Tallinnan ArtPrint Galerii taidetulostuspalvelu

Taidetulostuspalvelu ArtPrint Galeriin toimipaikka sijaitsee Tallinnan Telliskivi Loomelinnak keskuksessa, osoitteessa Telliskivi 60A.

ArtPrint on digitaalinen painotalo, joka on erikoistunut suurikokoisten kuvien ja maalauksien uusintapainoksien tulostuksiin ja viimeistelytöihin.

ArtPrint taidetulostuspalvelu Tallinna

Tulostuksia voi saada tilattua monenlaisille eri painatusmateriaaleille ja -medioille.

Palveluihin lukeutuvat mm. kuvatulostus KAPA-levyille, kuvatulostukset kehystetyille KAPA-levyille, kuvakankaat, kuva-alumiinit, kuva-akryylit, kuvatapetit, kuvalasit, sekä kuvien kehystykset.

Tämä laaja valikoima ratkaisuja antaa mahdollisuuden luoda kotiin tai konttoriin ainutlaatuisen ilmeen sisustussuunnittelun ja tyylin suhteen.

Suuri kuva seinällä on taideteos, jota voidaan ihailla vuosien ajan ja joka voi säilyttää perheen tärkeimpiä muistoja.

ArtPrintin henkilöstö voi tarvitessa ohjata sinua erilaisiin ratkaisuihin materiaalien ja muiden yksityiskohtien suhteen alkuperäisen ideasi ja suunnitelmiesi pohjalta.

Voit valita kuvillesi sopivat kehykset laajasta valikoimista vaihtoehtoja, joista löytyy niin minimalistisia kuin taiteellisiakin kehyksiä.

Viimeistelyihin voivat kuulua mukaan myös valokuvan laminointityöt tai lasitukset.

ArtPrintin oheispalveluihin kuuluvat lisäksi valokuvien editoinnit, taiteen kuljetukset, sekä töiden paikalleen asennukset.

Yhtiön toiminnan korkeasta laadusta kertovat mm. töille referoitu pitkä säilyvyysaika (200-vuoteen saakka), erinomainen (taidegalleriatasoinen) tulostusjälki, sekä ympäristöystävällisten painatusteknologioiden käyttö.

ArtPrint Galerii Telliskivi Loomelinnak
Telliskivi 60A, B-rakennus
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18
www.artprint.ee

ArtPrintillä on olemassa myös Suomen markkinoille suunnattu verkkopalvelu, osoitteessa www.artproof.fi.

Uusimmat ArtPrintin Viron puolen tapahtumat kerrotaan yleensä firman Facebook-sivuston kautta (www.facebook.com/ArtPrint).