Accenta Mööbel – mittatilaushuonekalut Tallinna

Accenta Mööbel mittatilaushuonekalut Tallinna showroom-myymälä sijaitsee Haaberstin kaupunginosan puitteissa Viron pääkaupunkia, osoitteessa Haabersti 1.

Mittatilauksesta huonekaluja valmistava yhtiö on erikoistunut kauniisiin ja funktionaalisiin keittiökalusteisiin, mutta yhtiön osaamiseen kuuluvat myös muiden huoneiden huonekalut.

Voit esimerkiksi tilata toiveidesi ja mittojesi mukaan valmistettuja lastenhuonekalusteita, toimistokalusteita, olohuonekalusteita, kaappeja, sekä garderobeja.

Accenta Mööbel - mittatilaushuonekalut Tallinna.

Yhtiön valmistamat huonekalut ovat erinomaisia funktionaalisuudeltaan ja ergonomialtaan, tyylikkäitä disainiltaan, sekä kulutuskestäviä, tarjoten myös optimaalisen hinta-laatusuhteen.

Näiden tuotteiden korkean laadun takaavat Saksasta ja Italiasta hankitut raaka-aineet ja materiaalit, sekä yhtiön disainerien ammattimaisuus ja tuotantomahdollisuudet erikoisratkaisujen & räätälöintien suhteen.

Kilpailijoihinsa verrattuna tallinnalainen yhtiö erottuu edukseen myös muun muassa keittiökalusteiden laajan malliensa ja värien valikoimansa puolesta, kuin myös edullisten hintojensa ansiosta.

Kun tilaat mittatilauksena tehdyn keittiökalusteen, sen valmistusaika on saksalaisista materiaaleista aina 6 viikkoon asti, ja italialaisista materiaaleista 3 viikkoon.

Accenta Mööbel mittatilaushuonekalut Tallinna
Haabersti 1 (Rimi hypermarketin yhteydessä)
13516 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-19, lauantai-perjantai 11-16
accenta.ee

Voit saada lisätietoja Accenta Mööbel mittatilaushuonekalut Tallinna myymälästä ja palveluista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/accentamoobela/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä esimerkiksi liittyen yhtiön vastikään tekemiin asiakastoimituksiin, suosittuihin mittatilaushuonekaluihin, tarjouksiin, ja paljon muuta.