Tallinnan Arigato Spordiklubi liikuntakeskus

Liikuntakeskus Arigato toimii Haaberstin kaupunginosassa Tallinnan kaupunkia, osoitteessa Rannamõisa tee 3.

Arigato (joka tarkoittaa japaniksi “kiitos”) sisältää kaiken tarpeellisen mitä tarvitaan aktiiviseen liikuntaan ja rentouttavaan ajanviettoon.

Arigato liikuntakeskus TallinnaKeskuksen toiminnan taustalla on itämainen filosofia auttaa asiakkaita löytämään elämässään harmoniaa henkisesti, fyysisesti, ja hengellisesti.

Arigaton tiloihin kuuluu kaksi ryhmäliikuntasalia, HotYoga-studio, spinningstudio, sekä suurikokoinen ja tilava kuntosali monipuolisella valikoimalla cardio-laitteita & vapaapainoja.

Kuntosalista löytyy lisäksi oma nurkkauksensa venyttelyä ja muuta treenausta varten.

Valikoimista löytyy treenaustunteja vasta-alkajille, edistyneemmille, harrastajille, kuin myös huipputason osaajillekin, naisille, miehille, ja lapsille.

Ryhmäliikunnan vaihtoehtoja ovat ÜKT (ÜldKehaline Treening, yleinen fyysisen kunnon treenaus), Core-Sett 30, RING, PT X (Personal Training eXtreme), H.E.A.T 45, Kick-It 45, Ratas 45, Ratas Intervall…

…Dancefunc, Reebok Friday Dance, Step, Start Pilates, Pilates, Jooga 75, YOGAFUNC, YOGAFUNC Lite, Kundalini, Taiji, HOTYOGA, HOTYOGA Flow 75, HOTYOGA Flow, HOTYOGA X 90, Aerobic, sekä Äratus 45.

Arigato liikuntakeskus joogastudio Tallinna

Erillisenä muusta ryhmäliikunnasta liikuntakeskuksessa on mahdollista osallistua myös lasten ja kaikenikäisten nuorten tanssiliikuntaan, Arigato Tantsukool tunneilla.

Tanssikoulu järjestää opetusta kategorioissa Lasten klassikot (4-7 vuotiaat lapset), Lasten showtanssi TANTSUMIX (1-6 luokka), CONTEMPORARY (7-12 luokka ja vanhemmat), sekä STREET (7-12 luokka ja vanhemmat).

Muihin Arigato Maja talon palveluihin lukeutuvat Reebok vaatemyymälä, fysioterapeutti, sekä Arigato kauneushoitola.

Näistä Reebokin myymälä kauppaa uusia kauden vaatekokoelmia joogaan, tanssiin, ja muuhun kuntoharjoitteluun.

Reebokin valikoimista löytyy lisäksi CrossFit harjoittelujalkineita ja -vaatteita, joiden uudet mallistot ovat saatavissa Tallinnan puitteissa aina ensin tästä liikkeestä käsin.

Löydät kaikki Arigaton palveluiden hinnat ja harjoitusaikataulut, ryhmäliikuntojen kuvaukset, ja muuta keskeistä lisätietoa paikan verkkosivuilta, osoitteessa www.arigato.ee.

Arigato Spordiklubi
Rannamõisa tee 3
13516 Tallinna
Aukioloajat (kuntokeskus): ma-to klo 6:30-22, pe klo 6:30-21, la-su klo 9-21
Aukioloajat (Reebok myymälä): ma-pe klo 10-20, la klo 10-18
www.arigato.ee

Yksi keskeisistä tavoista pysyä ajantasalla Arigaton uusista ryhmäliikuntatunneista on paikan Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/arigatospordiklubi.

Tallinnan keskustan tuntumasta pääsee liikuntakeskukseen julkisista kulkuneuvoista esimerkiksi bussilla linjoilla 21 ja 21B, kulkemalla “Balti Jaam” pysäkin ja “Haabersti” pysäkin välin.