Tallink Superstarin ravintolat

Tallink Superstar laivan ruokailuvaihtoehtoihin kuuluvat mukaan noutopöytä, a la carte, sekä hampurilais-ja pizzaravintolat.

Superstar ylittää Itämeren Helsingin ja Tallinnan välillä kahdessa tunnissa, joka jättää erinomaisesti aikaa ruokailla kaikessa rauhassa laivan tiloissa.

Laiva edustaa huippuluokan teknologiaa ja rakentamista, joten merenkäynti on tasaista vuoden läpi, myös talviperiodin aikana.

Ruokailun suhteen lähes kaikki laivan ravintoloista sijaitsevat aluksen ylimmällä sisäkannella, kannella nro. 8.

Muualta löytyy ainoastaan yhdeksännen kannen – avokannen – Sole Bar, joka on toiminnassa vain kesäkautena säiden salliessa.

Buffet-ravintola

Tallink Superstar Shuttle Buffet ravintola8. kannen ravintoloista suosituimpiin lukeutuu noin 300-asiakaspaikan kokoinen Shuttle Buffet, laivan keskiosassa.

Paikan tekee suosituksi sen tarjoama buffet-noutopöytäruokailu.

Buffet-ruokailu avautuu aamulähtöjen suhteen, klo 7:30 (lauantaisin klo 8:30) ja klo 10:30, aamiaisnoutopöydällä.

Muiden lähtöjen yhteydessä tarjolla on lämmin buffet-ruokailu, poikkeuksena viimeiset lähdöt klo 21:30 ja 22:30, jolloin ravintola on suljettu.

À la carte ravintola

Tallink Superstar Fellini À la carte ravintolaMikäli haet vaihtoehtoa buffet-ruokailulle, voit valita 8. kannen ravintola Fellinin à la carte aterioinnin tarjolla olevalta, huolellisesti rakennetulta ruokalistalta.

Menun laaja valikoima erinomaisia ruokia sekä laivan paras valikoima viinejä (joista voit valita ruokalajiisi sopivimman ravintolan sommelierin opastuksella) varmistavat kaikkia makuja tyydyttävän à la carte kokemuksen.

Voit tutustua ajankohtaiseen ravintolan ruokalistaan jo ennen matkaa, Tallink Siljan verkkosivujen kautta (www.tallinksilja.com), laivan ravintolaesittelyiden kohdalla olevan linkin takaa.

Pikaravintolat

Tallink Superstar Preston hampurilaisravintolaJos haluat suoriutua ruokailusta nopeammin, ja käyttää enemmän aikaa muihin laivan toimintoihin, kuten Tax Free myymälöihin, tutustumiseen, tarjolla on joukko pikaravintoloita.

Näihin pikaravintoloihin lukeutuvat hampurilaisravintola Preston, pizzeria Pizza Roman, ja Yo! Frozen Yogurt jugurttikahvila.

Koska pikaravintolat ovat etenkin lapsiperheiden suosima valinta laivalla, niiden viereen on sijoitettu lasten leikkipaikka.

Kahvilat ja baarit

Tallink Superstar Sardinia kahvilaMatkan ajaksi Superstarissa on tarjolla perinteisten ruokailupaikkojen ohella myös joukko kahviloita ja baareja, joista osasta saa myös välipalojen tyylistä kahvilaruokaa.

Paikoista suosittu on etenkin laivan keskiosassa (8. kansi) sijaitseva Sardinia, jossa on yhteensä 185 asiakaspaikkaa.

Maukkaiden kahvien ja muiden lämpimien juomien ohella voit tilata myös pikkupurtavaa kuten sämpylöitä, sandwich-leipiä, kolmioleipiä, salaatteja, kahvileivoksia, kuin myös virvoitusjuomia.

Tallink Superstar Dolce Vita baariDolce Vita baari löytyy puolestaan hienoista puitteista Superstarin keulaosassa, kolmessa kerroksessa.

Voit tilata baarissa matkan aikana erilaisia juomia ja drinkkejä.

Lauantaisin klo 7:30-16:30 ja sunnuntaisin klo 10:30-19:30 Helsingin lähtöjen yhteydessä sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:30-19:30 Tallinnan lähtöjen yhteydessä baarissa on tarjolla Shuttle Live -ohjelma, suomalaisen radio-DJ:n johdolla.

Musikaalinen ohjelma on suomen- ja englanninkielinen.

Tallink Superstar Da Vinci baariBaarien suhteen 8. kannen vaihtoehtoihin kuuluu lisäksi Da Vinci baari, laivan peräosassa.

Kyseessä on valoisa ja viihtyisä, piazza-tyylinen baari avoterassilla, josta saa tilattua erilaisia juomia ja pikkupurtavaa.

Mikäli olet laivalla kesäkauden aikana, Sole Bar palvelee tuolloin asiakkaita yläkannen (avokansi 9.) puitteissa.

Sole Bar on tosin suljettu huonon sään vallitessa myös kesäkuukausina.