Tallinnan Actors myymälä (SULJETTU)

Turkis-ja nahkavaatteita kauppaava ukrainalainen myymäläketju Actors on Tallinnassa yhdellä toimipaikalla, Ülemiste kauppakeskuksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Tuotemerkkinä Actors tunnetaan parhaiten eksklusiivisistä tuotteistaan ja viimeisimpiä muotitrendejä edustavista kokoelmistaan.

Actors myymälä Ülemiste Keskus TallinnaKunkin uuden kokoelman myötä Tallinnan myymälään tulee vähintään 500 uutta mallia, muun muassa takkeja, mantteleita, sekä turkiksia.

Actors toimii putiikkiperiaatteella, siten, että tuotevalikoimasta noin 70% on myynnissä yhdessä myymälässä vain 3-5 samaa mallia edustavan vaatteen varastolla.

Tämä eksklusiivisuus varmistaa ostamiesi vaatteiden ainutlaatuisuuden ja yksilöllisyyden, ja kukin vaatekappale on lisäksi toteutettu korkeaan laatuun ja tuoreimpia muotivirtauksia mukaillen.

Actors myymälöissä, joita löytyy Baltian maiden alueella myös Riiasta sekä Vilnasta, asiakaspalvelu on aina henkilökohtaista, ystävällistä, ja ammattimaista.

Voit käyttää myymälän henkilökuntaa apunasi löytämään toiveisiisi parhaiten soveltuvan vaatemallin, joka sopii suunnitelmiisi niin tyyliltään kuin hinnaltaankin.

Euroopasta, lähinnä Ukrainasta, löytyy Actors tuotteita myyviä kauppoja myös nimien Argos ja VOT’s alla.

Actors Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.actorsfur.com

Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa operoiva Actors myymälä sijaitsee rakennuskeskuksen 2. kerroksessa.

Tarkalleen määriteltynä kauppapaikka sijaitsee Ou’i ja Woolhouse myymälöiden välisessä liiketilassa.

Kokonaisuutena Ülemiste Keskus on yksi Viron suurimpia kauppakeskuksia, sisältäen muun muassa Viron suurimman keskittymän kenkäkauppoja.