Tallinnan Alibaba Mängutuba leikkikeskus

Leikkikeskus Alibaba Mängutuba sijaitsee Tallinnan Piritan kaupunginosan Olümpiapurjespordikeskuksessa (TOP), osoitteessa Regati pst. 1 (neljäs rakennus, 1. kerros).

Alibaba Mängutuba on värikäs itämainen, arabialainen satumaailma ja fantasialeikkikeskus syntymäpäivien viettoa ja muita lastentapahtumia varten.

Alibaba leikkikeskus TallinnaAlibaban toimipaikka on osa arvostettua Piritan asuinaluetta, merenäärellä ja lyhyen ajomatkan päässä keskustasta.

Leikkikeskus on profiililtaan suurikokoinen, tilava sekä erittäin puhdas ja siisti kokonaisuus.

Keskus koostuu kahdesta eri osiosta, nimiltään Alibaba Junior ja Alibaba 5+, jotka löytyvät samasta rakennuksesta, mutta joiden sisäänpääsy on eri puolilta.

Alibaba Junior on 278 m2:n kokoinen satumaailma pienimmille lapsille ikäluokissa 1 – 6 vuotta, syntymäpäiviä ja muita lastenjuhlia varten.

Alibaba Mängumaad leikkikeskus Tallinna

Aikuisia varten tiloista löytyy mukavat istuimet lapsien silmälläpitämistä varten.

Lapsia varten keskuksessa on muun muassa maailman suurimman lelujen tuottaja Step2:n suosikkituotteita: esimerkiksi liukumäki, kiipeilykeskus, kiipeilyseinä, ja keinuja.

Tyttöjä on muistettu omalla prinsessa-teemaisella leikkihuoneella, jossa on leikkikeittiö ja nukketalo, kuin myös nukkevuoteita ja (2,5 m korkea, pinkki, tornillinen) prinsessan linna.

Pojille on puolestaan varattu oma merirosvo-teemainen, leikkilaivalla varustettu alue.

Keskuksesta löytyy suurikokoinen kuvaruutu, jolta voi pelata Wii pelejä, katsoa piirrettyjä, ja lastenfilmejä. Tiloissa voi käyttää lisäksi CD soittajaa.

Alibaba 5+ on omalta osaltaan lasten seikkailumaailma, joka soveltuu 5-10-vuotiaille lapsille syntymäpäivien viettoa varten.

Alibaba Mängumaad leikkikeskus 5+ Tallinna

4,5 metriä korkeissa ja 180 m2 kokoisissa tiloissa on paljon mahdollisuuksia kiipeilemiseen, liukumiseen, ja leikkimiseen.

Tilat on sisustettu omaperäiseen, arabialaiseen satumaailman tyyliin, ja sisältävät kohokohtina mm.:

 • Alibaban täyspurjeisen laivan – kaikilla laivan yksityiskohdilla: mastot ja tikkaat, toimiva ruori sekä laivan kello, jolla voi soittaa pieniä piraatteja ruokapöydän ääreen.
 • Kolmikerroksinen kiipeilykompleksi
 • Trampoliiniverkko
 • 4 m korkea liukumäki ja extra-kokoinen pallomeri
 • Tasapainottelurata
 • Tunneli
 • Keinuja, suuria ilmapalloja, ja pomppupalloja
 • Didicar
 • 4 m korkea ilmatäytteinen 3D trampoliini, joka sopii myös aikuisille
 • XBox + Kinect, TV ja musiikkikeskus
 • Disko

Kaikki tilat on mahdollista varata (ja tarkastaa varaustilanteen) netin kautta, paikan verkkosivujen avulla (www.alibaba.ee).

Alibaba Mängumaad
Regati pst. 1
11911 Tallinna
www.alibaba.ee

Alibaban edustalla on ilmainen parkkipaikka. Jos tulet alueelle bussilla, aivan vieressä olevalle “Rummu” pysäkille pääsee bussilinjoilla nro 1A, 8, 34A ja 38.

Hyvä tapa pitää silmällä keskuksen ajankohtaisia tapahtumia ja uutuuksia on paikan Facebook-sivusto (www.facebook.com/AlibabaMangutuba).