Apelsin Viro kodintarvikeliike – Tallinna & Rakvere

Apelsin Viro kodintarvikeliike toimii maan puitteissa neljän myymälän voimin, mukaanlukien kolme kauppaa Tallinnan kaupungin puitteissa.

Myymälöiden valikoima on jännittävän monipuolinen, tarjoten tavaraa kaikille budjeteille ja erilaisiin tyyleihin soveltuvina.

Tuotteilla saat kodistasi mukavamman ja toimivamman – myös vieraiden kestimiseen helpomman kokonaisuuden.

Apelsin Ülemiste kauppakeskus.

Tallinna – Ülemiste kauppakeskus.

Arkipäivää helpottavuuden ohella valikoimaa on lisäksi täydennetty kattavasti erilaista väriskaalaa edustavilla esineillä, tuomaan halutessasi kirkkautta ja kohokohtia kotiisi.

Hyllyiltä löytyy paljon erilaisia lahjatavaroiksi soveltuvia tuotteita, varsinkin käytännöllisiä lahjoja, jollaisia läheiset ja ystävät arvostavat.

Kodintarvikeliike Tallinna - Järve Keskus.

Tallinna – Järve Keskus.

Tuotteiden myyntiin valinnassa on painotettu luotettavia ja inspiroivia tuotemerkkejä, joista useita ei löydy Virosta muista liikkeistä. Esimerkkejä näistä suosituista tuotemerkeistä ovat muun muassa Ibili, Chef’n, Umbra, Secret de Gourmet, Axentia, Ambition, Cosatto, Joik, Nurme, Signe seep, Sigikid, Djeco, Bruder, Siku jne.

Apelsin Viro kodintarvikeliike - keittiötarvikkeet.

Eri tuotekategorioista Apelsin on varsinkin kokkaajan lempikauppa.

Jos luet reseptejä ja huomaat jonkin tarvittavan tarvikkeen tai ruoanlaittovälineen puuttuvan keittiöstäsi, se todennäköisesti löytyy myymälöiden hyllyiltä edulliseen hintaan. Tässä suhteessa ketju itse asiassa mainostaakin omaavansa Viron suurimman keittiötarvikkeiden valikoiman.

Apelsin Viro kodintarvikeliike - Rocca al Mare kauppakeskus.

Tallinna – Rocca al Mare kauppakeskus.

Tallinnan matkailijoille yhtiöllä on kolme myymälää suosittujen kauppakeskusten tiloissa: Rocca al Mare, Järve Keskus, sekä Kauppakeskus Ülemiste.

Apelsin Viro kodintarvikeliike – osoitteet & aukioloajat

Rakvere
Lõõtspilli 2, Vaala Keskus
Rakvere 44313
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-16
kodusvajalik.ee

Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 2. kerros, Rocca al Mare
Tallinn 13522
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Järve Keskus
Pärnu mnt 238, 0. kerros, Järve Keskus
Tallinn 11624
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Tallinna – Ülemiste Kauppakeskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Kauppakeskus
Tallinn 11415
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Apelsin Viro kodintarvikeliike myymälöistä yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/KodusVajalik/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa liittyen ketjun ajankohtaisiin tarjouksiin, tapahtumiin, uutuustuotteisiin, ja paljon muuta.

Kanta-asiakaskortti – edut ja hakeminen

Mikäli asioit paljon Apelsin kaupoissa joko Tallinnassa tai Rakveressa, sinun kannattaa harkita kanta-asiakaskortin hankkimista.

Kanta-asiakaskortin omistajat ovat oikeutettuja 5% alennukseen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Lisäksi kunakin kuukautena myymälöistä löytyy erikseen kanta-asiakkaille alennettuja tuotteita, joista ilmoitetaan sähköpostitse.

Apelsin kanta-asiakaskortti.

Kanta-asiakaskortti.

Kanta-asiakkaat saavat myös viisi päivää ennen ja jälkeen syntymäpäiväänsä 10% alennuksen kaikista tekemistään ostoksista.

Näitä kanta-asiakaskortteja saa hankittua kaikista ketjun myymälöistä. Saat kortin täyttämällä myymälän kassalla tähän vaadittavan lomakkeen sekä maksamalla pienen korvauksen fyysisestä kortista. Kortti oikeuttaa heti alennuksiin.

Kun asioit myymälöissä kanta-asiakkaana, muista aina ottaa tämä kortti mukaasi. Esitä kortti aina kassalla ennen maksamista 5% alennuksen saamiseksi. Huomaa, että kortti on henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää kuin se henkilö, jolle se on myönnetty.

Hukatun kortin tilalle saat uuden käymällä Apelsin myymälässä ja maksamalla uuden pienen korvauksen fyysisestä kortista.