Abakhan käsityö-ja kangaskaupat Viro – Tallinna, Tartto & Pärnu

Abakhan käsityö- ja kangaskaupat Viro ketjuun kuuluu maan alueella yhteensä 7 myymälää, mukaanlukien kolme liikettä Tallinnassa, joista Pärnu mnt 69 kauppa on ketjun lippulaivamyymälä.

Kankaita ja käsityötarvikkeita myyvän ketjun mottona on “kaikki mitä tarvitset yhdestä paikasta!“, joka näkyy muun muassa kattavina tuotevalikoimina kaikissa tarjolla olevissa kauppapaikoissa.

Yhtiö tunnetaan myös edullisista hinnoistaan, säännöllisistä kampanjatarjouksistaan, sekä jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta kankaita.

Abakhan käsityö- ja kangaskaupat Viro - Tallinna - Mustika Keskus.

Tallinna – Mustika Keskus.

Lisäksi toimipaikkojen kätevät sijainnit (muun muassa Mustamäen, Õismäen, ja Nõmmen kaupunginosissa Tallinnaa) tekevät kankaiden ostamisen helpoiksi ompelua ja käsitöitä varten.

Myymälöissä on paljon ideoita, miten voit tehdä kodistasi kauniin ja omaperäisen.

Esimerkiksi kodin sisustajalle Abakhanissa on laaja valikoima sisustuskankaita. Näihin tuotteisiin lukeutuu huonekalujen verhoilu- ja koristekankaita, pitsi-ja voileeverhoja, pöytätabletteja, sekä vuodevaatekankaita.

Tallinna – Pärnu mnt 69.

Ketjun suosituimpiin tuotteisiin sisältyvät myös pukukankaat, hame- ja housukankaat, silkki-, pitsi-, sametti-, lycra- trikoo-, fleece-, farkku-, vakosametti-, ja tyllikankaat, sekä vuori- ja liimakankaat.

Näiden kategorioiden sisällä on tuhansia väri- ja kuviovaihtoehtoja.

Kankaiden ohella myymälöiden tuotevalikoimiin kuuluu paljon muutakin kodinsisustukseen soveltuvaa, kuten peitot, matot, liinat, ja tyynyt sekä tyynyliinat.

Kangaskauppa Tallinna - Abakhan.

Abakhan on suosittu kauppaketju käsitöitä harrastavien keskuudessa, sillä myymälöistä löytyvät kaikki tarpeelliset materiaalit ja tarvikkeet huovutukseen, kudontaan, virkkaukseen, ompeluun, tilkkutöihin, ja kirjontaan.

Tuotevalikoima kattaa ompelutarvikkeiden osalta mm. langat, vetoketjut, kanttausnauhat, liimanauhat, heijastinnauhat, erilaiset kuminauhat, neulat, sakset, verhoilunauhat ja kanttaukset, napit, hakaset, nepparit, pitsit, koristenauhat, soljet jne.

Käsityökauppa Tallinna.

Voit shoppailla lisäksi asustevalikoiman tuotteista, kuten koruista, rannerenkaista, kaulaketjuista, teatterilaukuista, rahakukkaroista, kelloista, käsilaukuista, ja huiveista.

Abakhan käsityö- ja kangaskaupat Viro – Tallinna, Tartto & Pärnu

Narva
Energia 2
20304 Narva
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16, sunnuntai 10-15
abakhan.ee

Pärnu
Lai 18
80013 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16

Tallinna – Mustika Keskus
A. H. Tammsaare tee 116, Mustika Keskus
12915 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18

Tallinna – Pärnu mnt
Pärnu mnt 69
11614 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-18:30, lauantai 10-16

Tallinna – Tartu mnt
Tartu mnt 63
10115 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-18:30, lauantai 10-16

Tartto – Riia
Riia 9
51010 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-18:30, lauantai 10-16, sunnuntai 10-15

Tartto – Rüütli
Rüütli 11
51005 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-16

Voit saada lisätietoja Abakhan käsityö- ja kangaskaupat Viro ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/abakhan.ee/.

Abakhan yrityksenä

Yhtiön tarina sai alkunsa 1940-luvun ensimmäisellä puoliskossa, kun perheyritys Michael Abakhan Ltd avasi ensimmäisen kangastehtaansa Walesin alueella Iso-Britanniaa.

Abakhan aloitti toimintansa Virossa vuonna 1991, luomalla paikallisesti toimivan tytäryhtiön.

Tälle tytäryhtiölle annettiin nimi Abakhan Fabrics Eesti, ja siitä on vuosien myötä tullut konsernin merkittävin yritys.

Abakhan on kangaskaupan alueella Viron ja Latvian suurin kangaskauppaketju.

Ketjuun kuuluu yhteensä 12 myyntipaikkaa: 7 myymälää Virossa ja 5 Latviassa. Niiden toimintaa tukee 24/7 avoinna oleva verkkokauppa.