Tallinna hotellimatka Viimsiin

Tallinnan lähialueista suosittuihin matkailukohteisiin lukeutuu etenkin Viimsi, noin 10 km ajomatkan päässä Viron pääkaupungista.

Viimsistä löytyy kokonaisuudessaan viisi erilaista majoituspaikkaa upean luonnon ja merimaisemien läheisyydessä, kuuluisimpina kylpylähotellit Tallinna Viimsi Spa ja Spa Hotel Lavendel.

Tallinnan Piritan kaupunginosan vieressä sijaitsevaan Viimsiin pääset oman auton lisäksi julkisilla busseilla (yhdellä vaihdolla esimerkiksi linjoja 5 ja 1A hyödyntäen).

Tallinna Viimsi Spa
Randvere tee 11
74001 Viimsi

Tallinna Viimsi Spa

Tallinn Viimsi SPA hotelli on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 2002, ja sijaitsee hienolla paikalla Viimsin niemimaata.

Normaalihotellin palvelujen ohella paikalta löytyvät kattavasti vaihtoehdot & tilat aktiiviloman viettoon, terveydenhoitoon, ja rentoutumiseen.

Kokonaisuuteen lukeutuvat ammattimainen hyvinvointikeskus & eksoottinen sauna-ja kylpyläkeskus, joka sisältää kuusi erilaista saunaa ja altaita rentoutumiseen.

Paikan fitness keskus puolestaan omaa avarat kuntoilutilat, 25 metriä pitkän uima-altaan, kuin myös 2 aerobic-salia, joissa viikoittain järjestetään 60 erilaista ryhmäkuntoilu tapahtumaa.

Hotellin majoitustiloina tarjolla ovat mm. 3 sviittiä saunalla, 3 sviittiä kylpyammeella, 22 superior huonetta, 8 perhehuonetta, ja 72 twin huonetta.

Liikuntarajoitteisille löytyvät myös omat erikoishuoneensa.

Spa Hotel Lavendel
Sõpruse tee 9
74001 Viimsi

Spa Hotel Lavendel Viimsi

Kylpylähotelli Spa Hotel Lavendel sijaitsee myös uniikilla paikalla Viimisiä, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä merenrannalta.

Lähin bussipysäkki kohti Tallinnan keskustaa on 200 m päässä hotellilta.

Paikan ruokailupaikkana hotellilta löytyy Cafe Lavendel, jossa on tilat maksimissaan aina 120 henkilön ruokailua (aamiainen, lounas, ja illallinen) varten.

Cafe Lavendelin palveluihin kuuluu myös kaunis kesäterassi (maksimissaan 30:lle henkilölle).

Kauneushoitoja tarjoaa kylpylän Beauty Center, jossa hoitoina löytyvät mm. kasvohoidot, Accura-kasvohoidot, vartalohoidot, hieronnat, kylvyt, jalkahoidot, sekä manikyyrit.

Keskuksen ViimsiSport urheilutiloissa puolestaan voit viettää tuokion kuntosalilla, spinningissä, tai vaikkapa tennistä tai korista pelaamassa.

Villa Mary Boutique Hotel
Rohuneeme tee 103
74013 Viimsi

Villa Mary Boutique Hotel Viimsi

Meriton Hotels ketjun operoima Villa Mary Boutique Hotel on tyyliltään uniikki boutique hotelli, joka on rakennettu yhdistäen vanhaa virolaista maalaismiljöötä ja moderneja majoitusratkaisuja.

Paikan omistaja, Alexander Kofkin, on sijoitellut myös arvotaidetta (virolaisesta ja kansainvälisestä taidekulttuurista) majoituksen valitsevien iloksi läpi huvilan.

Majoitustiloina huvilasta löytyy viisi erilaista sviittiä:

French Superior
White Superior
Swedish Superior
Iris Superior
Presidential Suite (varustettu mm. parvekkeella merinäkymin ja toimistolla)

Huvilan ja meren väliin on puolestaan sijoitettu erillinen virolaisen saunan sisältämä hirsirakennus, jossa on tilaa maksimissaan 8:lle saunojalle.

Viimsi manor guesthouse Birgitta
Pargi tee 12
74001 Viimsi

12 huoneen kokoinen Viimsi Manor Hotel Birgitta sijaitsee paikkakunnan historiallisessa Viimsin kartanossa, joka toimii myös suosittuna juhlatilana.

Hotellille on kaikkiaan 10 km Tallinnan keskustasta ja toisaalta hotellilta on edelleen 1 km lähimmälle valkohiekkaiselle rannalle.

Paikan huoneista 11 on tuplahuoneita ja yksi on sviitti. Muina tiloina kartanosta löytyy esimerkiksi iso toimintahalli sekä saunatilat.

Viimsin kartanon hotellin ravintola on italialaiseen ruokaan erikoistunut paikka nimeltään “Cocodrillo”, joka löytyy sisääntulokerroksen yhteydestä.

Cocodrillon palveluihin kuuluu kesäisin avoin terassi, jossa voit nauttia ateriasi kesäauringosta nauttien.

Viimsi EconoStay
Kaluri tee 5
74001 Viimsi

Viimsi EconoStay on majoituspaikkana 17 huoneen kokoinen hostelli, noin 12 km päässä Tallinnan keskustassa osana Viimsiä.

Lähin Baltianmeren ranta on hostellilta 750 metrin päässä.

Kaikki EconoStayn huoneet on sisustettu moderniin mutta yksinkertaiseen tyyliin, ja tiloihin kuuluvat jaetut kylpyhuonetilat.

Voit tehdä omia aterioitasi paikan yleisessä keittiössä, jossa on ohessa ruokailutila. Myös jaettu vaatteidenpesukone löytyy tiloista.

Matkailijoiden suosimalle Piritan rannalle on hotellilta matkaa 3,5 km, ja lähin bussipysäkki on 500 metrin päässä.