ASKO myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto – 4 liikettä

Voit valita neljästä ASKO myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto vaihtoehdosta Viron alueella, mukaanlukien kaksi huonekaluliikettä pääkaupungin puitteissa.

Noin sata vuotta suomalaisten koteja sisustanut, vuonna 2005 osaksi Keskon toimintaa tullut ASKO tunnetaan luotettavana, laadukkaiden sisustustarvikkeiden ja huonekalujen myyntiketjuna.

Huonekaluliike on myös erittäin innovatiivinen, kehittäen erilaisia myymäläkonsepteja ja tuotekokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden muuttuessa.

Tallinna – Peterburi tee.

Yhtiön tarjoamilla huonekaluilla on helppo antaa sävyä, luoda tunnelmaa, sekä saada aikaan toivottu ilmapiiri kotiin kuin kotiin.

Yksi keskeisistä toiminnan periaatteista on, että asiakkaiden elämään tarjotaan tuotteita, joiden avulla elämään voi tuoda tyyliä ja mukavuutta aamusta iltaan ja illasta aamuun, niin kotona kuin toimistossakin, työssä sekä vapaa-aikana.

ASKO myymälät Tallinna.

Kotimaisista huonekaluliikkeistä tutut sisustussuunnittelijoiden palvelut ovat tarjolla myös Tallinnan, Tarton, ja Pärnun myymälöissä.

Jos asioit myymälöissä useasti, sinun kannattaa harkita kanta-asiakkaaksi liittymistä, joka liikkeessä asioidessasi tai ketjun Viron verkkosivujen kautta. Kanta-asiakkaiden etuihin kuuluvat muun muassa lukuisat kuukausittaiset erikoistarjoukset.

Virossa ketjun toimintaa pyörittävä Keskon tytäryhtiö Indoor Group operoi maan alueella myös Sotka sisustusliikkeitä (sotka.ee).

Asko myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Pärnu – Lao
Lao 11
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-16, sunnuntai 10-15
asko.ee

Tallinna – Kadaka tee
Kadaka tee 44
12915 Tallinn
Aukioloajat: tiistai-lauantai 10-18

Tallinna – Peterburi tee
Peterburi tee 50C
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-19, lauantai 10-18, sunnuntai 10-17

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 65A, Lõunakeskuse kaubanduspark
50105 Tartu
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 10-17

Viron Askon huonekalukauppojen tuotekategoriat

Olohuone: sohvat, vuodesohvat, Asko sohvatehdas tuotteet, nojatuolit, sohvapöydät, TV-telineet, lipastot, hyllyt ja vitriinit, koristeelliset tuotteet, huoltotyökalut.

Ruokailuhuone: ruokapöydät, ruokailun tuolit, hyllyt ja vitriinit, lipastot.

Makuuhuone: sängyn kehykset, jousisängyt ja jenkkisängyt, patjat, Asko Bonnell tuotteet, patjanpäälliset, peitot, peitot ja tyynyt, sängynpeitteet, hyllyt ja vitriinit, yöpöydät ja säilytyslaatikot, vaatekaapit, lipastot, Sleepwell tuotteet.

Kotitoimisto: työpöydät, työtuolit.

Sisustustavarat: valot, matot, säilytyskorit, kylpyhuonetarvikkeet, pleidit, koristetyynyt, koristetuotteet, peitot ja tyynyt.

Voit saada lisätietoja ASKO myymälät Tallinna, Pärnu & Tartto toimipaikoista seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/asko.sisustuskaubamaja/.

Huonekaluliikeketjulla on myös virallinen Instagram-tili, joka löytyy puolestaan osoitteesta instagram.com/askosisustus/.