Tallinna spa – Kadriorgin Olive Spa

Kadriorgin rikkaasta kaupunginosasta Tallinnaa löytyvä Olive Spa on tasokas kauneussalonki ja rentoutumiskeskus, yksi suosituimmista paikoista suomalaisten turistien keskuudessa.

Salonki on rakennettu alusta pitäen tarjoamaan mahdollisimman rauhaisan ja viihtyisän ympäristön, jossa on panostettu niin väreihin, aromituoksuihin, kynttilävalaistuksiin, kuin kalustukseenkin.

Läheltä löydät lisäpalveluina myös mm. VIP hammasklinikan sekä Amalia kahvilan.

Olive Spa
Narva maantee 59
10154 Tallinna

Kylpyläkokemus alkaa vaatteiden vaihtohuoneesta, jossa kylpylävarusteina vaihdat pehmeään kylpytakkiin ja mukaviin tohveleihin.

Olive SPA suosittelee että saavut hoitoja varten 15 minuuttia aikaisemmin, joka jättää riittävästi aikaa vaatteidenvaihtoon ja sisäänkirjautumiseen. Sinun kannattaa jättää arvokorut ja -kellot säilöön hoitosi ajaksi jo hotellillasi.

Hoitohuoneissa vietetyn ajan jälkeen voit viettää aikaa myös paikan pienikokoisessa, elegantissa rentoutumishuoneessa, joka on varustettu mukavilla nojatuoleilla, pöydillä, ja tunteikkaalla musiikilla.

Olive Spa Tallinna

Tunnelmaa täydentää kylpylän tarjoamat alkuperäiset teet, sekä niiden kanssa tarjolla olevat maukkaat kuivatetut hedelmät ja erilaiset makeiset.

Hoitoina voit valita kylpylässä luksusmaisia kasvohoitoja, käsi-ja jalkahoitoja, aasialaisia spa rituaaleja (mukaanlukien Hammam), kuin myös laajan valikoiman vartalohoitoja ja ammattimaisia hiustenhoitopalveluita.

Paikka käyttää hoitoihin tuotteita brändeiltä kuten Guinot, Ericson, Carita, Alessandro, Goldwell, Germanie de Capuccini ja Gerards.