ALDO kenkäkauppa Tallinna & Tartto – 2 myymälää

ALDO kenkäkauppa Tallinna & Tartto myymälöitä on tarjolla yhteensä kaksi kappaletta, mukaanlukien yksi kenkäliike pääkaupungin Ülemiste kauppakeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Kanadalainen ketju on maailman johtavia kenkämuodin ja asusteiden tavaramerkkejä, jolla on yhteensä yli 1 350 myymälää ympäri maailman.

Yhtiö, joka perustettiin vuonna 1972 Montrealin kaupungissa Kanadaa, on erikoistunut myymään laadukkaita ja muodikkaita jalkineita, nahkatuotteita, sekä asusteita, kaikki viimeisimpien tyylisuuntauksien mukaisina.

ALDO kenkäkauppa Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Nykyään ALDO onkin pitkälti elämäntyylibrändi – positiivinen, aito, ja täynnä persoonallisuutta – ihmisille, jotka etenevät maailmassa.

Myymälät ovat globaalisti shoppailukohde ajankohtaisia trendejä edustaville kengille ja asusteille, joita myydään kohtuullisiiin hintoihin.

Yhtiön kussakin liikkeessä asiakaspalvelu, myymälöiden disain, sekä hyllyillä oleva tuotevalikoima sopeutetaan paikallisiin olosuhteisiin.

ALDO Palazzi kengät.

ALDO Palazzi kengät.

Konsepteissa on kuitenkin aina yhteinen piirre – ne ovat moderneja ja hauskoja shoppailuympäristöjä, positiivisella, kosmopoliittisella ilmapiirillä.

Myymälöitä löytyy useista maailman keskeisimmistä kauppapaikoista, mukaanlukien New Yorkin Times Squarelta, Hong Kongin IFC Mall ostoskeskuksesta, sekä Oxford Street kadulta Lontoossa.

Tallinnassa ketjun myymälä sijaitsee huippusuositun, norjalaisomisteisen Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa, sen toisessa kerroksessa.

ALDO kenkäkauppa Tallinna & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
aldoshoes.com

Tartto – Lõunakeskus
Lääneringtee 37-39, Lõunakeskus
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja ALDO kenkäkauppa Tallinna & Tartto toimipaikoista on seurata yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/ALDO/.

Ketjulla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/aldo_shoes/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuuskenkiin, ALDO tapahtumiin eri puolilla maailmaa, sekä paljon muuta.