Tallinna kylpylät kaupungin lähialueilla

Tallinnan lähialueilta löytyy useita vähemmän tunnettuja kylpylähelmiä, mukaanlukien Harmoonikum, Laulasmaa SPA, sekä Tallinn Viimsi SPA.

Esimerkiksi Viimsi sijaitsee noin 10 km päässä Tallinnan keskustasta ja Laulasmaa 38 km:n päässä, mutta pääset molempiin näihin kohteisiin helposti mm. julkisilla kulkuvälineillä kuten busseilla.

Tallinn Viimsi SPA
Randvere tee 11
74001 Viimsi

Tallinn Viimsi SPA on tasokas hotelli ja kylpylä, joka on ollut avoinna asiakkaille keväästä 2002 saakka, sijaiten upealla paikalla Viimsin niemimaalla, lyhyen ajomatkan päässä Tallinnasta.

Kylpyläpalveluiden lisäksi voit viettää paikassa loman kokonaisuudessaan, sillä Viimsi SPA on myös moderni hotelli ja kuntokeskus.

Kohteen eksoottinen spa- ja saunakeskus sisältää 6 erilaista saunaa, kuin myös erilaisia rentouttavia uima-altaita (eri lämpötiloilla varustettuina).

Viimsi SPA:n fitness-keskus puolestaan pitää sisällään avaran kuntosalin, 25 metriä pitkän uima-altaan, ja 2 aerobic-salia (joissa järjestetään viikoittain 60 erilaista ryhmäliikuntaa).

Jos yövyt Viimsi SPA:n hotellissa, tarjolla on majoitusta varten 3 sviittiä saunalla, 3 sviittiä kylpyammeella, 22 superior-huonetta, 8 perhehuonetta, 2 erikoishuonetta liikuntaesteisille, sekä 72 twin-huonetta.

Voit rentoutua kylpyläpalveluissa vietetyn päivän jälkeen myös hotellin ensimmäisen kerroksen lobbybaarissa, joka on avoinna 24h ja sisältää aurinkoterassin.

Lapsiasiakkaat on myös otettu huomioon kylpylän palveluissa, sillä heitä varten paikasta löytyy oma kaksikerroksinen keskuksensa, varustettuna isoilla kiipeilytelineillä, liukumäillä, trampoliineilla, ja mahdollisuudella pelata erilaisia pelejä.

Harmoonikum
Pargi tee 8
74001 Viimsi

Harmoonikum kylpylä

Päiväspa pohjaisesti (ilman majoitusta) toimiva hyvinvointikeskus Harmoonikum sijaitsee upeissa tiloissa Viimsin kartanon vuosisatoja vanhojen seinien sisällä.

Harmoonikum Eco SPA on erikoistunut etenkin uniikkeihin eko-hoitoihin, jotka hyödyntävät ainoastaan luonnollisia, energiaa antavia uudistavia raaka-aineita (kuten eko-maito, hunaja, öljyt, yrtit, aromiöljyt jne).

Hoitoina voit valita paikassa muun muassa erilaisia virkistäviä ja rentouttavia kylpyjä, hierontoja, sekä vartalokääre-hoitoja.

Harmoonikum järjestää myös kursseja ympäristöystävällisestä elämäntavasta, joissa voit oppia esimerkiksi ekologisesti kestävän kosmetiikan kotivalmistuksen, mutta myös tekemään luomusaippuoita, soijavahakynttilöitä, sekä luomuhajusteita.

Kylpylän palveluihin lukeutuu myös Ravintola Harmoonikum, jonka menu kattaa terveellisimmät ja maukkaimmat virolaisen keittiön reseptit.

Laulasmaa SPA
Puhkekodu tee 4
76702 Laulasmaa

Laulasmaa SPA

Upealla paikalla sijaitseva Laulasmaa SPA on täyden palven hotellikylpylä ja konferenssikeskus, jossa kaunein virolainen luonto Suomenlahden rannalla kohtaa modernit kauneuspalvelut.

Mikäli etsit romanttista kohdetta viettää kylpylälomaa, Laulasmaa SPA on paikkana erinomainen vaihtoehto, jossa ympäröivä luonto luo rentouttavan kokonaisuuden etenkin kesäisin aurinkorantoineen ja antiikkisine mäntymetsineen.

Johtuen paikan sijainnista, voit kylpylähoitojen välissä nauttia aktiivilomaa muun muassa pyöräillen tai hölkkäpoluilla, ja toisaalta läheinen Tallinna (vain 38 km päässä) on erinomainen paikka viettää päivä shoppailun merkeissä.

Kylpylähoitojen suhteen voit valita laajasta valikoimasta erilaisia paketteja, tai valita hoidot yksittäisinä, räätälöityinä kokonaisuuksina omia tarpeitasi varten.

Valmiista paketeista löytyy kokonaisuuksia vartalohoitoihin, kasvohoitoihin, käsi-ja jalkahoitoihin, hierontoihin, kylpyihin, lämpöhoitoihin, sekä fysioterapiaan.