Andres Klaasistuudio lasiliike Tallinna

Andres Klaasistuudio lasiliike Tallinna operoi Lasnamäen kaupunginosaan kuuluvalla Tondiraban asuinalueella, osoitteessa Tähesaju tee 11-2.

Yhtiön ensisijainen aktiviteetti on täyslasisten, räätälöityjen tuotemallien valmistaminen sekä asentaminen.

Tuotevalikoimat kattavat erikokoiset peilit, lasiseinät, lasiovet, saunan ovet, suihkut, lasilattiat, lasikaiteet, taustalasipanelit, jne. Kukin tuote sisältää konsultaation, asentamisen, ja tarpeelliset kiinnitykset.

Andres Klaasistuudio lasiliike Tallinna.

Räätälöityjen tuotemallien ohella yhtiö myy lasisalongistaan standardituotteita “andres” tuotemerkin alla: peilejä, saunan ovia, höyrysaunan ovia, sisäovia, ja suihkuja.

Jos toisaalta tarvitset peilin, lasioven, lasiseinän, suihkun, lasilattian, takalasipaneleita, tai muita räätälöityjä tuotteita kotiisi, toimistoosi, hotelliisi, tai vaikkapa yökerhoosi, firma voi auttaa ja ohjata sinua oikeanlaisiin ratkaisuihin.

Yhtiöllä on referenssitöiden valikoima yhteistöistä arkkitehtien, sisustusarkkitehtien, ja disainereiden kanssa. Voit tutustua yhtiön verkkokaupan sivuilla myös näihin referenssitöihin (linkin “Tehtud tööd” takaa).

Lasiliike Tallinna - Andres Klaasistuudio.

Kaikille myynnissä oleville tuotteille on tarjolla kuljetuspalvelu. Tämä toimituspalvelu kattaa koko Viron alueen – ja erillisestä sopimuksesta myös Suomen ja Latvian. Voit kysyä toimituksen hintaa lasiliikkeen asiakaspalvelusta tai käymällä myymälässä.

Tallinnan myymälässä voit hoitaa kaiken tuotteiden hankintaan liittyvät palvelut mittauksineen, räätälöinteineen, ja kuljetuksineen, kuin asennusten järjestämisen suhteen.

Andrese Klaasistuudio OÜ on ollut yrityksenä toiminnassa vuodesta 1999 saakka.

Andres Klaasistuudio
Tähesaju tee 11-2
13917 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18
klaasistuudio.ee

Voit saada lisätietoja Andres Klaasistuudio lasiliike Tallinna myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/WeAreAndres/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen uutuustuotteisiin, tarjoustuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.