Tallinnan Accessorize asustekaupat (SULJETTU)

Asustekauppaketju Accessorize on Tallinnassa kolmella myymälällä, joista yksi on ydinkeskustan alueella, Virukeskuksessa (Viru väljak 4). (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Accessorize tunnetaan alkuperäisistä, huomiotaherättävistä, ja jatkuvasti muuttuvista asustekokoelmistaan, joihin sisältyy koruja, laukkuja, hattuja, huiveja, hansikkaita, sekä hiussomisteita.

Accessorize asustekauppa Kristiine Keskus TallinnaKetju syntyi Lontoon kaupungin ytimessä 1980-luvun aikana edustamaan luovuutta sekä intohimoa jännittävään, trendienmukaiseen muotiin.

Tuotteissa on otettu inspiraatiota huippumuodin maailmasta, joka on tuonut sille paljon asiakkaita kuuluisuuden henkilöistä, tehden Accessorizesta paikan, jossa voi välittömästi päivittää tyylinsä ajankohtaiseksi.

Nykyään Accessorize on yksi maailman suurimpia asustetuotemerkkejä yli 1000:n myymälän verkostollaan 70:ssä eri maassa ja suositulla internet verkkokaupalla.

Myymälöissä on shoppailtavissa tuhansittain erilaisia asusteita, mukaanlukien laukkuja, koruja, sekä kenkiä, joihin voit tutustua jo etukäteen Accessorize nettikaupan sivuilla (www.Accessorize.com).

Accessorize kokoelmat ovt aina täynnä tuotteita kauden suosikkiväreissä ja tyyleissä, tarjoten mahdollisuuden spontaaniin ostoskokemukseen.

Ketjun myymälöitä luonnehditaankin usein eklektisiksi basaareiksi, jotka ovat täydellisiä paikkoja löytää “sitä jotakin” ekstraa pukeutumiseen, antamaan tyylille lisävaikutusta.

Yhtiönä Accessorizen tavoite on tuoda maailman vaatekaappeihin tunnetta eri suuntauksista olevien vaikutteiden yhdistelemisestä sekä jännitystä.

Edulliset hinnat ja erinomainen laatu ovat myös osa Accessorizen toimintaa, kuin myös muodin pinnalla pysyminen, tarkoittaen, että myymälän korut, kengät, laukut, ja asusteet ovat helposti puettavia ja täysin ajankohtaisten trendien mukaisia.

Voit pitää silmällä ketjun Tallinnan myymälöiden alennusmyyntejä, muita kampanjoita, ja uusia tuotteita etenkin Accessorizen Viron Facebook-sivujen avulla, osoitteessa www.facebook.com/AccessorizeEesti.

Tallinnan Accessorize myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Accessorize Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.accessorize.com

Accessorize Viru Keskus
Viru Väljak 4
10111 Tallinna
www.accessorize.com

Accessorize Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.accessorize.com

Kristiine ostoskeskuksen Accessorize myymälä sijaitsee rakennuskompleksin 1. kerroksen puitteissa.

Tarkemmin määriteltynä kauppapaikka löytyy kerroksesta Samsonite laukkukaupan ja Go Travel matkatoimiston välisestä liiketilasta.

Kristiine Keskus sisältää kaiken kaikkiaan noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2:n kokoisella alueella.