Tallinnan Armani Jeans myymälä (SULJETTU)

Italialaisen Armanin muotitalon Armani Jeans linjalla on yksi erikoismyymälä Tallinnan alueella, Virokeskuksen tiloissa (Viru väljak 4/6). (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Vuonna 1981 Armanin lanseeraama farkkumuodin kokoelma on tyyliltään moderni, rento, ja sisältää prêt-a-porter vaatteita niin miehille kuin naisillekin arkikäyttöön.

Armani Jeans vaatekauppa Virukeskus Tallinna.

Usein Armani Jeans vaatteissa on mukana kohokohtana linjan signeeraustyyliä oleva kotka ja muotisuunnittelijan etukirjaimet logona (symbolisoiden kokoelman pioneerimaista henkeä).

Kokoelmat koostuvat ytimeltään denim-vaatteista, jotka on toteutettu nuoreikkailla, rennoilla, ja nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Armani Jeansiin kuuluu brändinä denim-vaatteiden ohella kattavasti muitakin vaatteita ja asusteita, mukaanlukien paitoja, housuja, takkeja, mekkoja, käsilaukkuja, jalkineita, selkäreppuja, ja vöitä, jotka ovat tarjolla aina yksinkertaisemmista tyyleistä monimutkaisiin ja sofistikoituneisiin, yksityiskohtia täynnä oleviin tuotteisiin saakka.

Voit ostaa Virukeskuksen myymälän ohella Armani Jeans kokoelman vaatteita myös Tallinnan Emporio Armani kauppapaikalta, osoitteesta Pärnu maantee 10 (osoite on kaupungin ydinkeskustaa, 400 metriä Virukeskukselta).

Armani Jeans Virukeskus (PÄIVITYS 2021: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Viru väljak 4/6, 1. kerros, Virukeskus
10111 Tallinna
www.armani.com

Armani muotitalolla on yksi yhteinen Facebook-tili kaikkia kokoelmiaan varten, mukaanlukien Armani Jeans, osoitteessa www.facebook.com/ARMANI.

Facebook-sivut ovat erinomainen ikkuna Armanin viimeisimpiin kokoelmiin, heidän muotinäytöksiinsä, mainoskampanjoihinsa, uusiin myymälöihin eri puolilla maailmaan, yhtiön järjestämiin muihin muotitapahtumiin, ja paljon muuhun.