Tallinnan Alter Ego ravintola (SULJETTU)

Välimerellinen ravintola Alter Ego toimii Rotermannin kauppakorttelissa, osoitteessa Rotermanni 8, Tallinnan sataman lähellä. (PÄIVITYS 2023: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Alter Egon menu koostuu kreikkalaisen ja välimerellisen keittiön herkuista, kala-ja äyriäiruoista, espanjalaisen / baskimaan ruokakulttuurin kohokohdista, sekä tapaksista.

Alter Ego ravintola Rotermann TallinnaRuokalista sisältää keittoja ja salaatteja, tapas-ruokia, kuin myös alku-, pää-, ja jälkiruokia.

Käyntikokemuksena Alter Ego edustaa korkealaatuista ruokaa ja ammattimaista palvelua, rennossa, mutta silti muodollisessa ilmapiirissä, kohtuullisiin hintoihin.

Ravintolan tavoitteena on tarjota asiakkailleen alkuperäisiä ja laadukkaita aterioita perustuen paikallisiin ja maahantuotuihin kauden raaka-aineisiin, jotka yhdistetään maailmanluokan viinivalikoimaan.

Alter Egon ansioihin kuuluvat myös paikan päällä päivittäin leivotut leivät sekä omien kastikkeiden, lisukkeiden, keksien, jäätelöiden & sorbettien valmistaminen.

Paella de Marisco Autentico Alter Ego ravintola Rotermann TallinnaRuoan valmistuksessa hyödynnetään vain terveysvaikutuksiltaan positiivisiksi havaittuja espanjalaisia Extra Virgin oliiviöljyjä.

Viini on keskeinen osa Alter Egon toimintaa, ja tarjolla olevien viinilaatujen valintaan on panostettu huolellisesti.

Tämä näkyy jopa tarjoilulasien – Spiegelau lasit – valinnassa, jotka korostavat erilaisia viinin aromeja ja nyansseja.

Ravintolan omistajat tutustuvat henkilökohtaisesti jokaisen viinin taustalta löytyviin valmistajiin, valiten asiakkailleen vain maailman Michelin-ravintoloissa ja 5 tähden hotelleissa tarjottavia laatuja.

Viinilista sisältää mm. huippuluokan kuohuviinejä, sherryviinien parhaimmistoa, hienoja Rioja vuosikertaviinejä, ja paljon muuta.

Voit tutustua ajankohtaiseen ruokalistaan ja hintoihin paikan nettisivuilla (www.AlterEgo.ee), tarjousten ja kampanjoiden ilmoituspaikkana toimiessa Facebook-sivut (www.facebook.com/AlterEgoTallinn).

Samat omistajat pyörittävät Tallinnassa myös Solaris kauppakeskuksessa sijaitsevaa Tapita tapas baari-ravintolaa.

Alter Ego Rotermann (PÄIVITYS 2023: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Roseni 8
10111 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 12-22:30, to-la klo 12-23
www.alterego.ee

Alter Ego löytyy osana Rotermannin kauppakorttelin rakennuksia, aivan keskustan ja matkustajasataman vieressä.

Muita ravintoloita kauppakorttelin puitteissa ovat muun muassa japanilaista ruokaa myyvä Sushi ja Sake sekä eurooppalainen ravintola Restoran Platz.