Tallinkin Tallinna kylpylät

Jos olet matkustanut Tallinkin laivoilla Viroon ja pidät saamasi palvelun tasosta, hyvä vaihtoehto viettää kylpylälomaa Tallinnassa on varustamon omistamissa kylpylähotelleissa.

Nämä kylpylähotellit on toteutettu rakentamisajankohdasta lähtien tarjoamaan parhaimman mahdollisen kylpyläloman matkailijoille, ja valittavanasi onkin joukko ylellisiä vaihtoehtoja kehon virkistämiseen, terveyden hoitamiseen ja kauneuspalveluista rennosti nauttimiseen.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a
10111 Tallinna

Tallink SPA & Conference Hotel Tallinna

Yhden Tallinnan huomiotaherättävimmistä fasaadeista tunnettu Tallink Spa & Conference Hotel kylpylähotelli on ulkonäkönsä ohella myös sisustukseltaan uniikki kokemus.

Neljän tähden hotelli, joka on ollut avoinna vuodesta 2007 alkaen, sijaitsee loistavalla paikalla, Reisisadam sataman yhteydessä, kävelymatkan päässä vanhaankaupunkiin ja Tallinnan keskustaan nähden.

Paikka on kylpylöidensä ohella (tai niiden ansiosta) suosittu myös kokoushotellina, ja rakennuksesta löytyy huippumoderni kokouskeskus.

Tallink SPA & Conference Hotel standard huone

Majoituspaikkana Tallink Spa & Conference tarjoaa 275 nykyaikaista (ja myös omaperäistä huonetta), mukana 242 kahden hengen standard-luokan huonetta, 9 yhden hengen standard huonetta, 20 double de luxe huonetta, sekä 4 sviittiä.

Kaikkein parhainta luksusta hakeville hotellista löytyy mielenkiintoisen teemaisia sviittejä: tyylikäs Ranskalainen sviitti, romanttinen Arabialainen sviitti, futuristinen Kosmos-sviitti, sekä ylellinen Metropolitan-sviitti.

Aqua Spa Kylpyläosasto Tallink SPA & Conference Hotel

Kylpylähotellina paikan kylpyläpalvelut ovat kuitenkin matkan kohokohta, eikä (yllä kuvassa oleva) Aqua Spa -kylpyläosasto petä hienoudellaan, vaan kiehtoo kävijöitä jännittävällä sisustuksellaan, altaillaan ja saunoillaan.

Voit rentoutua mm. Aqua Span höyrysaunoissa ja tavallisessa löylysaunassa, ryvetä porealtaassa, ulkoaltaassa (auki vuoden ympäri), kohokohtana kylpeminen kuumaksi lämmitetyllä kivilavitsalla.

Hotellista löytyy kylpylän oheen tasokas Hera Salongid kauneuskeskus, jossa valittavanasi ovat tarjoaa kattavan valikoiman klassisia kauneushoitoja sekä spa-hoitoja.

Rentoumista voit jatkaa hotellin ravintoloissa ja baareista, josta löytyy esimerkiksi Viron Top 50 ruokailupaikkojen joukkoon valittu Ravintola Nero.

Uniikisti sisustetun ravintolan hienouksiin kuuluvat lisäksi lava ja tanssilattia, mikä on tehnyt paikasta suositun tapahtumien ja juhlien järjestämiseen.

Tallink Spa & Conference Hotel aulabaarissa on puolestaan kohde, josta saat cocktaileja ja kuumia juomia, mutta myös voileipiä ja leivoksia pikkunälkään.

Kirsikkana kakussa löytyy rakennuksen 5. kerroksessa sijaitseva Sikaribaari Fidel, josta on upeat näkymät ympäröivään moderniin Tallinnan kaupunkiin.

Pirita SPA Hotell
Regati pst 1
11911 Tallinna

Tallink Pirita SPA Hotell

Pirita SPA on ainutlaatuinen kohde koko Baltian mittakaavassa, sillä se on kiinteällä yhteydellä Olympiahistoriaan varustettu Viron suurin kylpylähotelli.

Kylpylähotellista löytyy osaamista useiden vuosikymmenten varrelta asiantuntevien terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluiden suhteen.

Pienenä miinuksena hotellilla on sen sijainti, noin 10 minuutin ajomatkan päässä keskusta (hyvien bussiyhteyksien varrella), mutta tätä seikkaa kompensoi hotellia ympäröivä upea merenrantamiljöö Pirita-joen suulla.

Rentoutumista jouduttaa loman aikana myös tasokas, 360-paikkainen merinäköalaravintola Regatta sekä erilaisia baareja.

Pirita SPA Hotel Marine luokan huone

Huoneiden tarjonnan suhteen Pirita SPA:Sta löytyy yhteensä (3:ssa kerroksessa olevat) 265 Marine- ja SPA-luokan parvekkeellista huonetta, näköalalla merelle (Marine luokan huone merinäköalalla kuvassa yllä) tai kadulle.

Jos haet parhainta mahdollista kokemusta lomaltasi, huoneistojen valikoimaan kuuluu lisäksi 5 sviittiä, 5 double de luxe -huonetta, sekä 6 junior-sviittiä.

Palveluiden ytimessä olevat kylpyläkokemukset ja kauneudenhoidot ovat tarjolla etenkin hotellin toisessa kerroksessa, josta löytyy Pirita MediSPA sekä hotellin Wellness keskus.

MediSPA:n kohokohtiin lukeutuvat etenkin erilaiset kylpyläpaketit, vesihoidot, suolahuone, valoterapia, kuin myös SPA JET -energiakapseli, Vichy-suihkuhieronta ja lääketieteellinen diagnostiikka.

Samasta kerroksesta löytyvästä Wellness-keskuksesta löydät puolestaan monipuolisen hoitovalikoiman, sisältäen esimerkiksi erilaisia hierontoja (eripuolilta maailmaa), kivihierontoja, ylellisiä vartalohoitoja kääreiden ja kylpyjen kera, kuin myös vartaloa kiinteyttäviä hoitoja.

Voit nauttia hotellissa myös perinteisistä kauneushoidoista, joita tarjoaa Pirita SPA Kauneusmaailma osasto, kampaajineen ja kosmetologeineen. Tarjolla on myös erilaisia käsi- ja jalkahoitoja.

Pirita SPA:n menneisyys osana Olympiakisojen historiaa näkyy paikan urheilukeskuksessa, jossa voit mm. käyttää uima-altaita ja erilaisia saunoja, osallistua vesiaerobic-tunneille, kuntoilla tasokkaassa kuntosalissa, tai vaikkapa pelata minigolfia.