Tallinna matka helikopterilla (LOPETETTU)

Yksi kätevimmistä tavoista matkustaa tehdä Tallinnan matka Helsingistä on helikopterilla välin lentäminen, joka kestää lentona vain 18 minuuttia per suunta. (PÄIVITYS 2020: COPTERLINE PALVELU ON LOPETETTU)

Reittiä lentää reittilentoina vain yksi helikopteriyritys, Copterline, joka on nimennyt palvelun osuvasti ‘FAST CLASS’ nimellä.

Copterline helikopteri Helsinki Tallinna

Esimerkiksi Finnairin lentokoneyhteys Helsinki-Vantaalta Tallinnaan kestää lentona 30 minuuttia, ja lentoonlähtöä hidastavat mm. helikopterilentoon verrattuna pidempi turvatarkastus.

Samoin helikopterilento on lentokoneeseen verrattuna myös terminaaleiltaan kätevämpi vaihtoehto.

Copterlinen molempien päiden terminaalit ovat aivan keskustan tuntumassa, Finnairin käyttämien lentokenttien ollessa etenkin Helsingin päässä syrjemmässä, Vantaan puolella.

Nopein katamaraaniyhteys Helsingistä Tallinnaan on Linda Linen kyydillä noin 1,5 tunnin pituinen, mutta usein tämä aika pitkittyy kovan merenkäynnin takia, ja kova merenkäynti saattaa aiheuttaa katamaraanivuorojen peruuttamisia.

Copterlinen lennoilla kova merenkäynti ei ole esteenä lennoille, joten luotettavuus lennon toteutumiseen ennustetussa aikataulussa on huomattavasti parempi.

Helikopterireitillä valittavanasi on päivittäin kuusi edestakaista reittilentoa, joten voit joustavasti valita työpäivääsi sopivan aikataulun Suomen puolelle paluun suhteen.

Ajomatkoina Copterlinen terminaalit sijaitsevat noin viiden minuutin ajomatkan päässä kummankin kaupungin keskustoista.

Fast Class Lounge Copterline

Voit tehdä matkan myös Helsingin päässä bussilla #14 (matka-aika 15 minuuttia, bussilla on pysäkki Copterlinen terminaalin pääoven edessä).

Voit tilata kummassakin päässä ennen lentoonlähtöä jatkokuljetuksen lopulliseen määränpäähän, lähtöselvityksen yhteydessä.

Helsingin puolella Copterlinen terminaali sijaitsee Hernesaaressa, josta löytyvät sekä lipunmyynti että business-loungen oloiset odotustilat.

Loungessa toimii laajakaista netti ja voit myös tulostuksia. Päivän lehdet ja pientä purtavaa / juotavaa löytyy myös tiloista.

Tallinnassa terminaali puolestaan sijaitsee Linnahallin yhteyssä, joka on tuttu Linda Lineä aikaisemmin käyttäneiden keskuudessä.

Copterlinen Tallinnan terminaalista löytyy lipunmyynti ja business-lounge.

Reittilentojen ohella Copterlinelta löytyy erilaisia matkustuspaketteja, suosituimpiin kuuluessa polttaripaketit Tallinnaan.

Polttaripaketissa Copterline tarjoaa 6-13 henkilön polttariporukoille kokonaisuutta, johon kuuluvat lento Tallinnaan, yö hotellissa sekä paluu laivalla Helsinkiin.

Voit halutessasi pyytää tämän paketin räätälöintiä, sisältämään esimerkiksi illallisen ja limusiini-kuljetukset Tallinnassa, kuin myös haut minibusseilla Helsingin päässä.