Tallinna päiväristeily Eckerö Linellä

Eckerö Line on yksi suurista risteilyvarustamoista Helsinki Tallinna reitillä, ja tarjoaa kaksi erilaista päiväristeily vaihtoehtoa reitille.

Suosituimpiin vaihtoehtoihin kuuluu Päivä Tallinnassa -risteily M/S Finlandialla, jossa aikaa perillä Tallinnassa sinulla on 7 tuntia.

Eckerö Line MS Finlandia

Takaisintulomatkaa laivalla kruunaa laivan herkullinen teemabuffet-pöytä, joka sisältää vaihtuvia sesongin herkkuja.

Kun teet varauksen risteilymatkalle netin kautta, voit varata samalla auton mukaan risteilylle, hytit, kuin myös ruokailut laivalla (mukaanlukien teemabuffet-paikat alennettuihin hintoihin).

M/S Finlandia lähtee päiväristeilyillä Helsingistä aamulla kohti Tallinnaa klo 8:30, saapuen Viron puolelle klo 11.

Tallinnan puolella lähtö kohti Helsinkiä alkaa klo 18:45, ja saapuminen Helsingin satamaan on klo 21:15.

Toinen päiväristeilyvaihtoehto Eckerön kyydissä on nopea miniristeily M/S Finlandialla Suomenlahdella, jossa voit myös varata auton laivaparkkiin matkasi ajaksi.

Miniristeily ei sisällä maihinnousua Tallinnan puolella risteilyä.

Voit varata risteilyn varausvaiheessa parkkipaikan autolle risteilyn ajaksi, hytit majoittumista varten, sekä ruokailut Buffet Eckerö -ravintolassa (alennettuihin ennakkovaraajan hintoihin).

Lähtö M/S Finlandian miniristeilyille kohti Tallinnaa alkaa klo 8:30, ja saapuminen Tallinnaan on klo 14:30.

Koska miniristeilyllä ei ole maihinnousua, lähtö takaisin kohti Helsinkiä alkaa jo klo 15:30, laivan saapuessa Helsinkiin klo 21:15.

Molemmissa vaihtoehdoissa risteilyaluksena toimiva M/S Finlandia sisältää kaikkiaan kuusi ravintolaa, kaksi myymälää ostosten tekoon, ja tilaa yhteensä 2000 matkustajalle sekä yli 650 ajoneuvolle.

Ravintoloina laivasta löytyvät Buffet Eckerö, Bar Naissaar, Bar Nosturi, Pub Telakka, Cafeteria Satama, Bar Laituri, sekä Pub Jätkäsaari.

Voit tehdä ostoksia laivan myymälöissä EckeröMarket ja Parfymeria Bellezza, joista Bellezzassa myydään myös parfyymien ohella myös kosmetiikkaa ja asusteita.