Tallinnan Arvotek tietokoneliike

Arvotek tietokoneliike operoi Tallinnan kaupungissa Idakeskus kauppakeskuksen puitteista käsin, Lasnamäen kaupunginosassa.

Myymälä tarjoaa pöytätietokoneiden ja tietokoneiden lisälaitteiden (monitorit, printterit, skannerit, jne) myynnin ja huoltopalvelut.

Arvotek tietokoneliike Idakeskus TallinnaVoit tilata Arvotekiltä tietokoneiden kokoamisen haluamillasi ominaisuuksilla, kuin myös laitteistojen päivitykset.

Firman tuotevalikoimat sisältävät tablettitietokoneet sekä navigaattorit (GPS) ja niiden lisälaitteet: laukut, kannet, suojakotelot, pidikkeet, kosketuskynät, kaapelit, autopidikkeet, ja laturit.

Myynnissä on kannettavia tietokoneita (Apple, Acer, Asus, Dell, Lenovo, Packard Bell, ja Toshiba) ja niiden varaosia: näppäimistöt, näytöt, laturit, akut, hiiret, sekä laukut.

Arvotek kauppaa voi tuoda tietokoneen diagnostiikkaa ja korjauksia varten, mukaanlukien tietokoneiden ja läppäreiden puhdistukset pölystä.

Firma voi lisäksi pelastaa datan kovalevyiltä & muilta tallennuslaitteilta.

Kaupasta saa ostettua viiruksentorjunnan ratkaisuja (myös asennettuna), käyttöjärjestelmiä, sekä muita ohjelmistoja. Laitteistossa olevat viirukset ja troijalaiset voidaan poistaa tilauksesta Arvotekin toimesta.

Arvotekin palveluvalikoima sisältää reitittimien (STV, Starman, Elion, Infonet) myynnin sekä asennukset Tallinnan alueella, myös koteihin.

Saat hankittua paikan päältä lisäksi puhelimet, faksit, muun konttoritekniikan, ja 3G & WiFi antennit.

Yhtiön toimintaan kuuluvat DVD- ja Blue-ray videoiden valmistaminen – VHS, mini-DV, Hi-8 ja muista kaseteilta – sekä CD, DVD ja Blu-ray levyjen myynti ja CD & DVD levyjen kopioinnit.

Mikäli sinulla on käytössäsi tulostin, Arvotekilta saa tulostimen mustekasetteja, värikasetteja, värisävyjä, tavallista ja valokuvapaperia, sekä lasertulostimen kasettien täyttöaineita.

Oheispalveluihin kuuluvat toisaalta kopiopalvelut: värilliset ja mustavalkoiset A4 dokumentit, dokumenttien tulostus erilaisilta tallennuslaitteilta, sekä A4 ja A5 dokumenttien laminointi.

Arvotekille voi tuoda PSP laitteet korjattavaksi: painikkeet, näytön vaihdot, ja muut korjaukset.

Pelikonsoleiden suhteen paikan päältä löytyvät tarvikkeista laukut, akut, laturit, sekä suojakalvot.

Yksi yhtiön erikoisosaamisen alueista ovat myös 3D monitorit ja televisiot.

Myymälästä voi ostaa erilaisia 3D laseja, 3D projektoreita & näyttöjä, ja näitä laitteita voi tuoda lisäksi huoltoon.

Arvotek Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la-su klo 10-17
www.arvotek.ee

Idakeskuksen tiloissa sijaitseva Arvotek tietokonekauppa on rakennuksen ensimmäisen kerroksen puitteissa.

Tarkkaan ottaen paikka löytyy Rondill sekä Shanti kauppojen välissä olevasta liiketilasta, kulmamyymälänä.