita.

Tunnelmaa parantaa myös pubin trubaduuri elävällä musiikillaan.

Sea Pub on sijoitettu Baltic Queenin 7. kannelle.

Jos etsit laivalta paikkaa aperitiivin tai kahvin nauttimiseen, tyylikäs Manhattan Piano Bar sopii tähän tarkoitukseen mainiosti.

Manhattan Piano Bar - Baltic Queenin ravintolat.

Manhattan Piano Bar.

Nimensä mukaisesti Manhattan Piano Barin kohokohtana on rauhallinen illanvietto pianomusiikin ääressä.

Manhattan Piano Bar tarjoaa elämyksellisen illanviettopaikan laivan 7. kannella käsin, lähellä ruokaravintoloita.

Mikäli haluat maistella täyteläisiä oluita ja raikkaita siidereitä olohuonemaisessa miljöössä, sinun kannattaa suunnata Baltic Queenin Seaside-baariin.

Baarista löytyy laaja valikoima parhaimpia olutmerkkejä kokeiltavaksi sekä miellyttävän rento ilmapiiri.

Seaside toimii aluksen kannella numero 7.

Saman kannen puitteissa toimii myös 29-paikkainen Baltic Queen Cigar Club, jonka kohokohtia ovat laaja sikarivalikoima, viihtyisä sisustus, ja muhkeat tuolit.